Aktuální fota vašich aut

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Kein

Re: ilegalův crash okta vs sloup

Příspěvek od Kein »

Pernick píše:Škoda jí, ale jak říkaj ostatní zdraví je jen jedno :wink: celkem mě udivují místní moralisti co jezděj po městě 50, nepředjížděj, nemají puštěnou hudbu, aby slyšeli vozidla s právem přednsoti v jízdě a tak podobně :roll:

Ilegal: Měl bych otázku, když jsi nikoho nesrazil a rozbil jsi jen svůj majetek a zábradlí a sloup v obci, co policie? nějaká pokuta? náhrada škody?
1. Nerozbil jen svůj majetek, ale auto tý bitch co odbočovala, obecní majetek a pak teprve svůj majetek.
2. Nejde o to jak kdo jezdí, zaprasí si občas každý - můj názor je prasit mají lidi co mají něco odježděno a naučeno.
3. Jde hlavně o jeho vytlemený přístup, k celé věci, ale myslím, že takto machruje jen na fóru a ve skutečnosti má scvrklý koule.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

rejty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rejty »

Tommy1978 píše:To víš že to sou keci každej občas jezdí jako kretén jenom to většina neumí přiznat 8) :lol:

ja to přiznam.....obcas to prasim do práce,protože co???ZASPIM :) :) :) :) a pak povidlai že mu :P
DOMANSKY....Peugeot pozitivní...asi sem už ze Lva na hlavu:D ale porád mne baví

sadové a zahradní upravy...automatické zavlazovaní:) jezirka...piste PM

max3rx

Příspěvek od max3rx »

nemá důvod se tam netlemit, nikomu se nic nestalo :wink:

Johnik

Příspěvek od Johnik »

Laconi píše:180, rovinka, smyky, kontra, boky, svodidla, předek ho nevytáh :lol:
Trhyykáj rulez :lol:
Pernick píše:Ilegal: Měl bych otázku, když jsi nikoho nesrazil a rozbil jsi jen svůj majetek a zábradlí a sloup v obci, co policie? nějaká pokuta? náhrada škody?
Skončil v protisměru. Co si pamatuju před bodama to bylo za 3000Kč teď to bude 2x tolik.
http://pumatrip.webnode.cz/
http://janhavlat.rajce.idnes.cz - Fotogalerie z motoristických akcí
http://www.youtube.com/user/janhavlat - Videogalerie z motoristických akcí

Globus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Globus »

Bohužel se hlavně jemu nic nestalo.
Trefit mě, a nedej bože udělat něco někomu blízkýmu, tak ho do nemocnice pošlu.
BMW - uměle zvýšený ego, přírodně snížená inteligence

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Já myslel, že to před tou holkou strhl pryč, tak ne no...tak snad pak ilegal napíše, co, jak a za kolik to PČR napočítala
Renault Megane Break 1.9DTi 100koní v naftě, jsem spokojený =)

AlesShi

Příspěvek od AlesShi »

letet a predjizdet ostatni auta na krizovatce muze jenom naprostej kreten
máš plnou tašku jó máš?

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Kein píše:
Pernick píše:Škoda jí, ale jak říkaj ostatní zdraví je jen jedno :wink: celkem mě udivují místní moralisti co jezděj po městě 50, nepředjížděj, nemají puštěnou hudbu, aby slyšeli vozidla s právem přednsoti v jízdě a tak podobně :roll:

Ilegal: Měl bych otázku, když jsi nikoho nesrazil a rozbil jsi jen svůj majetek a zábradlí a sloup v obci, co policie? nějaká pokuta? náhrada škody?
1. Nerozbil jen svůj majetek, ale auto tý bitch co odbočovala, obecní majetek a pak teprve svůj majetek.
2. Nejde o to jak kdo jezdí, zaprasí si občas každý - můj názor je prasit mají lidi co mají něco odježděno a naučeno.
3. Jde hlavně o jeho vytlemený přístup, k celé věci, ale myslím, že takto machruje jen na fóru a ve skutečnosti má scvrklý koule.
tady se naskýtá otázka kolik máš naježděno a naučeno ty?
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

nic ve zlým, je to zjevně Ilegalova blbost, ale nechci tu moralizovat, taky dělám píčoviny, ale nerad se chlubím...
Jen si tak říkám, že stát se to mě a vylíst taky živej v tomhle případě, tak vedle svýho vytlemenýho úsměvu bych si nechal nafotit i prdel, páč todle byla trošku z prdele klika...
svět dospělých je pro mne záhadou......

teabe

Příspěvek od teabe »

Breakthru: Vzal jsi mi to z huby příímo!! :D
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS

Pernick

Příspěvek od Pernick »

AlesShi píše:letet a predjizdet ostatni auta na krizovatce muze jenom naprostej kreten
Je to blbost, ale v pravidlech silničního provozu máš předjíždění v křižovatce povoleno, pokud jedeš po hlavní

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Pernick píše:
AlesShi píše:letet a predjizdet ostatni auta na krizovatce muze jenom naprostej kreten
Je to blbost, ale v pravidlech silničního provozu máš předjíždění v křižovatce povoleno, pokud jedeš po hlavní
můžeš mi to najít? sem nevěděl, že můžu předjíždět auto odbočující vlevo...
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

Na tvym místě bych vůbec nerozvíjel diskuze na tohle téma hehe :lol: :lol:
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

Kein píše:

to je kec neznášě mně tak nemůžeš vědět že jsem poostě ten typ člověka co ví že s tím nic neudělá a tak to máááám apsoluně na párku nebudu brečet nad pitomým autem,rozsekal jse ho no a co??? hlavně že jsou všichni ok a navíc i kdybch se u oho zabil mně to je jedno!Ja mám posunuty pud sebezáchovy každý den v práci se můžu zabít a kdyby tady lidi věděli jaké mám koníčky tak to by se tady teprv ropoutala debata...

Fotky atd jsem tady dal schválně aby lidi viděli co se může stát. Já mám papíry 7 let a jezdím pořád stejně vím co si kde můžu dovolit a kde ne dneska to byl prostě pšek no.příště se radši zařadím a předjedu je až nebude nikde žadna odbočka.
A na rozdíl od spousty magorů co o sobě prohlašují že umí řídit ja bych to nikdy o sobě neřek.
většina lidi by dupla na brzdu a nechala se odhodit na ten strom na levo od toho auta co jsem tukl nebo by to mona spomalili tak,že by ta holka stihla pojet trochu a ja bych ji narval do dveří a zabil .Každopaádně prostor mezi jejím autem a stromem byl tak malý že nikdo nechapal že jsem taprojel

čerti říkali že 5 bodu, zítra jdu na výslech
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Pernick

Příspěvek od Pernick »

Rudi: jen říkám, že to není zakázaný, to že děvče odbočovalo, bohužel. Taky se mi to jednou stalo, naštěstí já umím používat zpětný zrcátko. Vím není to příjemnej pocit.

Ale to je jedno..Smrdí to tu fejmem a za chvílu se tu bude hádat každý s každým. Nehody se stávaj každej den, bohužel i smrtelný. Teď ta nehoda padla na jednoho z nás.

teabe

Příspěvek od teabe »

Jenže nikdy nemůžeš vědět, co za řidiče jede před tebou, nebo za tebou..Ne nadarmo nám učitel v autoškole vždycky tvrdil, ať si říkáme,že všichni řidičí jsou špatný a s tím vědomím ať jezdíme..
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

je to o šílený náhodě,já jsem měl taky nedávno nehodu a stalo se to asi 20 metrů od baráku kde bydlím, jsem jel stejným stylem asi milonkrát,ale teď se stal slet pár událostí najednou,jelo tam auto kterých tam všehovšudy projede a celý den 5 a my jsme se zrovna do sebe trefili a troufám si říct že na milimetr přesně,protože jsme šli do sebe bokama a dotkly se přední i zadní kola vzájemně :lol: :lol: :lol:

pro keina: taky jsem to rozbil dost,pánovi nic nebylo,mě taky ne,tak v pohodě,auto neřeším,jen můžu být nasranej sám na sebe že to bude stát neplánovaný peníze...

holt každej není takovej scvrkávač kulí jako ty ve volvu :lol: :lol: :lol:
QUATTRO 309 kW

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rudi píše:
Pernick píše:
můžeš mi to najít? sem nevěděl, že můžu předjíždět auto odbočující vlevo...
to je teda žvast, předjíždění v křižovatce je zakazany stejně jako před a za železničním přejezdem a pod.
Rudi:předjíždět mužeš, ale zkus kolikrat ti to vyjde :lol: :lol:
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Lukyno, plne te chapu a souhlasim. :wink:Skoda krasne Octy a hlavne , ze se nikomu nic nestalo. To je pouceni pro zivot , to nej, i kdyz vzdy moc drahe.......
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

myslim, že nemá smysl to tady dál rozebírat a zybtečně výřit emoce. jsem rád, že ilegal je v pořádku a odnesly to jenom plechy. tim bych to tady zamknul .
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Aktuální fota vašich aut.

Příspěvek od BIGPAPA »

tady je vidět jak je Leon 1M štíhloučkej oproti Leuonu 1P kterej je takový nabubřelý soudek :lol:
to samý platí u Peugeotu 306 x 307

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

Fáboš píše:myslim, že nemá smysl to tady dál rozebírat a zybtečně výřit emoce. jsem rád, že ilegal je v pořádku a odnesly to jenom plechy. tim bych to tady zamknul .
a je to tam kam to patří a je pokoj,..
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

eiffel> v poradku
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Zase moralisti některý :roll: Lidi co nekoukaj do zrcátek sou píčusové, taky sem kvuli nim jednou boural i když ne tolik a naštěstí to borec přiznal že je to jeho chyba, ale co hlavně že si v cajku, taky si sem vůbec psát nemusel...
A aleši ty radši pomlč :lol:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

proč bych měl na křižovatce kde chci odbočit koukat za sebe do zrcátka jestli tam nějakej magor nepředjíždí?Ikdybych ho viděl,tak mu to tam klidně pošlu ... on tam nemá co dělat

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

bio> tak to nemas pravdu co ja vim, pri vybocovani nebo odbocovani mas krome vcasneho a dostatecneho pouziti vystrazneho svetla, taktez dat prednost vozidlum jedoucim v pruhu do nehoz se zarazujes nebo pres nej odbocujes :nono: ... tedy koukat do zrcatka, jinak je to v podstate vina tvoje, protoze jsi omezil resp ohrozil jine vozidlo. Pokud tam nebyl zakaz predjizdeni/plna cara atp., tak dle meho nazoru je to vina ty buchty a ne ilegala. pripadne mne nekdo vyvedte z omylu.

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

já se ale nikdě nedočet,že ta ženská přejížděla pruh.Pokud bych jel ve svym pruhu,ze kterýho bych na křižovatce odbočoval,tak on tam nemá co dělat.To jak je to tu psaný,tak jsem to pochopil,že on ty auta předjížděl v protisměru
add nebyl jsem u toho - pravda,ale na těch fotkách vidim silnici s jednim pruhem pro každej směr,tudíž z toho si teda odvozuju,že jak už jsem psal,při předjíždění on jel v protijedoucim pruhu a nejsem určitě jedinej kdo se v takovym případě nedívá za sebe,ale jenom před sebe jestli tam něco jede.Prostě tam nemá co předjíždět
Naposledy upravil(a) biohazard dne 04 pro 2009 14:25, celkem upraveno 1 x.

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

to jo, ale plati to i o protismeru, pokud neni zakaz predjizdeni nebo jinak omezeno. tezko rict jak je to s tou krizovatkou, ja na tech fotkach zadnou nevidim.
jinak by preci kdykoliv predjizdis kde muzes a tomu pred tebou by se to nelibilo a chtel "ten traktor" predjet pred tebou a vyjel ti tam po te co jsi uz dal znameni o zmene smeru jizdy a vyjel do protismeru, sejmul te, tak by to byla dle tveho popisu tvoje chyba. blbost ne?

nehleda na fakt ze ridic je povinen se plne venovat rizeni a sledovat provoz a podminky kolem sebe, tedy i koukat do zrcatka.
Naposledy upravil(a) Mike Mad dne 04 pro 2009 14:27, celkem upraveno 1 x.

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom_ »

pokud vim,tak to bylo takhle
sry za kvalitu provedeni :lol: :lol:

Obrázek
Audi Coupe Quattro

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

jasně,ale jak už jsem psal nad tebou.Já prostě vidim silnici o jednom jízdnim pruhu pro každej směr a na křižovatce v takovymhle případě by mě fakt nenapadlo tam předjíždět už právě proto,že nikdy nevíš kdo si třeba na poslední chvíli usmyslí odbočit

Odpovědět

Zpět na „Pokec“