Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009
Moderátor: Jardafox
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009
Tak jsem se odhodlal a zkusil to.. Subaru GT. Poslední jízda, která nebyla nic moc ale jediná kdy jsem měl kameru, tak alespoň něco.
http://www.youtube.com/watch?v=YjWpuwv7HGI&fmt=22" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=YjWpuwv7HGI&fmt=22" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
						- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje první vrchy / Vítkov 29.8.2009
Jsi vymenil za Hondu? 
Jinak ty nedotacaky na mokru jsou s Imprezou des... Tam fakt jedine s hydraulikou na rucce. A taky kvalty nevychazeli co?

Jinak ty nedotacaky na mokru jsou s Imprezou des... Tam fakt jedine s hydraulikou na rucce. A taky kvalty nevychazeli co?

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
						> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nene Honda je furt. Tohle je jen na srandu a né moje (naštěstíZemi píše:Jsi vymenil za Hondu?
 ). V tom GT je vepředu samosvor. Kvalty celkem vycházely. Spíše je sranda, jak jsem se za každou točkou zařadil do svého pruhu
 ). V tom GT je vepředu samosvor. Kvalty celkem vycházely. Spíše je sranda, jak jsem se za každou točkou zařadil do svého pruhu   ... Jinak bylo až k mému úžasu,. že jsem byl po třech jízdách mezi AWD první. Na mokru to byla sranda, pak to uschlo a až na jdnoho mě všichni předjeli
 ... Jinak bylo až k mému úžasu,. že jsem byl po třech jízdách mezi AWD první. Na mokru to byla sranda, pak to uschlo a až na jdnoho mě všichni předjeli   .. Ale sranda a zábava to je..
 .. Ale sranda a zábava to je..   BUdeme nejspíše takhle hobby pokračovat, tak snad se zlepší i má technika jízdy
  BUdeme nejspíše takhle hobby pokračovat, tak snad se zlepší i má technika jízdyŠkoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
chce to jen trenovat a pak to bude ok.. 
kazdopadne nejaky kurz by byl vhodny ale to urcite vis
 ale to urcite vis 

kazdopadne nejaky kurz by byl vhodny
 ale to urcite vis
 ale to urcite vis 
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
						VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
- 
				Ondras
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Však on to Ozzy vezme 10.9. do Brna a tam to řádně protáhnem   . Tedy alespoň doufám.
 . Tedy alespoň doufám.

. Tedy alespoň doufám.
 . Tedy alespoň doufám.|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
Very nice ... hlavne dolu to je pak frkot kdyz jede clovek na kole   
   .  Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....
 .  Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....
Dík

.  Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....Dík
"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
*** montáž LPG systému značky Magic - více info přes SZ ***
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tento závod byl jedním ze seriálu Hobby vrchů pořádajících panem Šímou. http://www.simasprint.cz" onclick="window.open(this.href);return false; .Startovné je předem 550,- a 750,- na místě. V ceně je pojištění a pokud platíš předem i klobásaBoči píše:Very nice ... hlavne dolu to je pak frkot kdyz jede clovek na kole
. Jinak jak se muze clovek dostat k takovemu zavodu, treba uz s origo autem bez uprav. Kolik tak dela startovne ....
Dík
 .
 .Podmínky pro závod nejsou prakticky žádné. Přijedeš, zaplatíš a jedeš. Nutnost je hasící přístroj ve voze a přilba.
Jak ale tvrdí Ondra, a s tím souhlasím, je otázkou jestli platit 550,- nebo 750,- za cca šest minut ostré jízdy do vrchu, nebo si zaplatit v Brně 500,- a lítat 25 minut brzda plyn. Ano, těch 25 minut na okruhu je jistě větší záhul pro auto a se slaboučkým si to člověk moc neužije, ale jistota kačírků je na okruhu taky veliké pozitivum. Každopádně jak v poslední době zjišťuju, motorsport je super zábava. Leze sice do šrajtofle, ale pokud to jednou zkusíš, tak je těžké se toho zříct
 .
 .Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
jj okruhy jsou mazec... snad me dalsi auto bude mit opet ambice na sportovni jizdu...  a take zavitam na nejake volne jizdy
 a take zavitam na nejake volne jizdy 

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
						VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Tak tak ... třeba mít na okruh pořádne nářadí at to stoji za to. Takže za rok se možná uvidíme v Brne   (s mým new kháár)
 (s mým new kháár)

(s mým new kháár)
 (s mým new kháár)"Kdo je Casey kurva Ryback" ?
Ozzy: sakriš to jsme se tam nepotkali  já tam smrděl v sobotu jen na první jízdu než jsem promokl a v neděli celej den. Ta poslední Impreza to v druhé zatáčce v první jízdě docela hezky opřela (až jsem čučel že měla na zadku jen škrábanec) a hned po ní to tam práskla pěkně upravená škodule
 já tam smrděl v sobotu jen na první jízdu než jsem promokl a v neděli celej den. Ta poslední Impreza to v druhé zatáčce v první jízdě docela hezky opřela (až jsem čučel že měla na zadku jen škrábanec) a hned po ní to tam práskla pěkně upravená škodule  nevim, jestli ta trať byla nějak chladnější po té průtrži den předtím, ale z prvních třech aut to bouchly dvě, a v minulém závodě za celé dva dny co já vím jen MR2 a jedna Alfa... divné
 nevim, jestli ta trať byla nějak chladnější po té průtrži den předtím, ale z prvních třech aut to bouchly dvě, a v minulém závodě za celé dva dny co já vím jen MR2 a jedna Alfa... divné   

Tady škodovka - bylo mi ho líto. Fakt pěkný kus. Pomáhali jsme mu to tlačit do tý boční cesty za svodidla a ani se s tím nedalo otočit, museli jsme to ručně zvednout 

Skromné amatérské fotečky ode mě zde - http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... 9#p1645409" onclick="window.open(this.href);return false;

já tam smrděl v sobotu jen na první jízdu než jsem promokl a v neděli celej den. Ta poslední Impreza to v druhé zatáčce v první jízdě docela hezky opřela (až jsem čučel že měla na zadku jen škrábanec) a hned po ní to tam práskla pěkně upravená škodule
 já tam smrděl v sobotu jen na první jízdu než jsem promokl a v neděli celej den. Ta poslední Impreza to v druhé zatáčce v první jízdě docela hezky opřela (až jsem čučel že měla na zadku jen škrábanec) a hned po ní to tam práskla pěkně upravená škodule  nevim, jestli ta trať byla nějak chladnější po té průtrži den předtím, ale z prvních třech aut to bouchly dvě, a v minulém závodě za celé dva dny co já vím jen MR2 a jedna Alfa... divné
 nevim, jestli ta trať byla nějak chladnější po té průtrži den předtím, ale z prvních třech aut to bouchly dvě, a v minulém závodě za celé dva dny co já vím jen MR2 a jedna Alfa... divné   
 Tady škodovka - bylo mi ho líto. Fakt pěkný kus. Pomáhali jsme mu to tlačit do tý boční cesty za svodidla a ani se s tím nedalo otočit, museli jsme to ručně zvednout

Skromné amatérské fotečky ode mě zde - http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php ... 9#p1645409" onclick="window.open(this.href);return false;
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
						"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ