co to bleketeJohnik píše: Však jo. Všechno co děláme talčíte VWy. U všech ostatních by to bylo špatně.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
co to bleketeJohnik píše: Však jo. Všechno co děláme talčíte VWy. U všech ostatních by to bylo špatně.
Musel jsem se zaregistrovatFubuTomas píše:A takovy auta ja uplne nesnasim... kdyz je auto krasny,tak musi i fungovat,ne nakou mrsinu co pritahnou na podvalu na sraz,tam to stlaci dolu a pak to zase natahnou,protoze to ani nestartuje,neda se s tim jezdit atd..to neni auto,to je stojici srot.
a je to celkem smutny ze lidi do toho rvou tolik penez a pritom se s tim nemuzou ani svizt
Suri ogarku ty jsi všude užsuri píše:Musel jsem se zaregistrovatFubuTomas píše:A takovy auta ja uplne nesnasim... kdyz je auto krasny,tak musi i fungovat,ne nakou mrsinu co pritahnou na podvalu na sraz,tam to stlaci dolu a pak to zase natahnou,protoze to ani nestartuje,neda se s tim jezdit atd..to neni auto,to je stojici srot.
a je to celkem smutny ze lidi do toho rvou tolik penez a pritom se s tim nemuzou ani svizt
uz nemuzu jinak...s autem jezdime denne ale vice ma pritelkyne ,zadnej podval a nic takovyho....mel jsem ty samy pneu na Ibize a nikdy zadny problem
a co se tyce penez tak jsem koupil akorat kola a podvozek...jinak vsechno co je navic jsem si udelal sam a skoro zadarmo...Chtel jsem tim TI jen rict ze autem jezdime denne... P.S. neni to zadnej šrot a žadna mršina... zajimalo by me co mas ty za super karu
ale asi bude ta NEJ
Jinak tohle forum nema cenu resitsvanco1915 píše:Suri ogarku ty jsi všude užsuri píše:Musel jsem se zaregistrovatFubuTomas píše:A takovy auta ja uplne nesnasim... kdyz je auto krasny,tak musi i fungovat,ne nakou mrsinu co pritahnou na podvalu na sraz,tam to stlaci dolu a pak to zase natahnou,protoze to ani nestartuje,neda se s tim jezdit atd..to neni auto,to je stojici srot.
uz nemuzu jinak...s autem jezdime denne ale vice ma pritelkyne ,zadnej podval a nic takovyho....mel jsem ty samy pneu na Ibize a nikdy zadny problem
a co se tyce penez tak jsem koupil akorat kola a podvozek...jinak vsechno co je navic jsem si udelal sam a skoro zadarmo...Chtel jsem tim TI jen rict ze autem jezdime denne... P.S. neni to zadnej šrot a žadna mršina... zajimalo by me co mas ty za super karu
ale asi bude ta NEJ
máš to těd těžké
Co to Clio kurna
vcera videno na vlastni bulvy a moc peknenoreking píše:konecne umyto ..