Pokec III.
- JOE_Cik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pokec III.
jakym směrem?????

Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,8 16V-letadlo..SOLD
Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
nevymlouvej se pořádzvooky píše:Diiiky, neumim s fotakem jak jsem psal nebo je na p... real je snad lepsí....pavelini píše:Rado jako dobry, vazne pekny, proste jiny no a o tom, to je prece.![]()
VW Scirocco Seidl Tuning, Schmith TH Line 9x14 atd.
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Yamaha FZR 1000 Exup Genesis 150 poníků jako adrenalin
Peugeot 206 all day car
a ještě 2x VW scirocco
Yamaha FZR 1000 Exup Genesis 150 poníků jako adrenalin
to říka ten pravejgreene píše:nevymlouvej se pořádzvooky píše:Diiiky, neumim s fotakem jak jsem psal nebo je na p... real je snad lepsí....pavelini píše:Rado jako dobry, vazne pekny, proste jiny no a o tom, to je prece.![]()
BBS Motorsport
V12: co totok?
http://aukro.cz/item989017485_m3_e30.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://aukro.cz/item989017485_m3_e30.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BBS Motorsport
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jinak koho trosku zajimaji letadylka tady je pekne videt kde se lita kde ne...
http://www.radarvirtuel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazdopadne pohled na nebe bez kondenzacnich car je ted zajimavej
http://www.radarvirtuel.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazdopadne pohled na nebe bez kondenzacnich car je ted zajimavej
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Radku V12, jeste mas osmicku? A je to 85O ci 84O? At to nikde nemusim hledat. A cabro uz je ve svete? jsem to ale zvedavec vid?
Nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný.
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
Vše zustalo, jen se doma zabydlelo něco rodinného pro kočárek a konečně něco RS a M
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Jinak se musim pochlubit, ze na baraku kterej konecne dostavuji mam v garazi v obkladech vsunutou origo i velikostne stejnou obkladovou dlazdici dve v jednom BMW, no mam takovou radost, ze to pisu sem, bo vim, ze to je stejne kazdemu fugas, ale radost a BMW uchylka maximalni hihi. Fotos udelam a samozrejme sem, dodam.
850Ci 5.0 V12 6ti kvalt spinka v garazi...to auto snad nikdy neprodampavelini píše:Radku V12, jeste mas osmicku? A je to 85O ci 84O? At to nikde nemusim hledat. A cabro uz je ve svete? jsem to ale zvedavec vid?
R6 twin turbo + V10 + V12
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
V12 tak to je mazec a vyhral jsem timto 3litrovku Jacka Danielse, pac ja se vsadil, ze mas urcite tento skvost, dekuji......
V12 tak to je mazec a vyhral jsem timto 3litrovku Jacka Danielse, pac ja se vsadil, ze mas urcite tento skvost, dekuji......
Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
BBS Motorsport
tak bacha na otravu alkoholempavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
chtel jsem napsat neco o permetum mobile......a primere k poradnymu VW...aaaleee....zvooky píše:Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
- pavelini
- Kontaktovat uživatele:
Zvooky, to je taky mozny, vis jake jedinne VW miluju? R8 , jejda, to je vlastne jen koncern, hihi, ne vazne, nesedel jak rikas, priznavam.....
V12 , hihi to jo, ale jak rikas, je to skvost a prodat to, to by byl mega hrich......
V12 , hihi to jo, ale jak rikas, je to skvost a prodat to, to by byl mega hrich......
něco proti moji MK1?V12 píše:chtel jsem napsat neco o permetum mobile......a primere k poradnymu VW...aaaleee....zvooky píše:Nj to bude tím že si neokoštoval poradny VWpavelini píše:Zvooky, ty woe znas muj nazor na ruzne znacky prece ne?
BBS Motorsport
kdyby nahodou nekdo mel naky hezky 18tky, 19tky nebo 20tky kola na prodej...potrebuju neco na leto!!!
Tak kdyby nááááhodou šla osma někdy do světa, tak se prosím hlásím jako prvníV12 píše:850Ci 5.0 V12 6ti kvalt spinka v garazi...to auto snad nikdy neprodampavelini píše:Radku V12, jeste mas osmicku? A je to 85O ci 84O? At to nikde nemusim hledat. A cabro uz je ve svete? jsem to ale zvedavec vid?a cabro uz je pryc, ma ho kamarad a ja mam misto nej tu M5
BMW 530xd E60
BMW M3 e46 kabrio
BMW M3 e46 kabrio
Pajo...ty mas predevsim minus. Az pak muzes mit radost,jo?
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je lepsi fotit auto az po stoceni km...
http://lancia-thesis.autobazar.eu/24-jt ... 41083.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lancia-thesis.autobazar.eu/24-jt ... 41083.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
dyt je to jenom o 150
na jednu 730D co byla o vic jak pul mega to jeste nema 
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj to je masakr 
edit: tak ten inzerat uz stahli, jeden kluk z AR klubu tam zavolal a vyptaval se, na fotkach bylo na budikach 259tkm, v popisu 110...
Jo a prej rikali ze tam ty Thesis meli dve stejny, blablabla...
edit: tak ten inzerat uz stahli, jeden kluk z AR klubu tam zavolal a vyptaval se, na fotkach bylo na budikach 259tkm, v popisu 110...
Jo a prej rikali ze tam ty Thesis meli dve stejny, blablabla...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
dobry svejky totok.. ja se na potvrzeni tech mych 1O9 tisic radeji vyseru, takhle jsem celkem spoky. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
ja ti po ceste nic nesmotal nebojAR166 píše:dobry svejky totok.. ja se na potvrzeni tech mych 1O9 tisic radeji vyseru, takhle jsem celkem spoky.
BBS Motorsport
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
ten italsko-nemeckej gay mel stav km uz uvedenej v inezeratu, ty jses z obliga. 
www.ar166.galerie.cz..........................................................................................................................................Mattig SSF (Sokolov-Svatava-Felgen) 
- AR166
- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsem neco stocil. 
- Přílohy
-
- fotkallj_800.php.jpeg (52.66 KiB) Zobrazeno 1622 x
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo to sou ti vejkendaci 
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvooky kukni sem, striknout to na cerno tak mas maly dvojcatko
http://www.dubdrift.com/your-pictures-f ... b-t934.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cgi.ebay.com/TAMIYA-V-W-GOLF-RAC ... 563bb796df" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cgi.ebay.com/TAMIYA-V-W-GOLF-RAC ... 563bb796df" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring