Jaký blof-off ventil na Ochcavku RS/Golf GTI

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaký blof-off ventil na Ochcavku RS/Golf GTI

Příspěvek od Idaho »

příšte zvaž jaká volíš slova protože napsat o nekom že "plácá kraviny" když jde o zkusenosti s výrobkem který mu neprosel v rukou jeden ( tím mluvím o mé zkušenosti pordejce )je trosku ujete a jen to svedčí o tvé "obejktivnosti " k zákazníkum, stejně tak i to že napadáš nekoho že kupuje to nejlevnejší co vidí, když nevíš odkud beru není zrovna košer.
Já sem tu napsal pomerne dlouhý přízpěvek a nakonec sem ho smazal, prodávej si co chceš, třeba se za ta leta výrobci zlepsili, je to možné, realita je taková, že vsichni v mém okolí co mají skutečne upravované auto a třeba jsou i s tímto BOV spokojeni ( =to jejich zrovna náhodou hned po koupi neprofukovalo ) se ho stejně velice rychle zbavují, vetšinou po pár stovkách kilometru - asi jsou teda moc nároční.
Pokud tobe rekamace nechodí , tak ti fandím protože kvalita techto výrobku dva až tři roky zpet byla opravdu velice pochybná a byla jedním z duvodu proč Bidrin začal delat to co delá..

já jen trvám na tom, že za zhruba tu samou cenu se dá koupit od bidrina kvalitnejší BOV .

Jinak k adapterum na open / close - svete div se, ale mají ho vsechny monzy a pokud tobe chodí nejké bez adapteru tak ej tvuj dodavatel jeden z tech vykutlených "podnikatelu" co je vybalí a prodává zvlášt :D ( edit : reps v dobe kdy jsem je prodával já je meli.. )

...čiste pro mé info ( neber to jako rejpání jen mne to zajímá a klidne mi odpovez formou sz pokud nechceš zde ) - jaký je prumer adapteru pro tu oktavii a cím se liší od adapteru pro closed které jsou k monze standartne dodávány?

Jinak já již po pár zásazích od jednoho místního uživatele co mne považoval za konkurenci shop zrusil a prodávám pouze veci co sám montuji. případne procházejí montáží na naší dílně ( mluvím o perf. komponentech ).
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Ano presne, sam jsis odpovedel, placas kraviny, protoze nemas absolutne tucha, odkud je beru ja, jak jsem psal, tech BOVu je nekolik kvalit, to ze Ty jsi koupil nejaky srace za 20 dolaru z ebay a pises o tech mojich, ze je to to same, je celkem zavadejici, nenecham se poskozovat spatnou reklamou od nekoho, kdo nakoupil nekde pochybne 10 kousku a dela tady z toho desnou kovbojku, ja uz se prodeji BOVu venuji ca 4roky. Ver, ze za ten cas, uz jsem ledacos pochytil, myslis ze v mem zajmu prodavat neco, co mi zakaznik po dvou mesicich vrati? Asi ne vid. Za cele 4 roky jsem mel 2 reklamace!!! Minuly mesic mi poslal jeden zakaznik BOV zpet, okamzite jsem mu ho vymenil za novy. Muze odejit stejne tak jako HKS.

K ventilum nabizim veskere prislusenstvi, co se tyce redukci jak pro open, tak closed loop, vse pasuje P&P na 1.8T.

Tak tu prosim Te prestan priste placat a over si fakta. Poskozovat se spatnou reklamou, od nekoho jako jsi Ty, vazne nenecham.
Honda S2K 240PS GPW W/ turbocharger T3/T4

www.highperformanceparts.cz

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

ach jo tady je to nekonečné, kdo tu plácá kraviny a neumí číst jsi skutečne ty, napsal jsem přímo kde jsem je koupil a puvodní přízpevek nebyl myslen nijak proti tobe, jen jsme konstatoval zkusenosti mé a značné části 200sx fora.

Umíš jen urážet a plácat nesmysly, vkládat do ust neco co jsem neřekl a vymýšletsi fakta o kterých víš uplné prd - nebo snad neumíš číst? O znání názoru nekoho jiného ani nemluvě...
Dál se zde už nebudu vyjadřovat, svuj názor jsem řekl a reagovat na urážky od tupce co odmítá přijmout názor a zkušenosti nekoho jiného skutečne nemá smysl..

Dál si obhajuj své šmejdy z číny se ketrými možná nekdo spokojen je , možná ne, každopádne na zklušenostech nekolika desítek lidí to nic nemění.. Žil jsme v domnění že forum je od toho aby se vyjadřili zkušenosti a třeba se i přislo na neco nového, ne aby se tu za vyjádřenou zkusenost hend uráželo a ty jsi tohoto přístupu jasným příkladem.
Ja osoben BOV montuji a testuji na reálných vozech mnohem déle než ty jak zde uvádíš je prodáváš, o prodeji ani nemluvím, to je doba jeste delsí..
Díly pro vlastní montáže atd nenakupuji na ebaye ani v číně narozdíl od velkého množství českých prodejcu kupujících od pochybných zdroju, ja mohu své zdroje řádne doložit a to klidne i před finančním uřadem - skutečne je nenakupuji z ebaye ani z pochybných zdroju v číně.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Ja nekoho urazel, kde prosim Te, jen se nenecham od nejakyho libovyho frajirka ocernovat? Napsal jsi to jasne primo proti mne, napsal jsi: prodejce = JA. Co na tom nechapes??? Tupcem muzes leda nazyvat leda sebe nebo nekoho z blizke okoli Tve rodiny. Mne z toho vynech chlapecku. Byt Tebou davam si pozor na pusu.

Ja snad take nekde zverejnuji Tve obchodni praktiky? Ktere se zakladaji prevazne na cernem dovozu, nekomentuji radsi vubec, Tebe bohuzel ani jako konkurenci neberu :lol:

Je celkem zavadejici, ze chinu vsude vehementne pomlouvas a sam ji prodavas, tak se trosku prober.

Nevim jestli jses pomalejsi, ale pisu ze tech kvalit je nekolik, to ze testujete smejdy za to bohuzel nemuzu, s nimi uz jsem se taky setkal, ale nepis tu blbosti, ze prodavam to same, kdyz o tom nic nevis. Trvalo mi dlouho nez jsem sehnal spolehliveho dodavatele. Par lidi Ti tady potvrdilo, ze s tim nemaji absolutne zadny problemy, to ze si nakoupil par smejdu a nasledne je nekomu prodal, to je Tvoje vec a Tvoje hloupost bohuzel.

Az zacnes zase priste nekoho spinit, zamet si nejdriv pres svym prahem :lol: :lol: :lol:

Oficiální dealer firem Thermotec, Forge Motorsport, Powerflex, Milltek Sport, JapSpeed, Depo Racing, Mishimoto, Dbilas Dynamic, Snow Performance... do České republiky.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rajdlos píše:Ja nekoho urazel, kde prosim Te, jen se nenecham od nejakyho libovyho frajirka ocernovat? Napsal jsi to jasne primo proti mne, napsal jsi: prodejce = JA. Co na tom nechapes??? Tupcem muzes leda nazyvat leda sebe nebo nekoho z blizke okoli Tve rodiny. Mne z toho vynech chlapecku. Byt Tebou davam si pozor na pusu.

Ja snad take nekde zverejnuji Tve obchodni praktiky? Ktere se zakladaji prevazne na cernem dovozu, nekomentuji radsi vubec, Tebe bohuzel ani jako konkurenci neberu :lol:

Je celkem zavadejici, ze chinu vsude vehementne pomlouvas a sam ji prodavas, tak se trosku prober.

Nevim jestli jses pomalejsi, ale pisu ze tech kvalit je nekolik, to ze testujete smejdy za to bohuzel nemuzu, s nimi uz jsem se taky setkal, ale nepis tu blbosti, ze prodavam to same, kdyz o tom nic nevis. Trvalo mi dlouho nez jsem sehnal spolehliveho dodavatele. Par lidi Ti tady potvrdilo, ze s tim nemaji absolutne zadny problemy, to ze si nakoupil par smejdu a nasledne je nekomu prodal, to je Tvoje vec a Tvoje hloupost bohuzel.

Az zacnes zase priste nekoho spinit, zamet si nejdriv pres svym prahem :lol: :lol: :lol:
Myslím že svými pomluvami si deláš reklamu sám sobě.
Jak jsem už psal z číny zboží nekupuji a pokud mne chceš takto očernovat pořid si pro příšte dukazy, to co tu plácáš je jen příklad toho jak nedokžeš nejen unest ale ani se postavit uplne normální kritice.
Očernuješ mne tu, že mé zboží pochází z černého dovozu, uvedom si co říkáš, a pokud v tom budeš trvat, sežen si právníky, protože já si už kvuli takovýmto nařčením závistivých a udavačských sviní prošel tolikrát kontorlami z ČOI, FU atd, že ochotne kdykoliv u svých dveří přijmu další - budeš schopen to ustát i ty?

Tímto budu rád když to ukončíš s BOV to nemá nic společného - ja na svem tvrzení že mám s tímto BOV velice spatné zkušenosti ( a nejen já , mohu dodat dluohou řádku jmen zákazníku kteří toto BOV reklamovali, stejne tak jako svého dodavatele - který narozdíl od tvého sídlí v ČR a je řádne registrovaným podnikatelem - který muže veskerá má slova o reklamacích potvrdit a zároven vyvrátit tvé nařčení že kupuji smejd z číny a ebaye.

Nikde jsem nemluvil o tom že jsi moje konkurence, oba se pohybujeme v uplne jiných kruzích - jako by zahradník tvrdil že je konkurentem zelináře..

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rajdlos píše:Ja nekoho urazel, kde prosim Te, jen se nenecham od nejakyho libovyho frajirka ocernovat?
no mylsím že každý kdo si pročete tohle téma pochopí kdo začals očernováním - viz "plácání nesmylsu"..!libovej frajirek" atd...

Jediné co te očernuje je to že nedokážeš rozumne pobrat krituku výrobku , popřpíade zkusenosti s výrobkem a kopeš kolem sebe jako malé díte kterému nekdo rozbil jeho bábovicku.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Urazet si zacal Ty chlapecku, tak to prestan laskave obracet, nekym jako jsi Ty se rozhodne nenecham urazet. O tvoji objektivnosti si tady muze kazdy udelat obrazek, srovnavas tu ventily od uplne jineho vyrobce. Uz to prosim Te pochop. Naprosto normlani clovek musi pochopit, ze jsi uplne mimo. Ocernovat mnou prodavany produkt jsi zacal TY, napadat jsi zacal taky TY! Nevim jestli jsi takova slecinka, ze kdyz Ti nekdo rekne, ze placas blbosti, ze to beres jako urazku, asi holt jo.

Add china, jasny neprodavas chinu, ale mas ji na eshopu vid. To ze to koupis v US neznamena, ze to neni china, alspon je videt jakej v tom mas prehled Ty odborniku :-) Viz Mishimoto (asi Japonsko vid :-))), intercoolery, silikonovy hadice... mam pokracovat?

Jinak do Tvojich obchodnich praktik mi nic neni, delej si to jak chces, to ze tady zacnes vyhrozovat COI a FU, to si delas uz p*del ne? Jestli mi chces timhle vyhrozovat tak do toho. A zavidet bych Ti mel prosim Te co? Ver mi, ze to je to posledni, co bych delal :zadek:

Vice se na Tvoji adresu vyjadrovat nebudu. Preju hodne stesti :)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

pokud bys trosku sledoval dení a ( znovu opakuji ) uměl číst tak víš že shop už dávno nevedu a nemá se mnou nic společného.

Budu rád pokud budeš citovat jedinou vetu kde jsem napadl konkrétne tebe a nejak te urážel ( ja mohu citací použít pomerne dost ).

Jakmikle ty používáš nekalé obchodní praktiky Jako je nařčení z černého dovozu atd mohu já klidne vyhrožovat ČOI FU a dalšíma institucema, takže zvaž své další kroky nejsem človek co by se nechal osočovat a plane urážet nekým kdo sihjen tak vymyslí urážky a nijak je nepodloží dukazy.

Nikde sem nenapSal že neprodávám čínu ale že nenakupuji v číně - ano nenakupuji právě kvuli tomu abych mohl svým zákazníkum bezproblému vyřešit problémy se zarukou atd..

Budu jen rád když tahle diskuze skončí, ale na druhou starnu se nenchám ocernovat od namyslenýho frajírka co o mě vubec nic neví a jen rozšiřuje záměrně vytvořené lži aby sám sebe ukázal v lepším svetle a mne pohofršil ( znovu opkauji veskeré reklamce mohu doložit - vše je řádne zdokumentováno )
JÁ DŮKAZY MÁM, MÁŠ JE I TY PRO SVÉ VYKONSTRUOVANÉ LŽI ?
Naposledy upravil(a) Idaho dne 07 srp 2009 23:37, celkem upraveno 1 x.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Tak jeste posledni.

Urazet si zacal Ty mne, viz tupec, takze vychladni. Snazis se to jen ted obratit, i kdyz se Ti to moc nedari :-) Ja s urazkami zacal az po Tobe. Nevim o co se tu moc snazis, protoze kazdej normalni clovek si to tady muze precist.

Jak jsem psal, Tve obchodni praktiky mne absolutne nezajimaji. A nebudu je tady vice rozepisovat, delej si to jak chces. Vyhrozuj si taky jak chces, pokud Te to uspokoji a resis takhle veci.

Jen Te poprosim, abys prestal psat Tve nepodlozene famy na mnou prodavane ventily, to ze Ty jsi myslis, ze jde o stejne ventily jako jsi koupil nekde Ty, je bohuzel celkem irelevantni. Jak vidis, dost lidi se tu vyjadrilo kladne na mou adresu a jsou spokojeni. Jak jsem psal, mam spolehliveho dodavatele. To ze to vyrabi Cina neznamena, ze to neudelaji kvalitne. To je jen zafixovany prelud ceskeho diletanstvi. Bohuzel.

To s temi dukazy jsem moc nepochopil, ale budis. Zacalo to ocernovanim, pak vyhruzkami, pak si vytahnul nejake reklamace, ted dukazy? Vychladni uz prosim Te a radsi jdi spat :spac:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rajdlos píše: To s temi dukazy jsem moc nepochopil, ale budis. Zacalo to ocernovanim, pak vyhruzkami, pak si vytahnul nejake reklamace, ted dukazy? Vychladni uz prosim Te a radsi jdi spat :spac:
ja jsem chladný dost. jen men nasere když nedko začne zámerne rozšiřovat lži - když jsi tak nechápající tak ti mou vetu s dukazy rád zopakuji - to co tu tvrdím ( kolik bylo reklamací a jaká byla v te dobe kvalita zboží ) mohu papírove doložit aklidne i před uřady. Jsi schopen ty doložit ( rozuměj - máš dukazy? ) své lži o tom že nakupuji v číně, dělám černý dovoz a další lži co si zde ted pro svou potřebu vymýšlíš ?

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Neminim to tady rozpitvavat, pokud chces tak po SZ. Nikde jsem nepsal, ze nakupujes v Cine, ale ze ji taky prodavas, dovoz opakuji nekomentuji, rozhodne ne tady verejne, jake dalsi lzi?

Je videt, ze urazet si zacal prvni, nejsi schopny to ani priznat, co tam mame dal? :-) Nebo co dalsiho si chces jeste poupravit, aby se Ti to hodilo do kramu?

Mel bys konecne uznat, ze jsi prestrelil. Nekdy je lepsi vychladnout a uznat chybu 8)

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rajdlos píše:Neminim to tady rozpitvavat, pokud chces tak po SZ. Nikde jsem nepsal, ze nakupujes v Cine, ale ze ji taky prodavas, dovoz opakuji nekomentuji, rozhodne ne tady verejne, jake dalsi lzi?

Je videt, ze urazet si zacal prvni, nejsi schopny to ani priznat, co tam mame dal? :-) Nebo co dalsiho si chces jeste poupravit, aby se Ti to hodilo do kramu?

Mel bys konecne uznat, ze jsi prestrelil. Nekdy je lepsi vychladnout a uznat chybu 8)
Rajdlos píše:Ja snad take nekde zverejnuji Tve obchodni praktiky? Ktere se zakladaji prevazne na cernem dovozu, nekomentuji radsi vubec...
nevím o jediné chybe co jsem v tomto topicu udelal , a to že nekomentuješ to co jsi tu už jednou otevřel a naplno napsal je jen další z tvých překrucovacích taktik, nebo ty sna djsi schppen uznat že jsi dost silne s touto vetou přestřelil a že to je ničím nepodložená, tebou smyšlená lež cílená k mému poškození?.

Kdo začal první urážet je otázka pohledu. Pokud o me nekdo řeken že plácám kraviyn beru to jako urážku. Z mého pohledu jsi s tím začal ty..
V ničem sem nepřestřelil, psal jsem své zkusenosti, které mohu zdokladovat. Co mám podle tebe tedy napsat? že jsou to vše nesmysly a veci které mám zdokumentované jsou proste kraviny protože si to Velký Rajdlos přeje??

ne bohužel tak to není ...

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Vazne chces abych to tady rozpitval verejne? Nabidnul jsem Ti to do SZ, je mi to u :zadek: stejne jako Ty.

Napsal jsi tu o zkusenostech s uplne jinymi ventily uplne jineho vyrobce, takze absolutne mimo misu. Psal jsi jasne, ze je to nejvetsi smejd v CR. Jasne naprosto objektivni = proste si placal a nedokazes si to bohuzel priznat. Par lidi Ti to tady vyvratilo, ale Ty jsi zrejme tak aragantni a zabednenej, ze to nedokazes pobrat. Mne Tvoje zkusenosti s Tvyma smejdama, co jsi Buh vi kde koupil, nezajimaji a nenut prosim Te tady lidem, ze prodavam to same. Uz to chapes? Jak se rika, chytremu...

Velkyho tady za sebe delas Ty, bohuzel vola :x Za mne hovori prodany pocet a spokojenost uzivatelu, za co Tebe? 10 kusu nekde pochybne nakoupneych? LOL to snad nemyslis vazne. :spac:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Rajdlos píše:Vazne chces abych to tady rozpitval verejne? Nabidnul jsem Ti to do SZ, je mi to u :zadek: stejne jako Ty.

Napsal jsi tu o zkusenostech s uplne jinymi ventily uplne jineho vyrobce, takze absolutne mimo misu. Psal jsi jasne, ze je to nejvetsi smejd v CR. Jasne naprosto objektivni = proste si placal a nedokazes si to bohuzel priznat. Par lidi Ti to tady vyvratilo, ale Ty jsi zrejme tak aragantni a zabednenej, ze to nedokazes pobrat. Mne Tvoje zkusenosti s Tvyma smejdama, co jsi Buh vi kde koupil, nezajimaji a nenut prosim Te tady lidem, ze prodavam to same. Uz to chapes? Jak se rika, chytremu...

Velkyho tady za sebe delas Ty, bohuzel vola :x Za mne hovori prodany pocet a spokojenost uzivatelu, za co Tebe? 10 kusu nekde pochybne nakoupneych? LOL to snad nemyslis vazne. :spac:
nechápu kde pořád bereš nakoupených deset kusu - tobe asi skutečne obchodní počty a procenta nic neříkají. Když řejnu že se mi v reklamaci vracelo X kusu z deseti trak to znamaná že jsme jich nakoupil deset? Ty ses asi fakt hodne jendoduchej..
Stále se vyhýbáš tomu o co mi jde nejvíce - doložit své lži které si tu vymýšlíš a kterými jsi hodne přestřelil.

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

Jednoduchej je tady bohuzel nekdo jinej, kdyz Ti po desate pisu, ze jde o uplne jine ventily jneho vyrobce a Ty tu vesele meles s*acky dal :-) No nic. Preju hodne stesti v dalsim nakupovani smejdu :x :x :x

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

DELETED..

ke lžím, ketré jsi tu šířil jsi se nijak nevyjádřil a neustále odvádíš řeč zpet na BOV.
... Jestli máš vse v pořádku nemáš se čeho bát.. :lol:

Rajdlos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rajdlos »

http://www.plbohnice.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

8)

semysak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od semysak »

no mam zkusenosti s cinou takovou, ze je potreba si dobre vybrat, kvalitativni tridu, protoze je tam moznost vyrabet podle ruznych kriterii, nekteri cesti "vyrobci" tam maji i nejakeho nestasnika co dohlizi na kvalitu. Kazdopadne dovoz z ciny neni asi nic spatnyho, protoze pokud by se to lidem zdalo ze to stoji za prd, tak by si meli asi kupovat mnohem drazsi vyrobky, to se ale ve vetsine pripadu nedeje resp. kdyz to clovek vidi ze za nalepku se zvucnym menem da treba 3x tolik a zeme puvodu resp. vyroba je stejne v cine

a na octavku bych si dal closed loop Forge resp. "Forge style" (jejich kopie)

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Lock jak bude chvilka tak to promazu ...
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

Zamčeno

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“