No ty Vectrice Combi jsou paradni, no jinak bigpapa odsuzuje naftu protoze tolik nejezdi a jeste se zadnou poradne neprojel ono je rozdil za rok najezdit 40tis km ze spotrebou 8L nebo 5L
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
no já evím v taxiu jsem si užil TDY až až
jinak je pravda že jsem nenajezdil za rok 4O tis se spotřebou 8l ale za dva rok se spotřebou 10l tak nějak nevim kde bude chyba
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....
já se spíš divim, že ten koncern tak řeší, tak prostě je no a neřešil bych to, jenže jemu pořád leží v srdci a on rozdíl ve spolehlivosti TDI a DTI je značnej, Opel se měl dlouhou dobu co učit...
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
S tím nic neuděláš..... Prostě někdo se každej večer musí pomodlit k 1,9TDi v nějaké VW nebo Audi a někdo jezdí Opelem a uctívá jinej motor..... třeba C20NE. Já bych to zas tak moc neřešil, sám jsem VW měl a řek bych, že Kadett je vůči Golfovi II v mnohém daleko lepší, ale vysvětluj to lidem co uctivají Golfa. Prostě je to jejich problém a dokud mi nezačnou pomlouvat nebo vnucovat mi svoje auto, tak je mi to celkem ukradené. Já osobně bych domu VW nechtěl, stejně tak jako někdo nechce Opela....
Naposledy upravil(a) m.artty dne 09 pro 2009 13:56, celkem upraveno 1 x.
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
BIGPAPA píše:já jen řeším jak se z VW dělaj všobecně nadauta i když na to prostě nemaj jinak mě jinak VW vůbec nezajímá
tak tím líp pro tebe bo pak sou VW nadhodnocený a Opely podhodnocený ne? Já jen nechápu, že to musíš furt omýlat. Nebo konečně dokaž, jak jsou Opely o dost lepší než VW a umlčíš je ne?
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Ten člověk vůbec nepoužívá Y určitě bych si koupil Tigru se zkurveným předkem, bez klik a s drsnou muzikou
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
On za to ještě něco chce nebo nám nabízí auto a prachy k tomu když si ho vezmeme?
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
no ja mam doma origo predni naraznik i se svetlama a haupnou....tak sem premyslel ze to koupim,udelam z toho auto a zbytek veci z toho prodam na dily....ale musel by to necha ttak za 25000 aby se mi to dobře oplatilo...
Müller Motorsport & Customs - Autoservis Prostějov
- servis, lakovna, karosárna, svařování plastů, geometrie, klimatizace , zajistení stk
- rámování, renovace veteranu, tuning a offroad upravy + shop, výroba z lamina a uhlíku
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
Nevím jestli ta cena za Monzu je úplně ideální. Už na fotkách vypadá dost ohnile...jaké to asi bude v reálu? Určitě se daj sehnat lepší kousky ze skoro stejnou cenu. Každopádně ty kola z BMW se mi na ní líbí.
Tak dle mého se u Monz řeší jeden základní problém a sice že nejsou a nebudou rezne každý starší Opel, co si budem povídat
Už s tím začínáš i ty REZNE KAŽDÉ STARÉ AUTO, AŤ JE TO OPEL NEBO VW
Jasně, Mozna se neshání nejlépe, ale když se snažíš, tak se sehnat dá - docela často se objevují na aukru ve veteránech. Možná je i Monza lépe sehnatelná než Senator, ze kterého vyšla
Sakra ta Monza je kus...nikdy jsem se o staré oply moc nezajímal, ale ony jsou kurva že fakt pěknější než VW Jinak ty BMW kola na tom jsou pěkná zvrhlost, takový auto bude nejhezčí a nejcennější v origo stavu...