]

foto by SNB-Rider

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

je to parada ,neni to byvale auto FCS
 je to parada ,neni to byvale auto FCS
 Teď je moje
 Teď je moje 

nejaký nudný ford......nemá nalepkiFazeey píše:trocha epesnosti

AlesShi píše:to je ale pomali ford
 )...
 )...  

batohTommy1978 píše:Heh tady někomu hezky vykukovala prdelka

http://img149.imageshack.us/i/120920092 ... 009269.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

jinac teda 4458mm
  jinac teda 4458mm 
  Teď teda zatím dělám takové drobnosti jako výměnu rozbitých věcí v interiéru apod. Je toho ještě hodně co na práci. Na druhou stranu díky Lacovi nemusím řešit podvozek, brzdy a spoustu dalších věcí.. Jsem se nějak rozepsal..No můžeš to Lacovi vzkázat ať má klid že jsem to někde neopřel. Na těch sprintech jsem byl nasranej tak jsem asi nebyl moc komunikativní trochu ho to mrzelo si myslím..snad se někdy zase uvidíme.
 Teď teda zatím dělám takové drobnosti jako výměnu rozbitých věcí v interiéru apod. Je toho ještě hodně co na práci. Na druhou stranu díky Lacovi nemusím řešit podvozek, brzdy a spoustu dalších věcí.. Jsem se nějak rozepsal..No můžeš to Lacovi vzkázat ať má klid že jsem to někde neopřel. Na těch sprintech jsem byl nasranej tak jsem asi nebyl moc komunikativní trochu ho to mrzelo si myslím..snad se někdy zase uvidíme.Počkej, až se s ní trochu sehraju... jsem jí měl třetí den, takže si teprve zvykámkujon píše:Ta 16V rallye mi fakt ujelaAle zas né o tolik na to že to je sériově o 80kg lehčí

Tak kazdy auto ma svoje to je jasny... Tak ji opatruj a nekdy pokecame.tholis píše:...

Ilegalovo vypadala fakt jen lip (vec vkusu nicmene).
 Ilegalovo vypadala fakt jen lip (vec vkusu nicmene).

. Já to opravsu nekupoval proto jak to vypadalo, ale proto jak bylo o auto postaráno a v jakém bylo stavu..
 . Já to opravsu nekupoval proto jak to vypadalo, ale proto jak bylo o auto postaráno a v jakém bylo stavu..