Je to posledni poctivy transporter.....jinak muze byt tvuj syneckuMr. Yaris píše:Je to nehorázné, jak se ceny staré dobřé T4 drží. Tohle auto zůstane mým snem.

Moderátor: Dave0401
Je to posledni poctivy transporter.....jinak muze byt tvuj syneckuMr. Yaris píše:Je to nehorázné, jak se ceny staré dobřé T4 drží. Tohle auto zůstane mým snem.
Jednu mam doma .. co das ?G3-Lower píše:Kdyby jste jeli do tech Glivic a potkali zaslepku na prah na Jetta MK2 tak vemte prosim...
Napis mi do SZ co ci kolik bys rad. DekujiDenis.GTI píše:Jednu mam doma .. co das ?G3-Lower píše:Kdyby jste jeli do tech Glivic a potkali zaslepku na prah na Jetta MK2 tak vemte prosim...
S tím souhlasímJosh píše:jj uz jsem si s nim psal...matt píše:Se nedivím..vypadá opravdu vymazleněJosh píše:Tak to bych uprimne radeji skocil do tohodle..........ta je tvoje???..ale každej holt kouká na R.V
![]()
Jinak moje není..zkus se sním domluvit..mě psal do S.Z že přemejšlí o ceně 115 tis
je mi jedno jaky je to rok, pokud se o auto staral (vypada to ze jo) tak neni co resit..... Dneska je i kdejaka 2006 vic dojebana jak tahle audinka....
Musel bych prodat trandaka no..
souhlas, vim ze BBS jsou fajn kola, ale k tvemu mi vice sedi ty ASY...noreking píše:pokud je vyber pouze z tech dvou tak bych volil ty ASy
Máš naprostou pravdu. Škoda že máš jen 6ti místný.Josh píše:Je to posledni poctivy transporter.....jinak muze byt tvuj syneckuMr. Yaris píše:Je to nehorázné, jak se ceny staré dobřé T4 drží. Tohle auto zůstane mým snem.