zetes píše:
supr ty dva vetraky nemaji chybu, skoda ze ja je nemam takhle vepredu jinac jak dlouho si to delal? nemel by si pro me nejakej typ, jak to slepit nebo spojit aby to bylo jako 1 kus? aby nebyl videt prechod...
no bylo to moje první svařování a trvalo mě to dva víkendy. kdybych to dělal ted tak to ma během jednoho víkendu hotový.
můžeš to bud svařit, zakytovat nebo přetáhnout laminem.
jeden člen p-c ted prodlužoval narazník koukni sem http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 194&page=5" onclick="window.open(this.href);return false;
P 406 - XU7JP4 euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
čakom píše:no bylo to moje první svařování a trvalo mě to dva víkendy. kdybych to dělal ted tak to ma během jednoho víkendu hotový.
můžeš to bud svařit, zakytovat nebo přetáhnout laminem.
jeden člen p-c ted prodlužoval narazník koukni sem http://www.peugeot-club.com/forum/viewt ... 194&page=5" onclick="window.open(this.href);return false;
jo to vypada taky moc pekne... no tak to asi vyhrajje kit pze to bude takovy nejjednodussi jen se bojim kdybych s tim nekde skrtnul aby to nepopraskalo (7cm)
zetes píše:
jo to vypada taky moc pekne... no tak to asi vyhrajje kit pze to bude takovy nejjednodussi jen se bojim kdybych s tim nekde skrtnul aby to nepopraskalo (7cm)
a z jakýho materialu je ten kus pod narazníkem?
P 406 - XU7JP4 euroscene.net ..the lowest club in czechoslovakia
zetes píše:
a z jakýho materialu je ten kus pod narazníkem?
je to plast na plast, jestli by si mi s tim pomohl, napady a tak... pojd to resit sem
Tak já jsem si dneska přivezl kolečka akorát budu dopředu potřebovat podložky pač to nenarvu pžes brzdy ... vzádu to je v poho a šroubky pač sem je k tomu nedostal ... jinač límce leštit a středy pískovat a pak stříkat...snad se budou líbit
to zetes: pak by to chtělo ještě poladit aby bylo vše tak nějak ve stejné výšce ne jak teď kdy je nárazník s lízem u zeme a prahy a zadej je tak nějak v oblacích
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA píše:to zetes: pak by to chtělo ještě poladit aby bylo vše tak nějak ve stejné výšce ne jak teď kdy je nárazník s lízem u zeme a prahy a zadej je tak nějak v oblacích
popravde receno zadek je nizsi nez predek podle vyfuku... ten je 7cm, predek 8cm a prahy kolem 11cm btw prahy uz niz dat nelze, snizit to vic uz nejde a zadny jiny plastovy prahy jsem nenasel, ktery by tak nejak snizily auto