Stary,ale dobry...
Manželka posílá chlapa na gyndu pro recept a říká mu:
"Až ho budeš v té nemocnici hledat jmenuje se Míča, né že to spleteš".
Chlap na to jasný v poho. Příjde do nemocnice a žádného gynekologa nemůže najít tak potká sestříčku a ptá se
"Ehmm, ehmm... dobrý den, prosím Vás nevíte kde najdu pana doktora Mundu?"
Přijde chlap na úřad a paní za přepážkou se ho ptá.
Jak se jmenujete..?
Mimimilolološ Kukukubábábáček..
Vy koktáte..?
Ne, koktal můj otec a matrikářka byla piča....
"Dědo neviděl si v kuchyni krabičku s nápisem LSD?!" ..."Ty vole ser na krabičku...v kuchyni je DRAK!!!"
Cikán si dělá autoškolu. Přejede v pořádku křižovatku a
instruktor se ho ptá:
Jenom tak pro zajímavost, jaká tam byla značka?
A cikán: Hliníková, vrátíme se?
Jde chlap po lese a najednou uvidí roztřílenýho chlapa na cucky, jde dál a vidí utopenou ženu ve studni, popojde další kousek a vidí malé dítě úplně roztrhané . Po několika dalších metrech vidí sedět malou holčičku na pařezu, která pláče a zeptá se jí:
"Copak se ti stalo, holčičko?"
Holčička mu s brekem odpoví:
"Tatínka mi zastřelili myslivci, maminka se utopila, když se chtěla napít, no a malého bratra mi roztrhala divá zvěř."
Chlap k ní přistoupí, rozepne si po-klopec a povídá:
"Ty máš ale dneska smůlu."
Rus s Němcem se vsadí, komu líp brzdí auto. Němec naloží Rusa do BMW, rozjede se na 200 km/h a když se blíží zeď, ptá se Rusa: "tak co, bojíš se?" Rus: "jo, bojím." Němec na to šlápne a zastaví těsně před zdí. Rus si oddychne, naloží Němce do Žigula, rozjede se na 130 km/h, žigul se třese, motor řve a Rus se ptá: "tak co, určitě už sis strachy cvrknul, ne?" A Němec celý zelený odpovídá "jo, crvknul." Rus na to: "tak se třeba klidně i poser, protože tohle už fakt neubrzdím!"
Skinhead, cikán a žid chytí zlatou rybku a ta říká:
Každému z Vás splním jedno přání.
Cikán: Chci aby žid zdechnul.
Žid: Chci aby cikán zdechnul.
Skinhead: Tak to já v tom případě už jenom kávičku.