to matiz: a cemu se divis......vzdyt te predjede každý
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
-
weslo
jinak jsou fak news karviná. odedneška už jsem wesly.gls......bohužel z fin důvodů.
,ale naše jahoda jezdí taky dobře navíc na LPG
bohužel projekt GSI EVO 200 se odkládá na neurčito
tady je má jahůdka

další news: tomáš s pažoutem GTI asi půjde do 2.0 16v TURBO cca 210PS základ a určitě to u základu nezůstane
,chce překopat i podvozek takže by to mělo mít 4x4.
držíme palce
v tomto voze se to bude vyjímat

bohužel projekt GSI EVO 200 se odkládá na neurčito
tady je má jahůdka
další news: tomáš s pažoutem GTI asi půjde do 2.0 16v TURBO cca 210PS základ a určitě to u základu nezůstane

Potřebuju radu!
Auto je na pravém zadním kole níž než na levém asi o 5-6cm. Podle mě bude špatné pero, zlomené nebo něco.
Chci se zeptat, když vyměním seriová pera za nějaké nižsí. Jak to bude s tulumičema? Budou se asi hodně opotřebovavat? Mám to tak udělat? Na celý podvozek nejsou peníze!
Díky za rady
Auto je na pravém zadním kole níž než na levém asi o 5-6cm. Podle mě bude špatné pero, zlomené nebo něco.
Chci se zeptat, když vyměním seriová pera za nějaké nižsí. Jak to bude s tulumičema? Budou se asi hodně opotřebovavat? Mám to tak udělat? Na celý podvozek nejsou peníze!
Díky za rady
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
2weslo on mysel rajský PROTLAK
2dolph nemáš uhnitou misku na tlumici? Kratší pera do cca 35mm v pohodě na origo tlumiče dáš, bude to lepší, ale samozřejmě kdybys dal komplet sport. pera+tlumiče tak by to bylo mnohem lepší. Samotné pera budou O.K. i cenově.
2dolph nemáš uhnitou misku na tlumici? Kratší pera do cca 35mm v pohodě na origo tlumiče dáš, bude to lepší, ale samozřejmě kdybys dal komplet sport. pera+tlumiče tak by to bylo mnohem lepší. Samotné pera budou O.K. i cenově.
real tuning by Taboo
Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
Ta miska, to maš pravdu, vůbec mě to nenapadlo. Zitra se na to podivam... Jinak pružiny jsem našel od Enza za 3184 o 35mm. Je to dobrá cena?
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
Milan na hokej chodit to ne, ale psát kokotiny na fóru to by ti šloSVANCIK píše:WESLY......tak uz mam tu registraci ale nejde mi to foto tam strcit![]()
2dolph kolem trojky je cena O.K.
real tuning by Taboo
It's me!SVANCIK píše:CCCO 1.8T..........tak to si teda uhodl a ty musis byt ten velky hokejista ADAM....chci ty tvoje 2 lopaty na levou stranu pak budu schopen ukazat sve hokejove umeni
real tuning by Taboo
-
Návštěvník
2 VYVÍ:Konečně máš soupeře na sprint
Škoda 125 GSI strawberry by dry paddle

2Dolf:Ta cena je dobrá,ale kitový podvozek to nebude
.Radši přišetři a kup stavitelný,prodává se jich dost i starších,na golfa je hodně výrobců.Pravda je to drahší ale stokrát lepší 
2Dolf:Ta cena je dobrá,ale kitový podvozek to nebude
Naposledy upravil(a) felda dne 03 lis 2004 21:14, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

CCCO 1.8T píše:It's me!SVANCIK píše:CCCO 1.8T..........tak to si teda uhodl a ty musis byt ten velky hokejista ADAM....chci ty tvoje 2 lopaty na levou stranu pak budu schopen ukazat sve hokejove umeniZa chvili jdu do roboty a lopatu vezmu a dam Pavlusovi. Ta druha je mrtvá - hrálo se sní na asfaltu! Už nepředvedeš nic, protože hokej je zrušený - naposled přišlo 5 lidí i se mnou takže na to serem
OK...ja ti potom poslu ty modre H4 po Pavlovi za tu lopatu jo jo slysel jsem o tom hokeji...skoda....My ted chodime hrat hokejbla tak ji alespon vyuziju tam
Kónečne rovnocenej partnerfelda píše:2 VYVÍ:Konečně máš soupeře na sprintŠkoda 125 GSI strawberry by dry paddle
![]()
![]()
2Dolf:Ta cena je dobrá,ale kitový podvozek to nebude.Radši přišetři a kup stavitelný,prodává se jich dost i starších,na golfa je hodně výrobců.Pravda je to drahší ale stokrát lepší
das Auto