R35 GTR 0-300 - kdo si to s nim rozda?

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

Kein

Re: R35 GTR 0-300 - kdo si to s nim rozda?

Příspěvek od Kein »

Taboo píše:
daiman píše:vetší respekt u mě má člověk co si z vozítkem pohraje a vi co tam ma a co stím může dělat než namachrovaný maník co mu tatik všechno koupi.
Presne. Ja mam vice respektu k clenum tohoto fora, kteri v zime na parkovisti instaluji podomacku posvarovane vyfukove potrubi za jejich tvrde vydelane a nasetrene penize na jejich treba 16-sekundovych prditcich
Třeba já přesně k těmto lidem respekt nemám, ale naopak. Neboť pak vznikají v 90% naprosté koniny jako favorit se zvukem jako godzila apod.

Nevím proč by mi měl vadit bohatý rus co na to ty prachy má a koupí si to, ty peníze se taky nevydělaj samy. Někdo umí to a někdo zase tohle. Ve výsledku je to stejně pořád jen otázka peněz. :wink:
Naposledy upravil(a) Kein dne 06 pro 2009 18:39, celkem upraveno 1 x.
http://www.tuzingforum.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.infobaden.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Nene mam ho pred sebou, nemam zajem poskotyvat info, jen tak nekde z vetru, ale tebe se to koukam dotklo a ja ti max muzu slibit, ze Tvejch prispevku, si nebudu vsimavt, at ti to zerou jiny, jsem jen blbej cech, zijici v CR a tak to prece jako svetak, musich chapat, kdyz si najdes Ru tuning, doctes se to tam. Z me stranky tecka. papa.
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Nevím proč by mi měl vadit bohatý rus co na to ty prachy má a koupí si to, ty peníze se taky nevydělaj samy. Někdo umí to a někdo zase tohle. Ve výsledku je to stejně pořád jen otázka peněz. :wink:

Rekl jsi to presne, diky temto lidem, se mame duvod kochat, necim, co druhej nazyva beznym vozem . Plne s tebou souhlasim...... 8) 8) 8)
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
Naposledy upravil(a) Taboo dne 09 srp 2014 21:02, celkem upraveno 1 x.
IQ stylingem nenahradis.

pavelini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavelini »

Mam jen zajem na slusnou otazku odpovedet, ale te jsem se od tebe nedockal. jak proste......

Taboo

Příspěvek od Taboo »

Smazano
IQ stylingem nenahradis.

Odpovědět

Zpět na „Video“