Bydlím, bydlíš, bydlíme
Moderátor: Dave0401
Re: Bydlím, bydlíš, bydlíme
Co to je za barak bez ustredniho topeni
Stavis si domek z nejake chaty nebo jak?

Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
pokud ti mužu radit bořku staviteli tak se na kopání plynu, revize, povolení atd atd co je s tím spojeno vyserremix píše:plyn mame pred barakem, prozatim nezapojen.. kazdopadne neni ani ustredni topeni ani voda, takze asi takDave0401 píše:remix: vy tam nemate plyn natahnuty na Zbytkach?![]()
Nebo co te vedlo zrovna k tomu druhu vytapeni?na vodu uz mame projekt a povoleni, takze jen co roztaje snih tak kopem. Plyn zatim nebyl potreba,, varit se da na PB a k nicemu jinemu ho nepotrebuji.. tepla voda potom bude v koupelne z elektrickeho bojleru a v kuchyni prutokovy ohrivac
samozrejme casem chceme prejit na ustredni a plynovy kotel, ale do te doby ...

je to mozne, ja takove nejake systemy neznam, jeste sem to moc neštudoval
ale az to bude aktualni urcite prozkoumam vsechny varianty 
G3_Lower .. je to maly RD starsi kde se bydlelo pred x lety a v dobe kdy se ten barak stavel se neresilo ustredni topeni.. byly jedny kamna v obyvaku kde se zatopilo a spalo a pak druhy pecek v kuchyni na vareni.. tak to nejak fungovalo

G3_Lower .. je to maly RD starsi kde se bydlelo pred x lety a v dobe kdy se ten barak stavel se neresilo ustredni topeni.. byly jedny kamna v obyvaku kde se zatopilo a spalo a pak druhy pecek v kuchyni na vareni.. tak to nejak fungovalo

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
zavolej Antoninu Atanasovskemu, ten to dělal mě, montuje systemy goodman, přijede, koukne spočítá vše potřebné a udělá nabídku
mam to od něj a max spokojenost
tel.777/257 686

ty ja to budu resit az bude trosku rozumnejsi cas ... ale jo dik za kontakt pak si to tu vyhledam 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
cena za kw uz je myslim 2,40 ted jsme delali cerpadlo a celkem jsem se divil ze pritlacili
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
By me zajímalo jak stím budeš topit při mínusových teplotách...
Vzduch-voda není podle mě moc dobrá volba...
Navíc když tam nemá vůbec žádné topení, takže ta částka bude někde jinde...
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
VW Golf III VR6
VW Golf I
K tepelnemu cerpadlu bych poridil urcite neco na pevna paliva...kdyz nebudes mit ustredni topeni, tak bych poridil aspon krb!
NeVW: Passi
Suzuki LTZ-400 Quadsport
Suzuki LTZ-400 Quadsport
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
tepelne cerpadlo vzduch voda v pohode jede do nakych -7 potom topny faktor pada a pri dejme tomu -20 pustis normalne ele. vlozku ale kolikrat do roka je -20 ze ? Jde o to ze vetsina topnych dnu je nad nulou a tech par co je pod takovy vliv na penezenku nema.Majkl206 píše:By me zajímalo jak stím budeš topit při mínusových teplotách...
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Jseš si jistý, že třeba u téhle značky takové vlastnosti budou???
Jde spíš oto, proč nevyužít plyn, když ho mám na hranici pozemku atd...
Podle mě je kondenzační kotel lepší a levnější záležitost než čerpadlo...
A když se mu to nebude líbit tak si to může přepojit, teplotní spády jsou obdobné...
Hlavně záleží na Remixovi, jaké má zdroje a co upřednostňuje...
A když se mu to nebude líbit tak si to může přepojit, teplotní spády jsou obdobné...
Peugeot 206 SW 2,0HDI
VW Golf III VR6
VW Golf I
VW Golf III VR6
VW Golf I
no, topení jsem nedávno řešil taky - a to všechny varianty, od čerpadla, přes tuhá paliva, peletky až po plyn.
Vzhledem k tomu, že se jedná o moc velké prostory (dvě dílny, šest pokojů), dostupné čerpadlo by to neutáhlo. Kotle na tuhá paliva jsou za zenitem, peletky jsou náročné na skladování a kdo ví, jak to s nimi bude do budoucna.... Elektřina momentálně není to pravé ořechové (cena) a jde to nahoru... Takže vyhrál plynový kondenzační kotel v kombinaci s krbovými kamny... Myslím, že pro větší stavby ideální řešení.
Vzhledem k tomu, že se jedná o moc velké prostory (dvě dílny, šest pokojů), dostupné čerpadlo by to neutáhlo. Kotle na tuhá paliva jsou za zenitem, peletky jsou náročné na skladování a kdo ví, jak to s nimi bude do budoucna.... Elektřina momentálně není to pravé ořechové (cena) a jde to nahoru... Takže vyhrál plynový kondenzační kotel v kombinaci s krbovými kamny... Myslím, že pro větší stavby ideální řešení.
Nafta & benzín
no uvidím co pak vymyslím, na tohle téma má každý jiný názor. v práci mají tři kolegové dvoupatrový barák s garáží a jeden má třípatrový všichni plynový kotel podlažní topení případně radiátory a ročně je vyjde to topení na cca 20-25tis což mi nepříjde vůbec moc. vzhledem k tomu že já budu vytápět jen spodní patro (obývák, kuchyň, předsíň a koupelna) tak si myslím, že náklady nebudou tak velké.. samozřejmě pořizovací náklady jsou vždycky velké, to bohužel, s tím se počítá 

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Majkl: nemuzu mluvit za nejaky goodman neznam je, montujeme jine znacky a ty v pohode fungujou.
Jinak pokud neprekousnes ty vysoke vstupni naklady pak kondenzak a komplet podlahovku aby ses dostal na co nejnizsi teplotni spad. Krb uz mas takze pohoda. Peletky jsou fajn, ale posledni dobou jdou nahoru a maji v tomto trendu pokracovat
Jinak pokud neprekousnes ty vysoke vstupni naklady pak kondenzak a komplet podlahovku aby ses dostal na co nejnizsi teplotni spad. Krb uz mas takze pohoda. Peletky jsou fajn, ale posledni dobou jdou nahoru a maji v tomto trendu pokracovat
- wesly.TDI
- Kontaktovat uživatele:
jedu na něm už 4 měsíceMajkl206 píše:Jseš si jistý, že třeba u téhle značky takové vlastnosti budou???

Ložnice je skoro hotová, v kuchyni se čeká na spotřebiče, dvířka a pracovní desku...Dneska opět pokračuju v malovaní 

- Přílohy
-
- kuchyn.jpg (47.47 KiB) Zobrazeno 1572 x
-
- loznice1.jpg (44.26 KiB) Zobrazeno 1572 x
-
- loznice2.jpg (45.43 KiB) Zobrazeno 1572 x
Změna je život...
Zprovozněno

u té roury musí být dobré teplo na palici 

no ono je to fotka z takoveho blbeho uhlu, ta roura je celkem vysoko

super upgraderemix píše:Zprovozněno![]()
kdybys tak koupil s výměníkem tak vytopíš ještě další dvě místnosti
jo a val kupit ten plech pod ten krb joudo

Škoda Felicia Fun 1,9D
Škoda 136L
Škoda 136L
s vymenikem moc moc penez a stejne nemam ustredni, nemel bych to na co napojit
a takovyto druh vytapeni nechci, chci neco "automatickeho" o co se nebudu muset starat
tohle pak bude jen tak na pritapeni
plech koupim pri dalsi navsteve baumaxu ci obi
a doufam ze uz zitra bude konecne floorball 

Remčo, bezva televize 

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Mels koupit s horkovzuchem pekne by sis to oblozil cihlickama a vytahnul trubky do pokoju v podhledu 
jinak pokud by nekdo mel zajem muzu poskytnout podobny program do televize v HD kvalite

jinak pokud by nekdo mel zajem muzu poskytnout podobny program do televize v HD kvalite

- dejvi3052
- Kontaktovat uživatele:
mám dotaz: pár týdnu projíždím net a hledám vhodnej tipovej projekt RD,tipovej proto! bo je to levnější než ividualní návrh. Našel jsem jeden, kterej je prakticky totožnej z mou představou jak by to mělo vypadat... bez úprav se to ale neobejde.
Napsal jsem do jedné stavební společnosti,která se zabývá montovanýma dřevostavbama... ohledně ceníku,páč ho na webu nemají jen na vyžádání.
Přišla odpověď,že za m2 berou 16.390,-- Kč, včetně DPH a standardní výbavy.Je to i se základovou deskou tedy komplet barák na klíč,jestli jsem to dobře pochopil.
Chci se zeptat?? jestli je ta cena přijatelná... nemám se stavebnictvím prakticky žádné zkušenosti, a nevím co? kde a za kolik.
jde o nízkoenergetickou montovanou dřevo stavbu..
Napsal jsem do jedné stavební společnosti,která se zabývá montovanýma dřevostavbama... ohledně ceníku,páč ho na webu nemají jen na vyžádání.
Přišla odpověď,že za m2 berou 16.390,-- Kč, včetně DPH a standardní výbavy.Je to i se základovou deskou tedy komplet barák na klíč,jestli jsem to dobře pochopil.
Chci se zeptat?? jestli je ta cena přijatelná... nemám se stavebnictvím prakticky žádné zkušenosti, a nevím co? kde a za kolik.
jde o nízkoenergetickou montovanou dřevo stavbu..
http://www.piranapaintball.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Minimalne bych pozistoval firmy v okoli, ktere se drevostavbama zabyvaji a nechal si vypracovat cenove nabidky at muzes porovnat, muze se to dost lisit. Jinak tomu nerozumim, ale todle me napadlo z hlediska ceny.
Změna je život...
- dejvi3052
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda, už se na tom intenzivně pracuje.G3-Lower píše:Minimalne bych pozistoval firmy v okoli, ktere se drevostavbama zabyvaji a nechal si vypracovat cenove nabidky at muzes porovnat, muze se to dost lisit. Jinak tomu nerozumim, ale todle me napadlo z hlediska ceny.
http://www.piranapaintball.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Asi jako G3.... navic bych pohledal treba reference na netu a tak... Drevostavby jsou fajn, taky jsem na to koukal a rekl bych ze kdyz se to udela poradne tak za malo penez vela muziky 

Tak taky necim prispeju. Zatim se neni cim chlubit, ale tohle bych rad casem dal do nejake prijemne podoby.

Live4Ride Syndicate
Pěkně
Jsem zvědavý jak si to zařídíš 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
- F.l.a.n.e.l.
Foto celého domu? ... brno?
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

F.l.a.n.e.l.> ano, Brno. Fotka domu tam je.
Jurisek16> Neco v hlave uz mam
Jurisek16> Neco v hlave uz mam

Live4Ride Syndicate