hattori_hanzo píše:Jako správnej já napíšu - dělej si absolutně co chceš,jen se u toho snaž minimalizovat rizika zmrzačení a podobnejch věcí!mirinda píše:Jo a jeste napis jako spravny chlap at jako zenska radeji nedelam nic a nic se mi nestane
Obrázky,fotky... IV.
Re: Obrázky,fotky... IV.
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak taky pridam nakej ten tjuuunink.... pro mene bystre/znale- jen tam jinaci naraznik

R6 twin turbo + V10 + V12
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no umejt by to chtelo....ale bez znacek se mi na wapku nako nechce...od zeme to je jeste relativne v poho cca 15cm
tohle auto je unikat, vim snad jen o jednom, jine nevidam a ze jezdim po cele republice
mas prehled o tom kolik jich v republice vubec je?
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekny
Myslim ze v manualu jich bude tak do 10ti, tak tipuju?
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi měla zájem,vím kde má garážmirinda píše:tohle auto je unikat, vim snad jen o jednom, jine nevidam a ze jezdim po cele republicemas prehled o tom kolik jich v republice vubec je?
✠Luftwaffle✠
mno jeden cas tu jezdilo po okoli osmicek cca. 10 e31cek.... ted uz jich celkem ubylo, ale v republice jich je podle me relativne dost a ted uz jsou v risi za celkem smesny ceny...jinak e31cek bylo vyrobeno cca. 30 000 z toho cca 3 500 v manualumirinda píše:tohle auto je unikat, vim snad jen o jednom, jine nevidam a ze jezdim po cele republicemas prehled o tom kolik jich v republice vubec je?
vazne zajimave auto...delalo se vubec nekdy jeste bmw s tema sklapeckama nebo to byla jen limitovana edice? omlouvam se v historii a vubec bmw se zvlast nevyznam...jen ze jsou trojky, petky, sedmicky-myslim ty starsi....oznaceni E.. slycham ale bohuzel jsem mimo, celkem bych uvitala kdyby mi to nekdo vysvetlil 
jj delalo.... BMW M1 jinak pak ta e31 840ci/850i/850Ci/850CSi

jinak jsem se s kolama po letech kdy jsem sel z 16",17",18",19",20" vratil skoro na zacatek a to k 17"tkam

jinak jsem se s kolama po letech kdy jsem sel z 16",17",18",19",20" vratil skoro na zacatek a to k 17"tkam

Naposledy upravil(a) V12 dne 14 kvě 2009 21:54, celkem upraveno 1 x.
V12 píše:jj delalo.... BMW M1 jinak pak ta e31 840ci/850i/850Ci/850CSi
jeste par foto ze srazu z Himmelkronu...na vlastni oci je ta M1 fakt masakr

vidis a ja bych rekla ze takova auta budou draha proto ze jich moc neni... pro me je to proste unikat a verim tomu ze kam prijedes tak budis pozornost 
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Btw. Radku ta osma z Rybář pořád chátrá a chátrá...Teď už je ve stavu kdy jí není pomoci.Už druhou zimu bez jednoho okna a ještě dojebanější než když jste tu byli.
✠Luftwaffle✠
ona tam jeste stoji??? me uz rikali ze se odvezla a prodala...
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mirinda píše:V12 píše:jj delalo.... BMW M1 jinak pak ta e31 840ci/850i/850Ci/850CSito je podobna placka jak stare lambo
Aby ne kdyz ji navrhoval ItalV12 píše:jeste par foto ze srazu z Himmelkronu...na vlastni oci je ta M1 fakt masakr
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fakt?No za chvíli jdeme na brko,tak tam schválně mrknu...Ale ještě tak před dvěma tejdnama tam stála.Tohle jsou fotky z 14.11.08 a co jsem jí viděl naposledy tak byla v ještě horším stavu.V12 píše:ona tam jeste stoji??? me uz rikali ze se odvezla a prodala...

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pořád mi ale zní líp německý auto designovaný italem,než italský auto designovaný němcem!ARV6 píše:Aby ne kdyz ji navrhoval Ital(Guigiaro)
✠Luftwaffle✠
V12 píše:jinak jsem se s kolama po letech kdy jsem sel z 16",17",18",19",20" vratil skoro na zacatek a to k 17"tkam
proč pak???
pac se mi tyto libi a jsou to origo z CSi a zamer je se casem dopracovat k vzhledu prave CSicka
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
atO jE pRaDA tODlENctOhattori_hanzo píše:Pořád mi ale zní líp německý auto designovaný italem,než italský auto designovaný němcem!ARV6 píše:Aby ne kdyz ji navrhoval Ital(Guigiaro)
Jinak teda ta osma je uz total kybl
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak osma tam pořád stojí a nevypadá to že by se s ní jakkoliv hnulo.
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A vem pilku, je privazana retezem (bez prdele)zvooky píše:V12: mam vzit v noci plato? Bych s ni trochu hnul
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Hmmm...pekne pekne.Kdyz na to tak koukam, tak asi opravdu sundam z predniho skla pruh 
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To už tady bylo.zvooky píše:V12: mam vzit v noci plato? Bych s ni trochu hnul
Mikael píše:Hmmm...pekne pekne.Kdyz na to tak koukam, tak asi opravdu sundam z predniho skla pruh
✠Luftwaffle✠