Ritchma píše:Tommy - snad jsem i rádAlespoň jsem se moh věnovat lepší polovičce...
Krocan je jiste rad, ze si mu venoval par minut ze sveho zivota

Thommz: meju na agipu, ale obcas davam i Qcko, nemel jsem moc cas a tady jsem byl pobliz...
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Ritchma píše:Tommy - snad jsem i rádAlespoň jsem se moh věnovat lepší polovičce...
Když Krocan je prostě neodolatelnej.....DOEMIXXX píše:Ritchma píše:Tommy - snad jsem i rádAlespoň jsem se moh věnovat lepší polovičce...
Krocan je jiste rad, ze si mu venoval par minut ze sveho zivota
Thommz: meju na agipu, ale obcas davam i Qcko, nemel jsem moc cas a tady jsem byl pobliz...
Podle navigace 143, podle tachometru skoro 150, ale jel sem z kopceannuvin - já mám doma to samé co ty, kolik jsi z toho dostal? já 130 a byl to fakt nezapomenutelný zážitekuž v kilu adrenalin
co to je zase za modu všude cpat nějaký US víkaBerry píše:Tak to je teda krocan jako fík![]()
![]()
Ríšo fotka pekna nevim proc ale nejak by na to sedlo US zadni viko kufru a mas to pekne nablejskany
konečně to dojelo až na vrcholNeluška píše:to my už tam byli několikrát
A neni to zase každýho věc?BIGPAPA píše:co to je zase za modu všude cpat nějaký US víkaBerry píše:Tak to je teda krocan jako fík![]()
![]()
Ríšo fotka pekna nevim proc ale nejak by na to sedlo US zadni viko kufru a mas to pekne nablejskany![]()
![]()
Presne tak jednou lidi nadavaji ze ma kazdy Angel Eyes, pak ze ma kazdy M3 zrcatka, ted zas s tim US víkem, kuwa Miro pochop ze vzdycky je neco, vzdy je nejake obdobi co leti, tak proste ted je to delat US verze, asi je to epes nebo mona nevim, ale i sam Risa rikal ze by se mu to docela libilo a to uz je co rict ze jemu by se neco libiloTommy1978 píše:A neni to zase každýho věc?BIGPAPA píše:co to je zase za modu všude cpat nějaký US víkaBerry píše:Tak to je teda krocan jako fík![]()
![]()
Ríšo fotka pekna nevim proc ale nejak by na to sedlo US zadni viko kufru a mas to pekne nablejskany![]()
![]()
![]()
![]()
teď letí ten ratt lok ne? pak to budou chtít všichni zamaskovat, tak přijde německej army lokBIGPAPA píše:oká, neberu jim to je to, možná to je zajímavé a možná to i letí, ale pak se nabízí otázka jak to bude dál, německej cleaning už jsme měli, nyní se pojednou US verze a dál?????