Jakou LCD telku ?

Vše co se točí kolem počítačů, her, mobilů a elektroniky

Moderátor: Rudi

SubTera

Re: Jakou LCD telku ?

Příspěvek od SubTera »

Oteviram znova tohle tema...chci televizi:) LCD, 32" - bez vyjimky, nechci ani min, ani 37", proste kvuli prostoru pouze 32". Co se tyce znacky, ta je mi volna, muze to byt i Changhong, ktery se dela nekde na Morave. Nemusi mit digitalni tuner, ale to dnes ma asi kazda. Financni limit je kolem 10tKc. Poradite, s cim mate dobre zkusenosti?

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

SubTera píše:Oteviram znova tohle tema...chci televizi:) LCD, 32" - bez vyjimky, nechci ani min, ani 37", proste kvuli prostoru pouze 32". Co se tyce znacky, ta je mi volna, muze to byt i Changhong, ktery se dela nekde na Morave. Nemusi mit digitalni tuner, ale to dnes ma asi kazda. Financni limit je kolem 10tKc. Poradite, s cim mate dobre zkusenosti?
mám samsunga, ale cenově asi o polovinu výš, nemůžu si stěžovat.

ale když se podíváš do Alzy, tak tam maj tušim nějakou fullHD s cenou do desíti. byl jsem docela překvapenej, když jsem viděl, že to mělo docela slušnej obraz.
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

SubTera

Příspěvek od SubTera »

Tak jsem se "rozsoup" a koupil taky Samsunga, 32" se vsim vsudy, DVD s DVB-T jsem vratil ve 14ti denni lhute a vybral si jsem si lepsi bez DVB-T. Mam to od nedele a tak se seznamuju a zajimalo by me, jak nejlip nastavit obraz? Predevsim mi jde o:

gamma korekci,
cerny ton,
dynam. kontrast,
pletovy odstiny,
kolorim. prostor,
teplotu barev
a digitalni NR

obraz je supr, se zenou jsme uneseny, ale nastavil jsem to tak nejak ledabyle...:) dekuju

Yaris WRC

Příspěvek od Yaris WRC »

a uz ked sme pri tych telkach poradte nejaku plazmu 42" do 1000 €
resp. co by ste povedali na tento:
http://www.pixmania.sk/sk/sk/2725053/ar ... x-pf4.html

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sotomaior »

zdravím, má klasická 72cm TV se pomalu odebírá do věčných lovišť tak začínám pokukovat po náhradě... bohužel klasickou novou CRT tv už nemůžu nikde najít :( takže co byste doporučili v cenovce nej do 15000kč, když méně, zlobit se nebudu ve velikosti od 32" a podmínkou je černá,tmavá barva a pokud možno obraz který by se aspoň vyrovnal stávající... Jinak na TV se bude poslouchat hlavně přes satelit ve standartním rozlišení a občas nějaké dvd připojené přes scart... k pc ani blue-ray apod. se připojovat ani do budoucna nebude... co sem se díval v místních elektro tak co do obrazu vedou plazmy následované lcd sharp a samsung, ale modelů je nepřeberné množství, takže budu rád i za uživatelské zkušenosti třeba se značkami LG, Grundig....

co treba tato: http://www.onlineshop.cz/tv-technika/lc ... 0601P.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

G3-Lower

Příspěvek od G3-Lower »

Kluci nemáte s tímhle někdo nějakou zkušenost? Chtěl jsem LED od Samsungu 102cm ale pořád to je o nějakých 10-12tis více než klasická 107cm LCD :cry:

http://www.electroworld.cz/product/tv-d ... 42pfl5624h" onclick="window.open(this.href);return false;
Změna je život...

Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)

SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -

Odpovědět

Zpět na „IT sekce“