http://www.youtube.com/watch?v=qrlM1Abbk5s" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Jardafox
Ty kraaaaaavo, se s tim rusove neserou, ale poslech jako taky uzasnej.......A jak to nehorazne nezne řadí.......Zemi píše:Jakoze rovne nuda, ale s timhle by me to i bavilo.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qrlM1Abbk5s" onclick="window.open(this.href);return false;
a servis nisan vedleKein píše:Drsný kchár! Chci ho!
Když si kupuješ opicu, musíš mít na banánkyAlesShi píše:a servis nisan vedleKein píše:Drsný kchár! Chci ho!
mi rikal kamos co opravuje lamba a podobny, mel tam i gtr
prevodak se meni hoodne casto, zatim se da koupit jenom v autorizaku a je za moc peknej peniz![]()
kdyz jedes na okruh, musis do nisanu aby ti prehrali jednotku, a pak zase na prevodak
Jinak Taboo, souhlasim s Tebou v par vecech , jen dodam, ze ten majitel , toho GTR je jen uzivatel ale diky netu se da zjistit, ze na vsem co ma ve svem Nissanu se podilel, resil a pomahal tomu vsemu, co v tom aute je a i kdyz neresi penize, tak klobouk dolu, pac vi, co chce a ucastni se vsech uprav a zmen, ktere se spojuji, s touto znackou a ne jen tak , je jeho jmeno zname i v Jap, u NISSANU. PS. cerpam jen z clanku, svetovejch upravcu, teto znacky vis?Taboo píše:Ja bych si to s nim zcela bez problemu rozdal - kdykoliv a kdekoliv...Ten vuz neni opravdu nijak super rychly (dnesnimi standarty) a s trochou stesti by mu dal v 1/4 mile na prdel i Marat s jeho 4x4 Hondou. Majitel (Oleg) toho Switzer P800 zajel nedavno jeho nejlepsi cas 10.192 (ten vuz ma "jen" neco preco 700WHP). Tim samozrejme nemyslim, ze ten vuz je nejak pomaly anebo nejak spatny, ale je to jen neco, co bylo postaveno firmou a o cem jeho bohaty majitel jen vi, kam se leje benzin - podobne, jako by si nekdo koupil treba Veyron, jen aby se s tim pote ukazoval na ulici. Na druhou stranu tam jsou cele desetitisice mnohem rychlejsich vozu, ktere si jejich majitele postavili sami - a za mnohem mensi penize...
Z meho pohledu si zaslouzi vice respektu i doslova kazdy vlastnik 16-sekundoveho prditka, kteremu se podarilo diky jeho znalostem a usili snizit jeho cas jen treba o 0.5 sekundy. To video je ale hezka ukazka, co se da za penize koupit - i presto, ze postavenym nekym jinym.
Z palce u nohy, kdyz se tak ptas. Kazdej cerpame z jineho ctiva. Nekamaradim se s nim, neparim s nim a ani jsem s nim nepadal ze schodu, tudis jsem rikal, ze to jsou me onformace a ty cerpam, ze ctu. Nerikam, narozdil od Tebe, ze jsem vseved vis? Kterej vse vi i zna, amen.......Taboo píše:Ha, hapavelini píše: Jinak Taboo, souhlasim s Tebou v par vecech , jen dodam, ze ten majitel , toho GTR je jen uzivatel ale diky netu se da zjistit, ze na vsem co ma ve svem Nissanu se podilel, resil a pomahal tomu vsemu, co v tom aute je a i kdyz neresi penize, tak klobouk dolu, pac vi, co chce a ucastni se vsech uprav a zmen, ktere se spojuji, s touto znackou a ne jen tak , je jeho jmeno zname i v Jap, u NISSANU. PS. cerpam jen z clanku, svetovejch upravcu, teto znacky vis?![]()
... Opravdu? Jak presne se Oleg na vsem co ma ve svem Nissanu "podilel, resil a pomahal"? Tim, ze ukazal prstem na obrazek $18,500 upgrade kitu ve Switzer katalogu a pote zaplatil i za 20 hodin jeho instalace? FYI, Switzer je Porsche/Nissan ladici firma ve state Ohio, USA - a jak sam vlastnik te firmy Tym Switzer potvrdil, Oleg za ten uplne novy vuz (= s 0 miles) jen zaplatil. Oleg se na nicem nepodilel, nic neresil a s nicim nepomahal... Kdyby neceho podobneho byl totiz schopny, tak by mu ten vuz nemusela stavet Americka firma, ale mohl by si ho postavit a vyladit sam doma v Rusku. Odkud ty informace tahas?