Stydím se sem dát úplně aktuální foto, neboť plechy tomu sluší jak praseti klobouk, takže tady poslední umývání na "kolech"
 Stydím se sem dát úplně aktuální foto, neboť plechy tomu sluší jak praseti klobouk, takže tady poslední umývání na "kolech"  

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

V době když jsem ty cabra hledal,jsem v německu par kusů našel a ceny začínali na 1500E ale nebyl problém najít i za 4000E...každej si to cení jinak a každej to za tu cenu nakonec prodá,i když to trvá déle.Takové auto už nikdy s cenou neklesne.Zemi píše:Kdyz budes od te dobroty rad si to prohlidnu... Pak to posli kdyztak na hardzemi@centrum.cz pls... Jinak Scirocca jsem nasel nekde v DE za 2500€ a 3500€. Dvojku nikoliv a vubec. Ze bych jich bylo jeste mene?

aspoň na tom nemám užovky jak někdoSmithy píše:to je ale nakoply

škoda ničit hlíny v té slotě co byla/budeSmithy píše:ja mam hliny furt, ty uz plechy, tak kdo ma uzovky ty skupino
 u vás to je fuk
 u vás to je fuk 

Ač VW není můj oblíbenec, tohle auto se mi líbí
  Ač VW není můj oblíbenec, tohle auto se mi líbí   je to cabrio, je to rarita... prostě ideální
 je to cabrio, je to rarita... prostě ideální  

akorát na to přídou plecháče tak to už nebude ono
  akorát na to přídou plecháče tak to už nebude ono  
moc hezká omegaomega píše:PO umití navoskování a výměně brzd. destičeakorát na to přídou plecháče tak to už nebude ono

uz je to skoro holota
 uz je to skoro holota
Ten tam byt nemůže bo je to pracovní auto a jezdí po stavbách...Takeshi píše:chybí mkit,ale jinak závidim

Dík díkDavidoff píše:Fando hezký povozeníčko
Kubajz píše:Hod tam nálepku 76
 ....nebyla to moje vina, takže se na tom ještě vyvaří
 ....nebyla to moje vina, takže se na tom ještě vyvaří  ...boki nebili
 ...boki nebili