VW JETTA
Moderátor: Jardafox
Re: VW JETTA
stare ale porad mi dostava....jen nechapu jak nekdo muze zkazit gli spojlerem z V6 
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GLi ma nějakej jinej konec nárazníku??? mě to příjde všechno stejný(knedlik jako knedlik)
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
mě se to líbí víc než GLI
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
to je dobrý absolutně fakt nevim o čem je řeč,je tam naky auto na vyleštěnejch kolech no
to je GLI nárazník?

ale toto je stejně nejlepší nárazník na Jettu/Boru

ale toto je stejně nejlepší nárazník na Jettu/Boru

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
BIGPAPA: ano tohle je predni spojler z origo US verze jetty GLi ktery mam i ja
a podle me nejhezci spojler a ten naraznik je od votexu a byl jako moje druha alternativa 
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tohle je spojler z V6
- Přílohy
-
- 50_02.jpg (115.94 KiB) Zobrazeno 725 x
a třeba tenhle nárazník je naprostej otřes

to je styl do R32 predelany na boru ...delaji dost veci ale ja vse chtela origo...potrpim si na tom a proto bylo tezke najit neco co zde neni moc k videni ... a pak jsem se zamilovala do GLi a bylo to 
tak už to bývá když se člověk zamiluje tak je to hned.....
jen já se trápim a nemůžu sehnat i500 nárazník
jen já se trápim a nemůžu sehnat i500 nárazník
mě se teda líbí víc tenV6 nárazník, je takový hladší a decentnější 
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
ma ho kazde druhe auto uz jen kvuli cene ...ale hezky je, podobny dela i rieger jen v uplne jine cennove relaciRolljoin píše:mě se teda líbí víc tenV6 nárazník, je takový hladší a decentnější