Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
dokazal by mi nekdo udelat dva blatniky - http://www.motogrupa.cz/images/stadion/ ... s11_01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Nemusi tam byt 100% presnost, nepotrebuju je potahnout, ale udelat z carbonu..
habitat3 píše:dokazal by mi nekdo udelat dva blatniky - http://www.motogrupa.cz/images/stadion/ ... s11_01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Nemusi tam byt 100% presnost, nepotrebuju je potahnout, ale udelat z carbonu..
tak zrovna tohle zvládneš sám jako prd, sežeň si tkaninu a pryskyřici, origo blatníky zevnitř naseparuj a odlej si v nich nový carbonový, za jednou odpolko je musíš mít nahrubo hotový
habitat3 píše:dokazal by mi nekdo udelat dva blatniky - http://www.motogrupa.cz/images/stadion/ ... s11_01.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; . Nemusi tam byt 100% presnost, nepotrebuju je potahnout, ale udelat z carbonu..
tak zrovna tohle zvládneš sám jako prd, sežeň si tkaninu a pryskyřici, origo blatníky zevnitř naseparuj a odlej si v nich nový carbonový, za jednou odpolko je musíš mít nahrubo hotový
ja bych spis ty blatniky delal jinak.. udelal bych venkovni laminatovou formu a potom ty karbonovy blatniky budou mit otisteny hladky povrch stejneho tvaru jako origo blatniky z vnitrku formy.. kdyz udelas karbon rovnou do blatniku tak budou mensi a asi ani ne tak presny
Sedm stránek o ničem. Samý masér tady, co všechno ví, všechno zná. Našel by se tu nějaký fajnšmekr, který by opravdu poradil jak vyrobit kvalitní díly z karbonu? Rád bych si vyrobil přední blatníky, kapotu a víko kufru. Vzhled nemusí být 100%. Chtěl bych se dostat pod hmotnost originálních dílů, rád bych kdyby se nové díly daly přišroubovat na originální zámky, popřípadě se doplnili nějakými dalšími sportovními, ale chtěl bych zachovat originální otvírání. Předem díky za odpověď, klidně sz, meil, cokoliv...
toto je práce HAVEL COMPOSITES karbonová kapota 6,9kg oproti sérii 22kg na 406 coupé + interiér,špičková práce a dodací lhůty-na ceny se raději neptejte a výsledek za to stojí
tom406 píše:toto je práce HAVEL COMPOSITES karbonová kapota 6,9kg oproti sérii 22kg na 406 coupé + interiér,špičková práce a dodací lhůty-na ceny se raději neptejte a výsledek za to stojí
Smayk: Pochybuju že ty lišty a serepetičky byly dělány kvůli úspoře váhy. Je to čistě jen designovka, stačí začít myslet... Navíc bych řekl že to je jen potáhlé, navíc ta kaplička kolem budíků je potáhlá pěkně hnusně, možná jen blbá fotka no...
tak tedy vysvětlím-pokud myslíte tu kapličku na budíky tak je to foto z bleskem a tam je velký odlesk od vláken tedy se zdá jakoby to bylo nevzhledné ale upozorňuji a kdo má karbon tak potvrdí že ve skutečnosti je to smrštění a někde zase roztažení uhlíku naprosto perfektní a velmi reálné protože je to naprosto hladké a jen to podtrhuje vzhled karbonu-Navíc je to z jednoho kusu a to se jinak udělat ani nedá. Za další ty lišty -kolik jsem ušetřil- budeš se divit ale přesně 1kg!! a to je na lištách dost-jsou to skořepiny a ty origo jsou z tvrzené gumy která má 1300g a tyto mají 280g všechny a na autě je to perfektní na oko vzhledem k ostatním dílům. Kapota vyšla celkem draho ale je obrovská a musela se dělat forma a je to dělané u profíků tak že potom ta cena.
Jinak kapota a lišty okolo auta jsou celokarbon a věci do interiéru jsou potaženy karbonem protože vyrábět formy na plasty které mají 1mm tloušťku a různé pacičky je nesmysl.
A pro ty co mají otázky ve smyslu jestli se to vyplatí a kolik váhy ušetřím tak se nebudu zpovídat co má a nemá smysl- Já to nemám nijak na závody nebo podobně ale z auta jsem očesal 110kg hmoty a přitom na pohled to tak nevypadá. A ti co mi říkají proč sis nekoupil hondu nebo BMW tak protože ji máty vy a coupé s karbonem a velkými brzdami jsem ještě neviděl tak třeba proto.
ostatním kterým se to líbí a vědí voco jde tak díky
Přílohy
IMG_8513.JPG (97.77 KiB) Zobrazeno 8500 x
Naposledy upravil(a) tom406 dne 06 dub 2010 17:01, celkem upraveno 1 x.
tom406 píše: Kapota vyšla celkem draho ale je obrovská a musela se dělat forma a je to dělané u profíků tak že potom ta cena.
Cena "draho" je dost relativní, mohl by jsi být konkrétní, jestli to ovšem nejni tajné, díky
je to psáno výš-10000kč forma,10000kč výroba kapoty s výztuhama a 3000kč čirý lak jelikož se kapota po vyloupnutí z formy musela brousit-zůstaly tam otlačeny nějaké podbrusy ze staré kapoty-tedy kapota 23000kč.
lišty okolo vozu- forma na 4kusy jelikož jsou pravé a levé cena 3500kč + výroby lišt 3500kč tedy 7000kč
rámeček okolo budíků 2500kč-potaženo uhlíkem
rámečky okolo klimy a displeje 2850kč potaženo uhlíkem
nic není tajné klidně se ptejte. jak říkám než by mi to někdo mastil v garáži tak tohle jsou profíci co dělají pro formule a wrc mimo jiné a já jim to vždy pošlu a za pár dní pro to jedu.