jeste jsem tam dal radio a vycistil jsem interier ...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Myslím že jsem ji viděl doma někde zaházenou. Zkusím se přes víkend mrknout a poslat pikčr. Hmm ?.:Kroci:. píše:... a kdyby se sehnala ta origo favoritacka zahradka, tak se zlobit nebudu
to by bylo super, mam uz plany co sníBoči píše:Myslím že jsem ji viděl doma někde zaházenou. Zkusím se přes víkend mrknout a poslat pikčr. Hmm ?.:Kroci:. píše:... a kdyby se sehnala ta origo favoritacka zahradka, tak se zlobit nebudu
mona u těch strejch šupliku jako maš ty je elektrika pokaždy jindekubi píše:U mě furt stejně, teď se dělá elektrika, tak není moc vidět progressNo jsem rád, že jsem do toho nešel sám, s tou úplně naopak vedenou elektrikou bych neuspěl... je zvláštní, že co Opel to unikát, co se týče elektroinstalace
U me to bylo nastesti v pohode, stacilo jen prehodit a opravit. Jeste musim teda poresit otackomer ale to je nekde chyba v elektroinstalaci. Jinak to vali jak ma. Tak hodne stesti prejuBIGPAPA píše:kubi píše:U mě furt stejně, teď se dělá elektrika, tak není moc vidět progressNo jsem rád, že jsem do toho nešel sám, s tou úplně naopak vedenou elektrikou bych neuspěl... je zvláštní, že co Opel to unikát, co se týče elektroinstalace
taky prosím více infoV12 píše:tak saabik moc peknejco pod kapotou?