V12: díky je tam dvoulitr s turbíčkem. Má to cca 190 koní....šlo by daleko víc, ale praskaj převodovky
hasa: saab 900 T16, vyrobeno 1986. V zimě po laku, na další zimu si chystám věci na generálku motoru Haubna proti větru, ručka na předek atd... klíďo se ptej konkrétně. Anebo se uvidíme zítra v Roudnici?
Přílohy
Saab 900 Classic.jpg (112.47 KiB) Zobrazeno 2165 x
9000 aero mam taky doma. Mno spotřeba
Má to 290 koní 2,3 obsah a dá se s tim jezdit uplně v pohodě pod 10 litrů. Tenhle dědek žere víc, ale nikdy jsem to neměřil
krásná 900 bratránek měl donedávna 9000 2,3 T s cca 300 koníkama, a i přes svou váhu to "celkem" jelo je teda pravda že převodovkám a poloosám se to moc nelíbilo btw máš v plánu ještě nějaký úpravy? (myslim samozřejmě technického rázu )
mam připravenej štelovák koni, jen to poplatit. Jinak asi powerflexy na podvozek a časem větší brzdy. Je to leštěnka na víkendy, netřeba ho rychle ničit.
Díky za pozitiv reakce, většinou tady pokřikujou koncernysti že je to hnusný
buddha píše:V12: díky je tam dvoulitr s turbíčkem. Má to cca 190 koní....šlo by daleko víc, ale praskaj převodovky
Moc hezký . Co se týče srazů, jsem na tom časově nic moc, ale jsem hodně v kontaktu (a auto mi ladí) s Romanem Solcem z RS Motorsportu) takže se chystám na akci co plánuje on někdy v červnu tuším. Jinak jsem absolvoval pár motokár se saabinfem atd...Chystám se (přes Romana podvozek od HP sporting a konečně dorazil viggen rescue kit) na podzim do Mostu s vlastním autem, tak pokud jezdis mohli bychom se potkat tam...rád si tu tvojí krasavici prohlídnu
kubi píše:U mě furt stejně, teď se dělá elektrika, tak není moc vidět progress No jsem rád, že jsem do toho nešel sám, s tou úplně naopak vedenou elektrikou bych neuspěl... je zvláštní, že co Opel to unikát, co se týče elektroinstalace
U me to bylo nastesti v pohode, stacilo jen prehodit a opravit. Jeste musim teda poresit otackomer ale to je nekde chyba v elektroinstalaci. Jinak to vali jak ma. Tak hodne stesti preju
Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
kubi píše:[Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda
kubi píše:
Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda
já skočil z 60 na 250, je to o zvyku, časem ti to ani nepříjde, jinak držím palce
jeden známej to měl a snad i 300k ale znát to tam nebylo vůbec,spíš je to o tom jezdit předpisově po městě ,rozdávat pohodu a usmívat se na slečny ,přesně tak
kubi píše:[Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda
To ani nepoznas vole
Zmínil jsem se, že ta 1,3i jela už půl roku v nouzáku? Někde byl šotek v elektronice
Kein: jj, člověk si časem zvykne... teď jen dořešit administrativu a je to....
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan Gallery:kubi-gsi.rajce.idnes.cz NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
cao, u me dneska viz. foto na kanale, uz 3 vana..ale oprava me vysla na 200,- pac mam dve nahradni doma:) no joo ono jezdit s takhle snizenym autem je asi opravdu jen pro nekoho:))
Tragi, nepsal si o pár stránek dozadu něco ve smyslu, že i s takhle sníženým autem se dá jezdit každý den?
Současnost:Kadett E 2,0 GSi cabrio & Calibra 2,5 V6 & Omega B 2,5 TD Minulost:Astra F 1,7 TD, Astra F 1,4 16V sedan, Kadett E 1,6 cabrio, Kadett E 1,6i cabrio, Golf II 1,6D, a pár Kadettů na díly
m.artty píše:Tragi, nepsal si o pár stránek dozadu něco ve smyslu, že i s takhle sníženým autem se dá jezdit každý den?
jj je to paradox, ani jsem o tom nevedel protoze co vim nikde jsem to nebouchnul, je to malinko nakraply, par kapek za den, ale sere me to takze to pujde zavarit..jinak bez problemu:) a to jezdeni kazdej den je nesmysl..bral jsem to vzhledem k sobe protoze jezdim stejnou streku kazdej den, kdybych mel delat dejme tomu obchodaka a bejt kazdej den jinde to je nemyslitelny mit takovy auto
Správně. Dobré oko máš. Celký bok je zasraný od vyprášených brzdových desek. Zkoušel jsem různou chemii, jak to půjde dolu. A to na prazích, přední a zadní hraně dveří a víčku nádrže. Ty kousky jsou čisté a proto světlejší. Chce to sjet celý bok claybarem...
Správně. Dobré oko máš. Celký bok je zasraný od vyprášených brzdových desek. Zkoušel jsem různou chemii, jak to půjde dolu. A to na prazích, přední a zadní hraně dveří a víčku nádrže. Ty kousky jsou čisté a proto světlejší. Chce to sjet celý bok claybarem...
Ty vole ??? co to je za sracku na tu spinu... to je mazec
tak po nejake dobe zas dalsi novinky na aute, vepredu udelany odklony a cely auto jeste o centak dole, podivejte se v odkazu, jinak sem byl ve vysokym myte a do prerova se taky chystam http://skoda-virt.cz/cz/auta/favorit-a- ... 3-outkast/" onclick="window.open(this.href);return false;