Tak až budeš příště chodit kolem Kadetta, který má takové víceméně raritní nárazníky, zkus mi zavolat joKubajz píše: chodil sem kolem něho dloooooho

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Tak až budeš příště chodit kolem Kadetta, který má takové víceméně raritní nárazníky, zkus mi zavolat joKubajz píše: chodil sem kolem něho dloooooho
Taky musim Butchera nasrat, ale tahle kola se mi nelibila uz z vyroby na E46.Trhyy píše:Auto masakr, ale ty kola mi k tomu nějak nejdou
Tydle kola budou luxus na tom, jediný kola za který sem ochotnej se zbavit ATS, jenom ta cena kdyby nebyla tak šílená, leda sehnat nějakou dobrou nabídku na jetý a určitě bych je bral ve stříbrný
dostal si vizitku? Jestli jo, tak volej
Sakra sem je ted jen tak letmo hledal a oni se snad delaj jenom 8x18 a 8,5x18...a ja potrebuju idealne 8x18 ET 47 dopredu a 9x18 ET26 dozaduTrhyy píše:Tydle kola budou luxus na tom, jediný kola za který sem ochotnej se zbavit ATS, jenom ta cena kdyby nebyla tak šílená, leda sehnat nějakou dobrou nabídku na jetý a určitě bych je bral ve stříbrnýButcher píše:![]()
nebo zrcatka od autaTommy1978 píše:Tyve hned bych mu šel velmi neodborně oddělit hlavnu od těla![]()
To ja zastavam taky, ale kdyz tam majitel neni, tak co se da delatZemi píše:Ja zastavam nazor ze auto za nic nemuze... Takze rozbit vzdycky radsi cloveka...
Přesně, když už tak otrávit psaEiffel píše:když tam majitel není, tak kamerovej systém? Nikdy bych nikomu do auta nemlátil. Auto za nic nemůže
ja, morette na zkoušku, ALU jsou pavučiny na léto leštěný, jinak jak říkáš, zachovávám původní vzhled, spoilery jsou origo příplatkovýkubi píše:To jsou Morette ve předu?Jinak 205ce stačí jen alu a poslat dolů a super auto. Krátce jsme měli 1,6i a to byl stíhač
mno nevím kdo to byl...Tommy1978 píše:Tyve hned bych mu šel velmi neodborně oddělit hlavnu od těla![]()
co myslíš?DOEMIXXX píše:dostal si vizitku? Jestli jo, tak volejhttp://www.renovecars.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
.:Kroci:. píše:nadherny kola lefi
lefi píše:maRkusVT: jj je to tam, s Milosem se známe už hezkou řádku letještě zdob kdy jsme dráždili škodovky na mototechně
![]()
a samozřejmě vim že to chce dolů,jen nevim jestli to stihnu ještě letosfinance nějak lítaj poslední dobou do nosu