a toho kdo to má se pak zeptej jestli mi jí nedaruje za G2pavelini píše:nevim, kdo ji ma dnes, ale stavel ji Jara z Tasovic, modre starsi STI. Vecer jdeme jezdit do hor, tak se ho optam, komu to venoval.....![]()
![]()
Neboj , vypadala uplne jinak a byl to mazel, i kdyz jen vw, ale proste jina, vis jak to je, treba hodne majitelu, hodne zmen, ale vazne ta caddy, byla jina, jine lampy, jine zrkadla atd atd......A hlavne 9tky kola a byl to mazel.....tweetyna píše:a toho kdo to má se pak zeptej jestli mi jí nedaruje za G2pavelini píše:nevim, kdo ji ma dnes, ale stavel ji Jara z Tasovic, modre starsi STI. Vecer jdeme jezdit do hor, tak se ho optam, komu to venoval.....![]()
![]()
vyhodim kapotu a zrcátka a budu nejšťastnější člověk ve Varech
![]()
A zas by si to zasloužil... chuděrka.. ale lidi na mě divně koukali co jako dělám, když jsem kolem něj začala panáčkovat a fotit a očumovat... JJ, caddyna je pro mě prostě jako svatej grálpavelini píše:Neboj , vypadala uplne jinak a byl to mazel, i kdyz jen vw, ale proste jina, vis jak to je, treba hodne majitelu, hodne zmen, ale vazne ta caddy, byla jina, jine lampy, jine zrkadla atd atd......A hlavne 9tky kola a byl to mazel.....
tak to je celkem hnusmirinda píše:AR166: prevaruji se a vypada to pak moc hezky..
V12 píše:cely to kombo...to je bud naky zensky bo nakyho hošana, ne?
mirinda píše:V12 píše:cely to kombo...to je bud naky zensky bo nakyho hošana, ne?normalniho kluka co ma normalni holku ... mne se to libi, dobry a originalni napad
AR166 píše:ty znas mirindo toho golfa s cervenyma kolama? jakej je to rozmer disku a gum? pro zajimavost.. ty cerveny kola mi nevadi, znak a samolepku bych poresil.