Zatracenej parchantecreater píše:nechci tě nasrat,ale konečně docela pěkně vypadající kola...Tommy1978 píše:Prej sériovka hehe to je vidět jak seš blbejRitchma píše:Velká sériovka s mračítkama![]()

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zatracenej parchantecreater píše:nechci tě nasrat,ale konečně docela pěkně vypadající kola...Tommy1978 píše:Prej sériovka hehe to je vidět jak seš blbejRitchma píše:Velká sériovka s mračítkama![]()
Funkcni plocha svetel je nedotcena, cerny je jen vse okolo a odrazi se to v parabole.. svitivost je naprosto stejna jako na puvodnim svetle.BIGPAPA píše:svítí to auto??? jinak gut
taky jsem se snažil rozdělat světla z Vectry, ale nějak nevím jak na to, i když jsem vyškrábal moc lepidla stejně to nejde rozdělatmaRkusVT píše:Funkcni plocha svetel je nedotcena, cerny je jen vse okolo a odrazi se to v parabole.. svitivost je naprosto stejna jako na puvodnim svetle.BIGPAPA píše:svítí to auto??? jinak gut
for THOMAZ: no az vyhraju sportku tak kola budou
nepruď a radši ukaž feluvt.tuner píše:asi 20 stupnu,dokud nebudou krupava
maRkusVT píše:...a sprejem sem to nechtel delat protoze je to znehodnoceni svetel, u facka mi to bylo jedno ale u tohodle auta ne...ja na lupu musel taky obe svetla na jednom miste zlomit, ale neni to videt....
Kde je Zemi?Fresch píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... nu-76.html
Tommy přezul na zimní.. a epesnost jde celosvětově k zemi
maRkusVT píše:Perníček pořídil mléčný fólie. má to atest ???
maRkusVT píše: Myslis ze to bude nekdy este jezdit ??? tohle poskladat uz asi nebude jen tak.