Aktuální fota vašich aut
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Re: Aktuální fota vašich aut.
dostaly se mi dnes do ruky dalsi fotky z posledniho foceni
btw. hlavne mi nepiste ze tam nemely byt ty RZ to uz vim ale bohuzel to zpet nevezmu

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co ty RZ tam?
péécka, ta barva

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
biohazard:
ja se z vas zblaznim 
BIGPAPA: kuju....vyber nebyl lehky ale vyplatil se

BIGPAPA: kuju....vyber nebyl lehky ale vyplatil se

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co je to za výrobce??? já pořád nemůžu najít nějakou pěknou zelenou 

Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
mirindo hezky. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

já teda nevím, ale jestli tohle má bejt profi focení tak nic moc teda
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Jardafox píše:já teda nevím, ale jestli tohle má bejt profi focení tak nic moc teda

BIGPAPA: vyrobce je mercedes... je nejlepsi si barvu vybirat na aute aby to clovek videl ve vetsim formatu.... jinak jsem videla pri vyberu asi milion vzorku a na tom malem vzorku vzdy vypadaji jinak

taky souhlasimTrhyy píše:ta poslední fotka je krutá

Co jsem koukal v nějakém tématu,tak nedokážeš rozlišit ani HDR,takže se nedivim že ti to přijde nic mocJardafox píše:já teda nevím, ale jestli tohle má bejt profi focení tak nic moc teda

Johny55 píše:mirindo jiz po nekolikate, moc pekny

- kubajzsemily
- Kontaktovat uživatele:
mirinda: jednim slovem boží 

Seat Leon Top Sport
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
Škoda 120- ukrutnej nářez http://www.stream.cz/video/162708-skoda-120
- http://www.stream.cz/video/11/212473-skoda-zahodit
Jawa 21 Sport- 60ccm, sportovní ojnice, snižená hlava a dalších pár výkonostních vychytávek
kdyz je dobry fotograf, dobra vybava a dobre misto je to o necem jinem, kujukubajzsemily píše:mirinda: jednim slovem boží

tak vypadá i vrak dobřemirinda píše:kdyz je dobry fotograf, dobra vybava a dobre mistokubajzsemily píše:mirinda: jednim slovem boží

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Me se nikdy predek bory nelibil a zadek Golfa v kombajnu tez ne takze za me - nepostupujes.

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
heh, tak to jsme dva. Počkáme ještě na toho druhýho, ale když vezmu fotky měsíce nebo z netu, tak to je kapku rozdíl, ale třeba druhej bude jiný kafeJardafox píše:já teda nevím, ale jestli tohle má bejt profi focení tak nic moc teda
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ale jo terorizuj, je tu přebytek seatů a fáček, chce to i nějakou bramBoru

BALI píše: tak vypadá i vrak dobře

Rudi: to foceni neni jednoduche a ja si vazim toho casu co mojemu autu venovali a ja jsem moc spokojena

Zemi:

Táto, je to jen na Vás, kdo sem co dáte 

Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
auto je hezky nasvícený, hezký místo, docela dobrá i kompo, ale jak píše Jarda, jestli je to profi, tak si měl dát víc záležet TK neni opravdu nic moc
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
seatů neni nikdy dost 

Momentálne.. chce to ešte veľa práce

bohužel se přidám ke klukům ale první pohled na ty fotky pro mě taky není nic moc... takže opakuji víšše zmíněné, jestli je tohle profi tak slabý 

moooc velký černý letadlo 

biohazard píše:OPELů neni nikdy dost

- Přílohy
-
- P1060994.jpg (204.81 KiB) Zobrazeno 1598 x
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
prosimtě ty ani nevíš co hdr je tak drž pec a koukni kolik se kolik fotek tý bory je zaostřenejchlefi píše:Co jsem koukal v nějakém tématu,tak nedokážeš rozlišit ani HDR,takže se nedivim že ti to přijde nic mocJardafox píše:já teda nevím, ale jestli tohle má bejt profi focení tak nic moc teda
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bora je parádní 

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi