To já mám zase zkušnost takovou, že se snažili pomoct..Aladin píše:hrozné... ale kolik lidí tam hned letí... u nás by akorát koukali z dálky (alespoň si tedy myslím, vlastní zkušenost nemám)
V Havířově na rondelu kdysi jel maník s Fiestou od Ostravy a když vjel na rondel, od Tigra-benzínka pod koupalištěm kousíček od Formule- mu tam někdo vjel, snažil se to vybrat jenže dostal smyk a zahučel dolů ze svahu - mezi výjezd na rodnel od Tigra a odbočku nahoru na město..
V tu chvíli tam poliši řešili moji první nehodu... jo bylo jich více.. Nedobrzdil jsem tátovu škodovku dolů od města a trošku poštelovat auto před sebou..
Nechal jsem tam policajty opisovat si moje doklady a sjel po patách za tou Fiestou, boreček nějaký právník dole trefil haluz a celá horní hrana okna se střechou se mu vpáčila dolů, o ni si rozťal čelo.. byl jsem jako řezník něž jsem ho dostal nahoru k silnici.. Bylo tam najednou spousta lidí kteří ho pak ošetřili..
Orgáni se za celou dobu ani nemáhali přijít.. Když už tam seděl s turbanem z nějaké osušky, tak tedy velkomožně přišli a dali mi zpět doklady s pokutkou.. Malinkatou, asi za hrdinství..
Pak přijeli naši a matku skoro ranila mrtvice, když mě viděla.. Od krve..