za dobu co to mam mi nenatrhlo este nyc vikaji, beste si raci napumpovat Olprana k pumperallik píše:žere to moc a nejede to, fazlovi natrhla a i naka alfa f kábru 1.9jtd

za dobu co to mam mi nenatrhlo este nyc vikaji, beste si raci napumpovat Olprana k pumperallik píše:žere to moc a nejede to, fazlovi natrhla a i naka alfa f kábru 1.9jtd
mno tak 12-15Tommy1978 píše:Co to vůbec žere tak nějak průměr při svižný jízdě?Fazeey píše:mimame breki jen pri pohledu na ukazatelo palyva
10 - 11,ale to si neuzivas skoro vubec vikonTommy1978 píše:Co to vůbec žere tak nějak průměr při svižný jízdě?Fazeey píše:mimame breki jen pri pohledu na ukazatelo palyva
Mi mame kolo vod Haška, hovno OlpranaFazeey píše:za dobu co to mam mi nenatrhlo este nyc vikaji, beste si raci napumpovat Olprana k pumperallik píše:žere to moc a nejede to, fazlovi natrhla a i naka alfa f kábru 1.9jtdani RS4 neska ktera to teda moc nehrotila a ve 230 uz na to srala dost
tet ste si asi mislel ze budeme mit slzu a breki dost, ale tone, misevam v duchu smejeme atak a jednou uvydyte!Fazeey píše:tosou legracki od kaje kterej bisestim neumel ani rozjetsucho uratlo, nasedano
Fazeey píše:ale jo, fčera sme se viděli, nepamatuješ, já styler dost a ty pořadatel největšího TF srazu za posledních pár let![]()
neasyFazeey píše:tojo ale toje kaj...
Co to kecáš pitomče zakladatel včerejšího srazu sem byl já a vo tom fazi mluví muheheDOEMIXXX píše:Fazeey píše:ale jo, fčera sme se viděli, nepamatuješ, já styler dost a ty pořadatel největšího TF srazu za posledních pár let
tak na to bacha, ale zakladatel srazu je a bude káj s velký Á Alesick jen to udelal mazacky na zakladne nas udu z P4
to mozna kaji nedobrej, ale ja mluvim o vseob. srazech na edzipceTommy1978 píše:Co to kecáš pitomče zakladatel včerejšího srazu sem byl já a vo tom fazi mluví muheheDOEMIXXX píše:Fazeey píše:ale jo, fčera sme se viděli, nepamatuješ, já styler dost a ty pořadatel největšího TF srazu za posledních pár let
tak na to bacha, ale zakladatel srazu je a bude káj s velký Á Alesick jen to udelal mazacky na zakladne nas udu z P4![]()
Já bych přijel zase v neděli, tentokrát už na dýl.AlesShi píše:kdy dame dalsi srazek? co zejtra?