http://michaldavidoff.rajce.idnes.cz/Moje_Acco/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
jsi se nepochlubil, že jsi závotníkoRudi píše:Moje naftový klyjo 1,9D taky ujelo na 400m Audi A6 2,5 TDI
co je na něm nesmyslného.. jen sem popsal to,že nejde brát v úvahu jen to,že to je větší 6tiválec s 200hp ..ale i další věci.biohazard píše:konec prvního řádku trochu nesmyslnej ne?
nikdo ti nic nezesměšnuje..ale ikdyž mě někdo řekne,že mám línou 6tiválcovou jebku, tak se nad tím zamyslím a zjistím,že to nějak tak asi bude a nevadí mi to. Taky chce řadu věcí překousnout,zejména na tomto foru,taky mi to kdysi dělalo problém..kujon píše:Já jsem zase nejel v tý 2.8, takže ani nemůžu srovnávat. Na někoho mohla tahle diskuze třeba působit jako "vychvalování do nebes" malejch francouzkejch krabiček, ale mě na ní zase vadily některý řeči a posměšky na adresu malýho autíčka, tak sem se musel ozvat a podpořit ho
nevím proč ještě když si toho stejně nikdo krom tebe nevšimnul protože se tady řešej samý píčovinyblázen píše:Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdiv
všimnulDavidoff píše:nevím proč ještě když si toho stejně nikdo krom tebe nevšimnul protože se tady řešej samý píčovinyblázen píše:Ještě k tomu novémumodelu accord,to je opravdu luxusní kárá,má můj obdivjinak děkuji