2CCCO: Ono někteří neberou ohled ani na ty majáky Byla to krásná jízda, měl jsem možnost vyzkoušet si 2,5 Tdi. Sice nejslabší, ale je to paráda. Zvuk pětiválu plus pískání turbínky v rozmezí 1800 - 2200 ot/min. to je lepší než rádio Takový malý automobilový orgasmus
to čočo: kua vždyť to máš ještě dobrý...mě říkaj pádlo, yarisovi matiz,a pod...... .......jinak sanitám se přednost nedává...zvláště když za volantem sedí brýlatý Chevrolet
to ferda: dnes to bylo
to švaic: bacha ať si na tom hokeji nenatrhneš když máš v oblibě ty korky
WESLY.gsi píše:to čočo: kua vždyť to máš ještě dobrý...mě říkaj pádlo, yarisovi matiz,a pod...... .......jinak sanitám se přednost nedává...zvláště když za volantem sedí brýlatý Chevrolet
to ferda: dnes to bylo
to švaic: bacha ať si na tom hokeji nenatrhneš když máš v oblibě ty korky
WESLY.......ja v oblibe korky nemam to ty si korkomrd
2Yaris: jo jo VW umí udělat i motor do dodávky Já jezdím občas s odtahovkou VW LT 2,4TDI tam to turbo píská jak hovado. Je to jako při závodech tahačů (taky má majáky, ale oranžové )
2Divná Filcka: dej si motor ze Š 1203 jinak též označováno jako TAZ (trnavské automobilové závody) to znamená, že motor je závodní
2Wezlo: kapitán Korkorán
real tuning by Taboo Mitsubishi 3000GT VR4, Mitsubishi Eclipse GSX, AUDI A3-S3kit,
no myslí že stonava sem taky patří bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena šujana se 120cítkou nepočítej
weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
a co ten tvuj Stuning club. už má více jak 1 člena šujana se 120cítkou nepočítej
WESLY.....ja myslim ze to s tou karvinou nebude tak zhave....ne zatim ma jen jednoho clena a to me ,ale jestli chces mas dvere otevrene
weslo píše:no myslí že stonava sem taky patří bez karviné by jste tam chcíply hlady (myslím tuningový hlad)
Koho máš na mysli tím "šujanem"...myslím že ho znám,..jen tak mě to zajímá