O co se jedná jde o to že v saudský austráliji se prodávaj úplně jiný auta neš u nás v evropě protože tam maj benzín za hubičku a neřešej spotřebu a protože sou bohatý z ropy tak ty auta rychle prodávaj takže sou v super stavu a protože maj prachy tak za ty auta nechtěj moc. My bysme asi vozily škodovky (pozor na jejich trhu se nemusej menovat škoda!!!) s motorama V8. Tam maj osmiválce ve všem protože nemusej řešit spotřebu tak maj vosmiválce i v sekačkách na trávu. Já teda o tom motoru přesně ještě moc nevim protože teprve začínáme a tak na tom pracuju ale bude to V8 nejspíš aspoň pět litrů a počítám tak 400-500 koní a kdyby se to oturbilo tak klidně i víc (turbo taky budeme dodávat na to). A protože v saudský austrálii maj všude písek tak si myselym že to budou čtyřkolky (ano slyšíte dobře škodovka to dělala na exprot speciálně pro saudskou austrálii a protože tam maj prachy tak se nešetřilo) a čtyřkolka co má 400 koní to je jako vércéčko akorát se na to musí dát dobrej podvozek ale to na to taky budeme dodávat. Jinak to sou normálka škodovky fávo a felda ale v plný náloži kůže rekára osmnáctky kola sportovní paket a vůbec všechno o čem se nám tady ani nezdá oni tam na to mjaj prachy.
Mněl byste někdo zájem o takový auto potřebujeme to vědět abysme věděly kolik jich máme dovízt aby nám nezůstali nebo aby sme jich nepřivezly moc prostě logistyka.
Tak ten breakdancer s tím psem mě fakt rozsekal jak přiletěl na tu kameru no jinak blbost lidí nezná meze jak tak koukám ale tak nikdo není dokonalý
Btw: Weslo dnes jsem viděl tvojí felu...jednou jsem jel za ní...to řídila Martina...a pak mě pouštěla do protivky jak jsem jel z práce...jinak ty kola vypadají fakt dobře
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
U svátečního oběda se babka zamilovaně podívá na dědu a povídá: "Dědečku, mě dnes tak hřeje u srdíčka!"
A děda na to: "Se nediv!! Máčíš si kozy v polívce!!!"
Přijde pedofil na pískoviště a říká holčičce: "Umíš počítat?" "Umím." "Tak počítej s tím, že to bude dost bolet..."
Rozhovor při pasové kontrole: "Name?" "Abu Dalah Sarafi." "Sex?" "Four times a week." "No, no, no ..... male or female?" "Male, female ...... sometimes camel ......."
Manželé sexují a tu náhle hlasité zabouchání na domovní dveře. Žena křičí "Ježíšmarjá, to je manžel!" Chlap skočí pod postel.
Po chvíli ticha vyleze, sedne si na okraj, vzdychne, otře si pot z čela a říká: "Vidíš, ženo, jak máme oba pocuchaný nervy?!"
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI