Obrázky,fotky... IV.
Re: Obrázky,fotky... IV.
tohle je špičková věc ta folie,lepší než kůže na kapotě
hle a děláš tou lepenkou i přes světla ?
hle a děláš tou lepenkou i přes světla ?
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo psal jsem že jsem dělal mračítka i světla..
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
Eskláda : sef mi tady oxiduje... kolik by vysel predni naraznik na bmw 5 E60 Mpacket, cirou folii ?
NICK SEM PRESTAL POUZIVAT, ADMINI NEREAGOVALI NA PROZBU O ZMENU TAK MAM NOVEJ NICK MARKUS(bez toho vt), TAKZE PROSIM SZ PSAT NA NOVEJ NICK
Eskláda: na kolik přibližně vyjde ta ochranná fólie na čumák? a jak moc je to účinné? Já když si to představím, tak mi přijde, že je jedno, jestli šutrák jebne do laku přímo nebo přes fólii
ovšem netvrdím, že to tak ve skutečnosti je 

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
.. na ty rizly octavce ocenuju odvahu a odvedenou klempirskou praci. finalni podoba nemusi byt spatna.. na pick-upu stejnak jednou bude top-chop. 

www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
nejake dalsi info ohledne ty kokty??
to je ta Sherlog reklamní okta ne?
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... imit=views" onclick="window.open(this.href);return false; nejspíš jo
a google na heslo "Sherlog Coupe" reagoval celkem ochotně 

Jak se mi nelíbila,tak takhle hotová vypadá celkem zajímavě. 
http://www.stream.cz/video/262542-skoda-sherlog-coupe

http://www.stream.cz/video/262542-skoda-sherlog-coupe
Chipforum.cz OII RS TDI | 210PS
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
V realu vypada naprosto luxusne. Moc pekna prace a skvelej napad. Me osobne se moc zamlouva.......

Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Copa nám to tu jezdí po Varech? Známe?
(nemyslím jestli víme že to je caddy
)

- Přílohy
-
- 14122009.jpg (62.67 KiB) Zobrazeno 1649 x
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
nevim, kdo ji ma dnes, ale stavel ji Jara z Tasovic, modre starsi STI. Vecer jdeme jezdit do hor, tak se ho optam, komu to venoval.....

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jestli budu jednou mit vw, tak to bude jedine caddy mk1. 

- Přílohy
-
- 485_203356631fd22d2d566btc4.jpg (218.35 KiB) Zobrazeno 1646 x
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 

a toho kdo to má se pak zeptej jestli mi jí nedaruje za G2pavelini píše:nevim, kdo ji ma dnes, ale stavel ji Jara z Tasovic, modre starsi STI. Vecer jdeme jezdit do hor, tak se ho optam, komu to venoval.....![]()
![]()

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
kdyz jsme uz u tech golfu, pohledal jsem nejaky fotky plechovych disku. 

- Přílohy
-
- 967_vortex2qe0.jpg (90.41 KiB) Zobrazeno 1629 x
-
- 34894476_253B_257Ffp64_253Dot_253E2339_253D428_253D53_253A_253DXROQDF_253E2323_253A85894442ot1lsi.jpg (30.77 KiB) Zobrazeno 1629 x
-
- IMAGE028-1copy.jpg (43.99 KiB) Zobrazeno 1629 x

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
jinak v sokolove se da taky obcas potkat jedna caddyna. ale nebude to mistni, tipuju nekoho od habartova.. vypada trochu lip, nez ten varskej.

- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Neboj , vypadala uplne jinak a byl to mazel, i kdyz jen vw, ale proste jina, vis jak to je, treba hodne majitelu, hodne zmen, ale vazne ta caddy, byla jina, jine lampy, jine zrkadla atd atd......A hlavne 9tky kola a byl to mazel.....tweetyna píše:a toho kdo to má se pak zeptej jestli mi jí nedaruje za G2pavelini píše:nevim, kdo ji ma dnes, ale stavel ji Jara z Tasovic, modre starsi STI. Vecer jdeme jezdit do hor, tak se ho optam, komu to venoval.....![]()
![]()
vyhodim kapotu a zrcátka a budu nejšťastnější člověk ve Varech
![]()

AR166: prevaruji se a vypada to pak moc hezky.. 

- Přílohy
-
- 27052009351.jpg (33.13 KiB) Zobrazeno 1619 x
Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A zas by si to zasloužil... chuděrka.. ale lidi na mě divně koukali co jako dělám, když jsem kolem něj začala panáčkovat a fotit a očumovat... JJ, caddyna je pro mě prostě jako svatej grálpavelini píše:Neboj , vypadala uplne jinak a byl to mazel, i kdyz jen vw, ale proste jina, vis jak to je, treba hodne majitelu, hodne zmen, ale vazne ta caddy, byla jina, jine lampy, jine zrkadla atd atd......A hlavne 9tky kola a byl to mazel.....

btw. když už se tu řeší ty plechy - převařený dovedou vypadat opravdu hodně parádně, to souhlas...

tak to je celkem hnusmirinda píše:AR166: prevaruji se a vypada to pak moc hezky..

R6 twin turbo + V10 + V12

Hádání se na netu je jak zavod postizenych, i kdyz vyhrajes porad zustanes debilem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cely to kombo...to je bud naky zensky bo nakyho hošana, ne?
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Plnej souhlas, proste vkus, je vkus.... A nazor je nazor..... 

V12 píše:cely to kombo...to je bud naky zensky bo nakyho hošana, ne?

- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ty znas mirindo toho golfa s cervenyma kolama? jakej je to rozmer disku a gum? pro zajimavost.. ty cerveny kola mi nevadi, znak a samolepku bych poresil. 

mirinda píše:V12 píše:cely to kombo...to je bud naky zensky bo nakyho hošana, ne?normalniho kluka co ma normalni holku ... mne se to libi, dobry a originalni napad
tak je asi jasny kdo ma u nich doma "koule"