tholis píše:Tak kličky jsou první věc která se mi opravdu, ale opravdu nelíbí..Škoda jich. Myslím si že se ke cleanu nehodí.. To spíš obroušené originály, které jsou k sežrání..kdyby se na krev zbrousili vypadali by jak bonbony..Ale to už je věc názoru+co to je v tom dřevě?? Jinak auto je nádherné!!
nad origo kličkami jsem přemýšlel a nelíbí se mi. Tyhle mají elegantnější tvar, dodají autu na luxusním vzhledu a navíc mají přesné adaptéry ... a podle mě jsou velmi vkusné. Samozřejmě je to věc názorů a díky za ten tvůj
Ve dřevě nic .. to jsou pozlacené bateriové svorky od německé firmy AIV ... ta plusová navíc s ampérmetrem. Ale mizerná fotka ... tady je to lépe vidět
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
tak ten kozenkovej koberec vypada zajimave chci to videt jako celek
Btw. a jeste jedna OT, auto ma slouzit jen na srazy ci na normalni jezdeni? Z fotek a vychytavek si myslim, ze asi jen mazel na srazy na leto ne? (pokud si to uz tady nekde psal, tak sry, tim padem jsem to prehlidnul)
Chocholoušek hadr tohle já asi začnu nosit plenky, protože jinak nezvládnu sledovat tohle téma Můžeš mi kdyžtak do PM hodit odkaz na ty bateriový svorky, děkuju. A jeden smajl shrnující vše co sem zde vyplodil je:
nic víc
BMW e30 is my Cáár
PS: Potřebuju vyvařit kasly mího miláčka nejlépe Pchery nebo okolí .. Nejhůře Kladno .. Celkem to hoří .. Prosím Nevíte o někom ? http://jyxo.info/uploads/F7/f7c841001ec ... 5be571.PNG" onclick="window.open(this.href);return false;
tholis píše:Tak kličky jsou první věc která se mi opravdu, ale opravdu nelíbí..Škoda jich. Myslím si že se ke cleanu nehodí.. To spíš obroušené originály, které jsou k sežrání..kdyby se na krev zbrousili vypadali by jak bonbony..Ale to už je věc názoru+co to je v tom dřevě?? Jinak auto je nádherné!!
nad origo kličkami jsem přemýšlel a nelíbí se mi. Tyhle mají elegantnější tvar, dodají autu na luxusním vzhledu a navíc mají přesné adaptéry ... a podle mě jsou velmi vkusné. Samozřejmě je to věc názorů a díky za ten tvůj
Ve dřevě nic .. to jsou pozlacené bateriové svorky od německé firmy AIV ... ta plusová navíc s ampérmetrem. Ale mizerná fotka ... tady je to lépe vidět
nebylo by lepší už dat eletriku do takovydleho auta než hrozny kličky ?
muj ukol? sp(r)asit svět:)opravy a upravy vozu 739208725
KUA!! To je ohlasů ... já ještě zpychnu Na všechno odpovím, jen vám nejdřív ukážu nákres, na kterym jsem si zakřížkoval, co jsem od poslední evoluce změnil .... no a mam z toho solidní piškvorky
DOEMIXXX píše:tak ten kozenkovej koberec vypada zajimave chci to videt jako celek
Btw. a jeste jedna OT, auto ma slouzit jen na srazy ci na normalni jezdeni? Z fotek a vychytavek si myslim, ze asi jen mazel na srazy na leto ne? (pokud si to uz tady nekde psal, tak sry, tim padem jsem to prehlidnul)
nepřehlédnul ... nepsal jsem to tu .. až do konce roku 2008 jsem s feldou jezdil do posilky nebo na dízu normálně ... teď už to bude pouze srazovka a projížďkovka za hezkého počasí Každopádně chci ale zachovat auto v pojízdném stavu a nikdy z něj neudělat "podval car"
miveccolt píše:Chocholoušek hadr tohle já asi začnu nosit plenky, protože jinak nezvládnu sledovat tohle téma Můžeš mi kdyžtak do PM hodit odkaz na ty bateriový svorky, děkuju. A jeden smajl shrnující vše co sem zde vyplodil je:
nic víc
nebylo by lepší už dat eletriku do takovydleho auta než hrozny kličky ?
taky jsem nad tim uvažoval, ale nemam s el. oknama dobrý zkušenosti, točení kličkou jednou za tejden mi nevadí a navíc už byly v tapecech díry pro kličky, tak jsem nechtěl dávat trapný záslepky. V neposlední řadě zase investice navíc a další věc, co se může posrat. Neber to jako výmluvu, ale opravdu po tom netoužím. El. okna mam v druhym autě v golfu a nejradši bych je vyměnil za švihadla
ukázka toho, jak se činil minulý lakýrník .... dále zrcátka .. na jedné fotce vidět čára, podle které to asi říznu ... a jedny zadní dveře jsou vytlumené ..
ale souhlas s "maRkusVT" za mne take ne ty zrcatka.. serie by byla lepčejši... jak v barvě tak v té kožence,ikdyž jen v barvě by asi bylo lepči... ale určo serie .. jen´muj nazor...
ale jinak fakt pecka jsi dobrej pacient...