Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
creams píše:Nechci být nějak zaujaty... protože mám taky 306 a jsem na clean....
Když už jsme u extremu pokud vemu auto po zadní dveře tak je povedene (když beru, že to mělo být postaveno na show), ale jak vidím ten zadek tím se to posunulo úplně až k svérám tuzingu. ty Lampy jsou tragedieproč jste raději nezvolili diody ? Vypadalo by to min 0 50% lépe a ten zadní náraznik a návaznost na prahy a linii auta mi moc nejde dokupy....
Co bych chtěl pozvednout tak když jsem viděl palubovku takje úplně luxusní
dle toho jak jsem toho byl odpůrcem ve vývoji. Teď je moc povedena a interier je doopravdy pěkny tomu nemám co vyčíst ! A jen pogratuluji k dobře odvedené práci.
Jinak doopravdy ten zadek by stal za to ještě s ním něco udělat ... jsem zvědav až auto uvidím v reálu
NUCLEAR-RACINGcreams píše:Nechci být nějak zaujaty... protože mám taky 306 a jsem na clean....
Když už jsme u extremu pokud vemu auto po zadní dveře tak je povedene (když beru, že to mělo být postaveno na show), ale jak vidím ten zadek tím se to posunulo úplně až k svérám tuzingu. ty Lampy jsou tragedieproč jste raději nezvolili diody ? Vypadalo by to min 0 50% lépe a ten zadní náraznik a návaznost na prahy a linii auta mi moc nejde dokupy....
Co bych chtěl pozvednout tak když jsem viděl palubovku takje úplně luxusní
dle toho jak jsem toho byl odpůrcem ve vývoji. Teď je moc povedena a interier je doopravdy pěkny tomu nemám co vyčíst ! A jen pogratuluji k dobře odvedené práci.
Jinak doopravdy ten zadek by stal za to ještě s ním něco udělat ... jsem zvědav až auto uvidím v reálu
volvik píše:Tak jak rikal Jardafox penize nechybely ale vkus ano a podle me je to presne vystizene ja mam taky 306-ku a taky do ni valim penize. A jedine co se mi libi na tom aute je interier i kdyz neni poradne vyfoceny jinak exterier je![]()
ale to je muj nazor kazdy ma jiny vkus
m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
a exterier u mě propadak a pokud to auto zustane takle vysoko tak je to spiš k smichu než k obdivu
by mě zajimalo co vynikne na kupe lamina a 2 zesilovačich ktery mely bejt schovanyDitrTKOZ píše:m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
a exterier u mě propadak a pokud to auto zustane takle vysoko tak je to spiš k smichu než k obdivu
ten kufr vynikne až večer sice by to chtělo ještě lcd do zadních opěrek ale chuj stím hraje to jak hovado ...tenhle žabožrout se mi fakt líbí byl sem u toho jak se to rozebíralo až po předání majiteli scoobáč odvedl hodně kvalitní práci
k podvozku podvozek se schválně dával nahoru na přání majitele z důvodu že jezdí hodně rakousko a je tam na to předpis ....bylo to uplně dole ale bohužel se zvedalo
můžeš mi ten rakouskej předpis ukázat? nebo je to jedna paní povídala?DitrTKOZ píše:m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
ten kufr vynikne až večer sice by to chtělo ještě lcd do zadních opěrek ale chuj stím hraje to jak hovado ...tenhle žabožrout se mi fakt líbí byl sem u toho jak se to rozebíralo až po předání majiteli scoobáč odvedl hodně kvalitní práci
k podvozku podvozek se schválně dával nahoru na přání majitele z důvodu že jezdí hodně rakousko a je tam na to předpis ....bylo to uplně dole ale bohužel se zvedalo
Jardafox píše:můžeš mi ten rakouskej předpis ukázat? nebo je to jedna paní povídala?DitrTKOZ píše:m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
A já musím souhlasit, mně se nelíbí. Ale pakliže se to takhle líbí majiteli, tak proč neJardafox píše:za sebe říkám peníze nechyběly, vkus bohužel jo:(
jo jo já sem taky říkal schovat ale cooky byl proti tomu a chtěl je dát nahoru tagže je má nahořem1tv píše:by mě zajimalo co vynikne na kupe lamina a 2 zesilovačich ktery mely bejt schovanyDitrTKOZ píše:m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
ha, tak to bych chtěl vidět, v rakousku sem byl na sraze teda jen jednou a to se tam tuna aut plazila těžce po zemi a vzducháč neměli....cooky píše:Jardafox píše:můžeš mi ten rakouskej předpis ukázat? nebo je to jedna paní povídala?m1tv píše:interier dopad dobřeaž na kufr ten je podle me uplne bez napadu
ne,neni to jen jedna pani povidala...podle Rakouske vyhlasky musi byt v prostoru mezi autem a silnici 11cm mista,jinak ti seberou znacky na miste.
A proc by mi meli brat znacky?? Nikde zadne ostre hrany,nikde nic vyrazne ani nebezpecne neprecniva,tak neni duvod.Venca146 píše:No divim se ze mu spis neseberou "znacky na miste" za ty narazniky a prahy. Ten predpis se mi taky nezda - znam dost lidi co jezdi do Rakouska na srazy a auto maji niz nez 11cm a problemy nemaji. Chtelo by to opravdu predlozit nejakou vyhlasku.
PS: z fotek to vypada ze jsou odstraneny sterace... Pokud je to tak tak muzu rict ze debilnejsi napad se vymyslet nemohl - vzadu to je jeste ok ale vpredu? To Rakouskym policistum take nevadi ze auto nema sterace? Pokud tam ovsem jsou tak vse beru zpet.. Z fotek to ale vypada ze tam nejsou.
Treba proto ze ty narazniky nemaji homologaci a taky pochybuju ze je mas zapsane v TP. To ze tam nejsou ostre hrany jeste nic neznamena.cooky píše:A proc by mi meli brat znacky?? Nikde zadne ostre hrany,nikde nic vyrazne ani nebezpecne neprecniva,tak neni duvod.Venca146 píše:No divim se ze mu spis neseberou "znacky na miste" za ty narazniky a prahy. Ten predpis se mi taky nezda - znam dost lidi co jezdi do Rakouska na srazy a auto maji niz nez 11cm a problemy nemaji. Chtelo by to opravdu predlozit nejakou vyhlasku.
PS: z fotek to vypada ze jsou odstraneny sterace... Pokud je to tak tak muzu rict ze debilnejsi napad se vymyslet nemohl - vzadu to je jeste ok ale vpredu? To Rakouskym policistum take nevadi ze auto nema sterace? Pokud tam ovsem jsou tak vse beru zpet.. Z fotek to ale vypada ze tam nejsou.A sterace?? Ty jezdis bez,ze by takova kokotina napadla?? Me by to nenapadlo ani ve snu.Krome toho pochybuji,ze umis dobre nemecky,tak vyhlaska by ti asi k nicemu nebyla,proste je to tak,staci trochu blbe naladeny policajt vezme dreveny spalik a projede ti jim pod autem a beda tobe,jestli neprojdes,mas po znackach na miste,ja uz to videl.
Venca146 píše:Hezke no..a ja znam par stovek lidi,co jezdi na tuning srazy a nemaji taky nic v TP vypsane.A co z toho plyne?? Jen to,ze i u nas nikdo\neresi,co je zakazane a co neni,proste spoledaji jen na shovovavost policejnich hlidek,asi tak jako ti,ktere jsi v Rakousku videl,tak si prosim te nemysli,ze kdyz jsi tam videl auta plazit se po zemi,ze je to dovolene.cooky píše:A proc by mi meli brat znacky?? Nikde zadne ostre hrany,nikde nic vyrazne ani nebezpecne neprecniva,tak neni duvod.Venca146 píše:No divim se ze mu spis neseberou "znacky na miste" za ty narazniky a prahy. Ten predpis se mi taky nezda - znam dost lidi co jezdi do Rakouska na srazy a auto maji niz nez 11cm a problemy nemaji. Chtelo by to opravdu predlozit nejakou vyhlasku.
PS: z fotek to vypada ze jsou odstraneny sterace... Pokud je to tak tak muzu rict ze debilnejsi napad se vymyslet nemohl - vzadu to je jeste ok ale vpredu? To Rakouskym policistum take nevadi ze auto nema sterace? Pokud tam ovsem jsou tak vse beru zpet.. Z fotek to ale vypada ze tam nejsou.A sterace?? Ty jezdis bez,ze by takova kokotina napadla?? Me by to nenapadlo ani ve snu.Krome toho pochybuji,ze umis dobre nemecky,tak vyhlaska by ti asi k nicemu nebyla,proste je to tak,staci trochu blbe naladeny policajt vezme dreveny spalik a projede ti jim pod autem a beda tobe,jestli neprojdes,mas po znackach na miste,ja uz to videl.
![]()
Treba proto ze ty narazniky nemaji homologaci a taky pochybuju ze je mas zapsane v TP. To ze tam nejsou ostre hrany jeste nic neznamena.
"A sterace?? Ty jezdis bez,ze by takova kokotina napadla?? " - Prosim tohle mi zformuluj do srozumitelnejsi podoby - ja mozna neumim Nemecky ale ty zase neumis cesky nejen psat ale i cist protoze jsem psal "POKUD" to znamena ze mi z fotky pripada ze jsou odstranene a pokud tomu tak neni tak vse beru zpet. Bez steracu samozrejme nejezdim - proto jsem to kritizoval ale tys to zrejme nepochopil.
A k te vyhlasce (mimochodem jak jsi prisel na to ze neumim nemecky?) - jak jsem psal znam par lidi co maji auta niz nez 11cm , jezdi do Rakouska na srazy a problemy nemaji. Jak tam tedy jezdi nektera auta odtamtud ktera jsou slozena az na zem bez vzduchu? Pochybuji ze tam jezdi vsichni na podvalu...
Venca146 píše:Treba proto ze ty narazniky nemaji homologaci a taky pochybuju ze je mas zapsane v TP. To ze tam nejsou ostre hrany jeste nic neznamena.cooky píše:A proc by mi meli brat znacky?? Nikde zadne ostre hrany,nikde nic vyrazne ani nebezpecne neprecniva,tak neni duvod.Venca146 píše:No divim se ze mu spis neseberou "znacky na miste" za ty narazniky a prahy. Ten predpis se mi taky nezda - znam dost lidi co jezdi do Rakouska na srazy a auto maji niz nez 11cm a problemy nemaji. Chtelo by to opravdu predlozit nejakou vyhlasku.
"A sterace?? Ty jezdis bez,ze by takova kokotina napadla?? " - Prosim tohle mi zformuluj do srozumitelnejsi podoby - ja mozna neumim Nemecky ale ty zase neumis cesky nejen psat ale i cist protoze jsem psal "POKUD" to znamena ze mi z fotky pripada ze jsou odstranene a pokud tomu tak neni tak vse beru zpet. Bez steracu samozrejme nejezdim - proto jsem to kritizoval ale tys to zrejme nepochopil.
A k te vyhlasce (mimochodem jak jsi prisel na to ze neumim nemecky?) - jak jsem psal znam par lidi co maji auta niz nez 11cm , jezdi do Rakouska na srazy a problemy nemaji. Jak tam tedy jezdi nektera auta odtamtud ktera jsou slozena az na zem bez vzduchu? Pochybuji ze tam jezdi vsichni na podvalu...