Zatracenej parchantecreater píše:nechci tě nasrat,ale konečně docela pěkně vypadající kola...Tommy1978 píše:Prej sériovka hehe to je vidět jak seš blbejRitchma píše:Velká sériovka s mračítkama

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Zatracenej parchantecreater píše:nechci tě nasrat,ale konečně docela pěkně vypadající kola...Tommy1978 píše:Prej sériovka hehe to je vidět jak seš blbejRitchma píše:Velká sériovka s mračítkama

Funkcni plocha svetel je nedotcena, cerny je jen vse okolo a odrazi se to v parabole.. svitivost je naprosto stejna jako na puvodnim svetle.BIGPAPA píše:svítí to auto??? jinak gut

i stěmahle kolama
  i stěmahle kolama

taky jsem se snažil rozdělat světla z Vectry, ale nějak nevím jak na to, i když jsem vyškrábal moc lepidla stejně to nejde rozdělatmaRkusVT píše:Funkcni plocha svetel je nedotcena, cerny je jen vse okolo a odrazi se to v parabole.. svitivost je naprosto stejna jako na puvodnim svetle.BIGPAPA píše:svítí to auto??? jinak gut
for THOMAZ: no az vyhraju sportku tak kola budou
 najde se nějaká rada,
  najde se nějaká rada, z dálky to vypadá jak začerněné nějakým sprejem proto se ptám
  z dálky to vypadá jak začerněné nějakým sprejem proto se ptám  

nepruď a radši ukaž feluvt.tuner píše:asi 20 stupnu,dokud nebudou krupava

ale venku je mlha,tak nevim jak vyfotim ..tak vydrz pernicku
  ale venku je mlha,tak nevim jak vyfotim ..tak vydrz pernicku  

Už jsi sem dlouho nedával, tak může být i starší
  Už jsi sem dlouho nedával, tak může být i starší   No kdyžtak kouknu až ráno no
 No kdyžtak kouknu až ráno no  

tak uvidime az klapne volno
  tak uvidime az klapne volno  

maRkusVT píše:...a sprejem sem to nechtel delat protoze je to znehodnoceni svetel, u facka mi to bylo jedno ale u tohodle auta ne...ja na lupu musel taky obe svetla na jednom miste zlomit, ale neni to videt....
 todle mi prijde docela vtipny.. jinak lupo fakt pekny! a vyfuk doprostred bych nedaval!!!
 todle mi prijde docela vtipny.. jinak lupo fakt pekny! a vyfuk doprostred bych nedaval!!!

(rozuměj jako povrch zemský, půda, hlína....)
 (rozuměj jako povrch zemský, půda, hlína....)
Kde je Zemi?Fresch píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... nu-76.html
Tommy přezul na zimní.. a epesnost jde celosvětově k zemi

maRkusVT píše:Perníček pořídil mléčný fólie. má to atest ???
 nějakej atest do toho vyryju škrabkou, nějaký to 8SD
 nějakej atest do toho vyryju škrabkou, nějaký to 8SD   
 maRkusVT píše: Myslis ze to bude nekdy este jezdit ??? tohle poskladat uz asi nebude jen tak.
 Joki, nemáš někde vyfocenej pytel šroubů, cos vytáhl?
  Joki, nemáš někde vyfocenej pytel šroubů, cos vytáhl?