nevymlouvej se pořádzvooky píše:Diiiky, neumim s fotakem jak jsem psal nebo je na p... real je snad lepsí....pavelini píše:Rado jako dobry, vazne pekny, proste jiny no a o tom, to je prece.![]()
to říka ten pravejgreene píše:nevymlouvej se pořádzvooky píše:Diiiky, neumim s fotakem jak jsem psal nebo je na p... real je snad lepsí....pavelini píše:Rado jako dobry, vazne pekny, proste jiny no a o tom, to je prece.![]()
850Ci 5.0 V12 6ti kvalt spinka v garazi...to auto snad nikdy neprodampavelini píše:Radku V12, jeste mas osmicku? A je to 85O ci 84O? At to nikde nemusim hledat. A cabro uz je ve svete? jsem to ale zvedavec vid?
Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
V12 tak to je mazec a vyhral jsem timto 3litrovku Jacka Danielse, pac ja se vsadil, ze mas urcite tento skvost, dekuji......
tak bacha na otravu alkoholempavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
V12 tak to je mazec a vyhral jsem timto 3litrovku Jacka Danielse, pac ja se vsadil, ze mas urcite tento skvost, dekuji......
chtel jsem napsat neco o permetum mobile......a primere k poradnymu VW...aaaleee....zvooky píše:Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
něco proti moji MK1?V12 píše:chtel jsem napsat neco o permetum mobile......a primere k poradnymu VW...aaaleee....zvooky píše:Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
Tak kdyby nááááhodou šla osma někdy do světa, tak se prosím hlásím jako prvníV12 píše:850Ci 5.0 V12 6ti kvalt spinka v garazi...to auto snad nikdy neprodampavelini píše:Radku V12, jeste mas osmicku? A je to 85O ci 84O? At to nikde nemusim hledat. A cabro uz je ve svete? jsem to ale zvedavec vid?a cabro uz je pryc, ma ho kamarad a ja mam misto nej tu M5
ja ti po ceste nic nesmotal nebojAR166 píše:dobry svejky totok.. ja se na potvrzeni tech mych 1O9 tisic radeji vyseru, takhle jsem celkem spoky.