Tyvoe a ještě se na příštím srazu začnou hádat kdo má u sebe víc mega a zastřelí se!ARV6 píše:no jo 2 zbohatlici se hadaj kdo ma o par tisic navic...

A Porsche 928 měl asi měsíc táta před x lety,ze začátku když se otevřel bazar.

Tyvoe a ještě se na příštím srazu začnou hádat kdo má u sebe víc mega a zastřelí se!ARV6 píše:no jo 2 zbohatlici se hadaj kdo ma o par tisic navic...
eehm....to je jednom jedno porše...ARV6 píše:Jo a Porschatka krasny, tyhle 928 musi jet jak hovado
Aha, ehm.... No i to jedno musi jet jak praseJOE_Cik píše:eehm....to je jednom jedno porše...ARV6 píše:Jo a Porschatka krasny, tyhle 928 musi jet jak hovado![]()
![]()
Nee prej to chce dat k Eskladovi polepit tapetoumilánek píše:V12 :to pujde do cabria nebo sedana,hlavně to pak nedávej do lakovny nebo skončíš jak mi dva ze sockolova![]()
mno melo by to prijit do cabria....a ja jsem se svym "teplym" lakem uz smirenej, takze ho necham...milánek píše:V12 :to pujde do cabria nebo sedana,hlavně to pak nedávej do lakovny nebo skončíš jak mi dva ze sockolova![]()
To nejsem jáARV6 píše:No nekecej ty ses snad i uspinil
Aha, takze pan Milanekzvooky píše:To nejsem jáARV6 píše:No nekecej ty ses snad i uspinil
Já mam takovy stroj....
Mne je to jasny, ja na tom jezdil na dovce, taky jen zadohrab ale na plazi s tim bylo srandy...zvooky píše:Je to uplne jinej relax a utek nekam jinam.....tohle se da proste fakt užít celoročně....![]()
Nez jsem si to pučil tak me to nebralo, pak jsem se svezl na malym kousku a večer jsem už projizdel inzeraty...
mno tomu nako neverimzvooky píše:jojo nejde mit vsechno to znam....
V12 píše:mno tomu nako neverimzvooky píše:jojo nejde mit vsechno to znam....