Jinak moje koza, snizovat nebudu, stejne to chci vymenit za CLK nebo E46 coupe nebo zase E39.

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Hele te v tom svezu a uvidis ze to je pohodlickoTom_ píše:hlavne uz to vymen voe,bud za tu e46 a nebo clk

A ty me na oplatku svezes v OOOO
  A ty me na oplatku svezes v OOOO 

Je od tebe milé, že člověku v každé situaci pomůžeš věc upřesnitSubTera píše:remix: Tom mel myslim na mysli tu ztuzenou Vectru nebo Tvoju hezkou Audinku

Dik za upozorneni, melo tam byt "ne" nikoliv "nebo"iNter píše:Je od tebe milé, že člověku v každé situaci pomůžeš věc upřesnit
 a skutecne by si ta Vectra jakozto auto stredni tridy zaslouzila odprostit od tech nicnerikajicich samolepek, nevkusnych svetel, obrovskeho kridla a vyfuku.
  a skutecne by si ta Vectra jakozto auto stredni tridy zaslouzila odprostit od tech nicnerikajicich samolepek, nevkusnych svetel, obrovskeho kridla a vyfuku.pěkný,akorát ta spz za oknem tam září... kdyby tam nebyla,tak je to nenápadný autoautickovalady píše:Ilegaltuner: Moc hezký fotkyu tý vody je to pěkný!
Můj mazlík

jako řidič sis jí měl sundat
 jako řidič sis jí měl sundat 

ale hezka porad, a DOE uka fotky ? to ti udelali na bmw ?
  ale hezka porad, a DOE uka fotky ? to ti udelali na bmw ?
 , sehnat jiný kola a položit k zemi a je to supr
 , sehnat jiný kola a položit k zemi a je to supr 

nasel jsem jeste jeden podobnej strep
  nasel jsem jeste jeden podobnej strep   bejt policajt,na miste bych ho popravil
 bejt policajt,na miste bych ho popravil  

jinak zrcatka ji prospela
 jinak zrcatka ji prospela   

Vy ste velice rozumný pánLaconi píše:Seat = luxusní mix epésnosti se špetkou pompéznosti