yarisek píše:Ale ne, je to jen v tom že výfuk se musí hejbat, kdežto zadní nárazník je na pevno. Takže pokud se dělají takovedle designové koncovky výfuku přímo v nárazníku, tak je tohle řešení.
samozrejme ale i tak v dnesni dobe kdy je mozne vymyslet temer cokoliv a x moznosti provedeni, tak by nebyl problem vymyslet aby to fungovalo i bez takove "nahrazky" protoze to opravdu kazi celej dojem auta
To je asi pravda, ale s tímhle systemem uz je tu hodně aut od různejch značek.. jinak jsou asi 2 věci které mě napadají že mi na tom autě nesedí a tohle je jedna z nich, na druhou stranu žít se stím dá
yarisek píše:To je asi pravda, ale s tímhle systemem uz je tu hodně aut od různejch značek.. jinak jsou asi 2 věci které mě napadají že mi na tom autě nesedí a tohle je jedna z nich, na druhou stranu žít se stím dá
no tak jasne, ale kdyz uz si koupim auto za 2miliony +- tak by to mohlo bejt udelany "dokonale" a ne jak u auta za 200tisic... muj nazor
Tak sem si udělal trošku radost a zakoupil sem origo Seat sadu na stajlink interiéru - dekor broušenej hliník
Mě se to líbí moc a co vám to je vaše věc
MimameŇů Býtla a taki novíToledof tuninku dost kua voe neasi
Tommy1978 píše:Tak sem si udělal trošku radost a zakoupil sem origo Seat sadu na stajlink interiéru - dekor broušenej hliník
Podle mě hezký. Snad za to nechtěli žadnou vyděračskou cenu, jak je u originál doplňků zvykem.
Tommy1978 píše:Tak sem si udělal trošku radost a zakoupil sem origo Seat sadu na stajlink interiéru - dekor broušenej hliník
Podle mě hezký. Snad za to nechtěli žadnou vyděračskou cenu, jak je u originál doplňků zvykem.
Ani ne MO cena - 4000kč
za jeden pjetset to de, dybys to nechal pochromovat tak by to asi vyšlo stejně
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
mas to supa ty levaku bobe kdyz jsem se te ptal co budes tjunikovat na interieru tak si mlcel jak uplnej kaj jeste pedaly a vedle pedalu tu picovinu a mrdat
mas to supa ty levaku bobe kdyz jsem se te ptal co budes tjunikovat na interieru tak si mlcel jak uplnej kaj jeste pedaly a vedle pedalu tu picovinu a mrdat
Já to nevěděl voe včera to přišlo jak blesk z čistýho nebe
Já to nevěděl voe včera to přišlo jak blesk z čistýho nebe
velebnosti, to je leš btw. tak ted dodelej lak a lolypop + predek zatmaveni a setri konecne na BMW
To Laconi: za 7 tis, minimum koroze, a má tažný
To kujon: má to 66kW a GTi je napsáno ve velkým techničáku, tak jsem to sem jen přetlumočil sem, ale nato že je to takovej starej šuplík tak je to pěkný svezení
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....