Od jednoho mistniho clena budouci tchan.. jen chci ukazat na to ze v dnesni dobe uz drzost nezna meze .. vlezt do ciziho domu ktery je plny lidi a krast
1. Kdy už, kurva, konečně přestane pršet? (Noe, 4314 před Kristem)
2. Kurva, nešlapte mi tady v těch kruzích, volové! (Archimedes, 126 před Kristem)
3. Kurva, to je ale vedro! (Johanka z Arku, 1431)
4. Kdy už tam kurva konečně dorazíme? (Krystof Kolumbus, 1492)
5. Kurva, jak si ty flanďáci vlastně myslejí, že mám ten strop namalovat? (Michelangelo, 1566)
6. Co sis to kurva vzala, Julie? (Romeo Montecchio, 1595)
7. A stejně se, kurva, točí! (Galileo Galilei, 1633)
8. Jak je to, kurva, možné, že to nikdo nechápe? (Albert Einstein, 1938)
9. Pojď, Moniko! Kurva, vždyť se to nikdo nedozví! (Bill Clinton, 1997)
10. Která kurva namazala ty liány vazelínou? (Poslední slova Tarzanova, o přesném datu tohoto výroku se vědci dosud přou)
11. ,,Co je tu zde, kurva, za plíseň?´´ (A.Fleming, 1928)
12. Zase Pátek.. kurva to to letí...(Robinson Crusoe)
13. ,,KURVA!!'' Co se stalo? ,,Ale nic, jen se mi zvrhlo kafe na klavesnici , nemáš kapesníček? (černobyl 26.dubna roku 1986 v 1 hodinu 23 minut na 4. reaktorovém bloku)
14. "Kurva, chce se mi chcát"... (Tycho Brahe 1601)
15. "Kurva, ty máš ale divný vlasy." (Perseus při boji s Medusou)
16.Chuck Norris : A kurva! Sáblíková jede !!(r.2010)
17."A co kurva mám s tím šutrem dělat?" - Homo habilis (1,7 milionu let př.K.)
18.Kurva to je tma!!! (Esmeralda)
19.Kurva, moje pata!(Achilles)
20.auuu!! Kurva jabko posraný....(Isaak Newton)
21. Nazdrar Adolf, mám skvělej film. Lidice. Kurva, Franku nemám teď čas, vypal mi je! (A. Hitler 10. června 1942)
Dva na pitevně pitvají týden starou mrtvolu. Dostanou se na žaludek a tam jsou nudle s mákem. Protože mají oba hlad, jeden z nich to zhltne. Druhý povídá: "co blbneš ty vole, vždyť ten chlap měl AIDS. Ten první si strčí prst do krku a nudle s mákem vyzvrací. Druhý to zhltne a povídá: " já jsem kecal, děkuji za ohřátí!"
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
U doktora:
"Pane doktore, já mám strašně krátký penis. Můžete s tím něco udělat?"
"No, jedině, že bychom vám tam přioperovali chobot od slůněte."
"To by bylo skvělé!"
Provedou operaci a za týden přijde pacient na kontrolu: "Tak co, jak vám slouží vaše nová chlouba?" ptá se doktor.
"Naprosto skvěle, pane doktore, akorát, když jdu po louce, tak ten můj novej penis škube trávu a strká mi ji do zadku."
kapke sarinu yb to tam pročistilo , včera u mě mazec, přišel 22 lety negr, vypil za 150 a ve finale chtěl utéct bez placení, tak kelnerka zavolala pčr, borci přijeli, vysmál se jim a nám do ksychtu a odvezli ho na záchytku, byl až z ústí a neměl ani floka, pry v karviné už vyjebal s 2 hospodama (vždy ho pustili) a udělal utraty za 1000 a ještě se prospí na záchytce, to vše zdarma protože frajer má trvalé bydliště na M.ú v ústí a pobírá socku, ráno ho pustí a má před sebou další skvělý den kdy může chlastat zdarma a pak i s noclehem
to je život!
a člověk aby vydělal korunu navíc tak už i brousí a lakuje dřevo a zmrd si zadara posedí v hospě a ještě e směje...to je parádní systém to je výsměch
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů