Já sem tu napsal pomerne dlouhý přízpěvek a nakonec sem ho smazal, prodávej si co chceš, třeba se za ta leta výrobci zlepsili, je to možné, realita je taková, že vsichni v mém okolí co mají skutečne upravované auto a třeba jsou i s tímto BOV spokojeni ( =to jejich zrovna náhodou hned po koupi neprofukovalo ) se ho stejně velice rychle zbavují, vetšinou po pár stovkách kilometru - asi jsou teda moc nároční.
Pokud tobe rekamace nechodí , tak ti fandím protože kvalita techto výrobku dva až tři roky zpet byla opravdu velice pochybná a byla jedním z duvodu proč Bidrin začal delat to co delá..
já jen trvám na tom, že za zhruba tu samou cenu se dá koupit od bidrina kvalitnejší BOV .
Jinak k adapterum na open / close - svete div se, ale mají ho vsechny monzy a pokud tobe chodí nejké bez adapteru tak ej tvuj dodavatel jeden z tech vykutlených "podnikatelu" co je vybalí a prodává zvlášt

...čiste pro mé info ( neber to jako rejpání jen mne to zajímá a klidne mi odpovez formou sz pokud nechceš zde ) - jaký je prumer adapteru pro tu oktavii a cím se liší od adapteru pro closed které jsou k monze standartne dodávány?
Jinak já již po pár zásazích od jednoho místního uživatele co mne považoval za konkurenci shop zrusil a prodávám pouze veci co sám montuji. případne procházejí montáží na naší dílně ( mluvím o perf. komponentech ).