Jede vlak, najednou z ničeho nic vylítne z kolejí, valí do pšeničního lánu, ven z pšenice, valí dál do kukuřice, ven z kukuřice, valí na louku, až zastaví.
Policie byla alarmovaná k vlakovému neštěstí. Přijedou na místo činu, Několik raněných, strojvedoucí v mírném šoku, škoda pár miliónů.
Začnou vyslýchat strojvedoucího, co se stalo:
Proč jste vykolejil?
Na kolejích stál cikán.
Ohrozil jste tolik životů, materiální škody... Člověče to jste ho nemohl raději srazit?
Já chtěl, ale on utíkal, nejprve do pšenice, potom do kukuřice...
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
Počasí nám vyšlo perfektně. Zima rozhodně nebyla. Doporučuji ale suché věci na převlečení. Po cestě se spotíš a nahoře celkem fouká. Tam jsem trochu promrznul než vylezlo slunko. Pokud se dřistalo o dupačce a vymýšlely kraviny, strach nehrozil. Při historkách jak někomu strašilo ve starém baráku, nebo při vspomínkách na některé díly X-files tuhla krev v žilách.
Minulý rok jsem byl s Martinem Kerym a když začalo vycházet slunko, přišel mrak a začalo pršet. Tehdy jsem promokl a promrznul na kost, a cestou dolů jsem chtěl umřít. Je dobré trochu sledovat předpovědi.
seber se a vyjed ty kundo spinava CESKA !
sraci vymrdany
vyjebanci vymrdany
spiny cesky, buzerantsky
predlozte mi vas obcansky prukaz - HOVNO ti dam !
Hosi jsem rad , ze mi ROM nenadava do mrdek polskych
ale sere, me ze nekdo urazi zemi kde jsem se narodil, kde ziji a kde platim skurvene velke dane aby takovi hajzli mohli vykrikovat na ty co zde poctive makaji ...
Kdo neskace neni CECH , HOP, HOP , HOP ........ jo na skakani nas uzije
Naposledy upravil(a) tomoking dne 20 srp 2009 11:30, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Tomo: videl jsem to uz x.krat a vzdycky se u toho vytocim!!! Vubec nechapu jak si ta tlama muze dovolit nadavat do českych mrdek, co je on kurva. 90% z nich nedela a my vsichni, "česke mrdky" na ne denne chodime makat, kurva!
Tak a zase jsem vytoceny
DS pro me je uskupeni,ktere by v politice nemelo co delat. Ale pokud se s tema "romama" nebude neco delat a nezmeni se tu trosku zakony,tak takovych stran nebo priznivcu DS zacne pribyvat a nechci videt jak to tady skončí.