Moc hezkýbuddha píše:V12: díky je tam dvoulitr s turbíčkem. Má to cca 190 koní....šlo by daleko víc, ale praskaj převodovky
Tak ať to jezdí!
Hasa

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma
Moc hezkýbuddha píše:V12: díky je tam dvoulitr s turbíčkem. Má to cca 190 koní....šlo by daleko víc, ale praskaj převodovky
Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude parádacrazyape píše:U me to bylo nastesti v pohode, stacilo jen prehodit a opravit. Jeste musim teda poresit otackomer ale to je nekde chyba v elektroinstalaci. Jinak to vali jak ma. Tak hodne stesti prejuBIGPAPA píše:kubi píše:U mě furt stejně, teď se dělá elektrika, tak není moc vidět progressNo jsem rád, že jsem do toho nešel sám, s tou úplně naopak vedenou elektrikou bych neuspěl... je zvláštní, že co Opel to unikát, co se týče elektroinstalace
To ani nepoznas volekubi píše:[Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda
já skočil z 60 na 250, je to o zvyku, časem ti to ani nepříjde, jinak držím palcekubi píše:
Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda

Zmínil jsem se, že ta 1,3i jela už půl roku v nouzáku?crazyape píše:To ani nepoznas volekubi píše:[Ony tam i svazky šly úplně naopak, náhon tachometru měl obyč mechanický a tohle ho má digitální, milion čidel pro check control... no uvidíme... každopádně skok z 60 na 150PS bude paráda![]()
m.artty píše:Tragi, nepsal si o pár stránek dozadu něco ve smyslu, že i s takhle sníženým autem se dá jezdit každý den?
taky si rikam, radovy V6Takeshi píše:ty americký motory to jsou prostě převratný vynálezy
Správně. Dobré oko máš. Celký bok je zasraný od vyprášených brzdových desek. Zkoušel jsem různou chemii, jak to půjde dolu. A to na prazích, přední a zadní hraně dveří a víčku nádrže. Ty kousky jsou čisté a proto světlejší. Chce to sjet celý bok claybarem...Zemi píše:Voe Ondrasi ty prahy nejak jinak sviti
Ty vole ??? co to je za sracku na tu spinu... to je mazecOndras píše:Správně. Dobré oko máš. Celký bok je zasraný od vyprášených brzdových desek. Zkoušel jsem různou chemii, jak to půjde dolu. A to na prazích, přední a zadní hraně dveří a víčku nádrže. Ty kousky jsou čisté a proto světlejší. Chce to sjet celý bok claybarem...Zemi píše:Voe Ondrasi ty prahy nejak jinak sviti
tě proženu převratným motoremTakeshi píše:ty americký motory to jsou prostě převratný vynálezy
Přesně tak... mě taky automat přeřazuje na 1500 - 2000 otáčkách v normálním režimu. A mám německej převratnej motor. Ale vím,že ten motor prostě neuženu ani kdybych chtěl. A slova servisáka z BMW - ten motor si žije svým vlastním životem,jede si prostě svých pár otáček který mu nijak neškoděj a i když má kastle nalítáno třeba 500000 tak motor není ani na půlce pokud jde o jeho stav.Eiffel píše:tě proženu převratným motoremTakeshi píše:ty americký motory to jsou prostě převratný vynálezyA to mám o tunu těžší auto
Ty motory jsou předimenzovaný, aspoň se ti to nevysere na pustině mezi dvěma městy a na každou stranu sto mil... Taky v normálním režimu jezdím do 2500 otáček, prostě není potřeba víc a rozhodně nezdržuju
Eiffel píše:samo že ten motor co mám má 205 kW, ale skoro to nevyužiješ. Zase na druhou stranu je super mít ten výkon kdykoli k dispozici.
Jel jsem s osmiválcem papírově slabším než probe ve zhruba stejně těžkým autě jako probe, a tam vítězil krouťák, nepotřebuješ ani tak ten výkon...