""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Manžel odjíždí na služebku a nechává doma s obavou svoji manželku.Říká jí: "Pamatuj, že máme toho papouška,že vykecá všechno co uvidí. Tak doufám, že se tady nebudeš válet s cizíma chlapkama. Chlápek odjede, večer už je tam milenec.Manželka smutná, že maj teď doma toho zmetka papouška, kterej všechno vykdáká ... Borec to vyřešil, přehodil přes klec deku a říká:"Teď nám miláčku nic nebrání. Dneska to bude divoký, předvedu ti něco úžasnýho!!!"
Ženská celá žhavá se ptá co to jako bude:
"Hele stoupneš si zádama ke mně mezi futra a předkloníš se,já se rozeběhnu z kuchyně,udělám dvakrát přemet a vrazím ti ho tam ještě v letu zezadu!!!"
A z klece se ozve: "No do prdele, to mi radši vyřízněte jazyk, ale tohle musím vidět!!!!"
jak to mel jako nahrat ? ty voe to vidis poprve ? ze spod ti sviti do xichtu same reflektory takze pokud si nedavas pozor ani si nevsimnes ze jdes mimo tak jako kraus. Muze byt rad ze se mu nic nestalo ale pry je nekde fotka jak ma dojebanou holen.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
jeden ze zivota
Ženský si nechají dělat piercing a tetováni po celém těle, lifting obličeje, vyhlazují si vrásky, dělají se jim císařské řezy, odsávají jim tuk zmenšují si velikost stehen, nechávají si podvazovat vaječníky, zmenšovat váčky, nechávají si dávat silikonové implantáty snad po celém těle, depilují se pinzetou nebo horkým voskem a pak se nechtěji nechat píchat do prdele, protože je to prý bolí.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Scifi na nove!
Hraje walker texas rangers a borec normalne regulerne slozil walkera a rika mu nejsi tak dobry jak se o tobe rika! v tom se walker nasral dal mu dve na solar pak asi tri otocky a jak ho sejmul tak mu rika kdybych chtel znat tvuj nazor tak ho z tebe vytlucu