Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Já se pozastavil nad tím, že Marx tam píše že je tam 80-90km/h, ale sám tam snad tolik nikdy nejel. Si myslím. 

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
- F.l.a.n.e.l.
vy jste najednou vsichni nejaci chytriLuke_TDI píše:kdyz to je svestka tak ho meli rovnou zastrelit bo by mel jit prikladem !max3rx píše:na rudné 170? to měl dostat větší petardu, dyť tam je 90 místama 80, ne?

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
F.l.a.n.e.l. píše:Mám hloupý dotaz: kdyby si na brzdu nešlápnul, a jel dále, tak by tě změřili "správně" ?
jo zmerili by me spravne .... ale cca 155 minus toleranci coz neni puvodni predvolani na 170 km/h - 3%
Protestoval jsem proti sve 170 km/h a posudek smetl i tu 155 km./h
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jo mimochodem ten chlapek to taky vyhral
http://www.youtube.com/watch#v=j4SjQFGg ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
je to na Rudne v OV
http://www.youtube.com/watch#v=j4SjQFGg ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
je to na Rudne v OV
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
- F.l.a.n.e.l.
Díky za odpověď. Od nikoho dalšího tu asi nejde nic rozumného čekat.tomoking píše:F.l.a.n.e.l. píše:Mám hloupý dotaz: kdyby si na brzdu nešlápnul, a jel dále, tak by tě změřili "správně" ?
jo zmerili by me spravne .... ale cca 155 minus toleranci coz neni puvodni predvolani na 170 km/h - 3%
Protestoval jsem proti sve 170 km/h a posudek smetl i tu 155 km./h
Jinak co se týče uživatele R36OV v komentářích videa z rudné, tak je to stejně vysoký šašek jako luke. Který si myslí že mu patří svět. parkuje na trávě, v křižovatce ale jak sedne do passata tak je machr největší a pak se ještě chodí chlubit že vytrhal za měsíc pokuty za 6O tkč. I jeho kolegové řikali, že jak obleče mundur, tak si hned kompenzuje svou výšku na obyčjených lidech kteří nic hrozného neudělali.
PS: mimochodem to uživatel R36OV nějak těžce nese dle komentáře které tam plodí

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Kurňa ty komenty jsou parádní...už podle toho komentu od R360V je vidět že je to obyč debil co si honí ego na nesprávném místě
Jinak Flanel, napsal jsi mu to tam pěkně a doufám že si to přečte a napíše tam další smysluplný
Ale nechápu co takový člověk dělá na takovém místě jak jsi psal 

Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=
(???ps+)
Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V=

Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
nechapu,proc se nad tady tim pozastavujesbarry píše:Já se pozastavil nad tím, že Marx tam píše že je tam 80-90km/h, ale sám tam snad tolik nikdy nejel. Si myslím.

nemyslel jsem to spatne,jen jsem mel za to,ze za to je vetsi postih
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to bohuzel v nasi zemi chodi ze curacci kteri nikdy nic nedokazali si ego kompenzujou u policajtu a neni jich zrovna malo. Co nekdy vyleze z kamaradu policajtu co delaji mladi fakani kteri zrovna prisli to bych blil.

Marto vis ze jsi muj kamarad a mam te rad. Nemyslim si o tobe nic spatneho nebojF.l.a.n.e.l. píše:vy jste najednou vsichni nejaci chytriLuke_TDI píše:kdyz to je svestka tak ho meli rovnou zastrelit bo by mel jit prikladem !max3rx píše:na rudné 170? to měl dostat větší petardu, dyť tam je 90 místama 80, ne?ale je fajn ze aspon vim, jaky na me máte názor. díky luke

VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Flanel je citlivka jak cyp jak to tak sleduji 
Máš u mě trhací kapesníky jak se potkámě

Máš u mě trhací kapesníky jak se potkámě

VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
- F.l.a.n.e.l.
.
Naposledy upravil(a) F.l.a.n.e.l. dne 15 úno 2010 09:19, celkem upraveno 1 x.

- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Na stuby tu neco bylo ale na tebe ani slovo tak se prestan chovat jako k*nda bo na tebe fakt zmenim nazor
Naposledy upravil(a) Luke_TDI dne 15 úno 2010 07:58, celkem upraveno 1 x.
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
Panove (policiste), jak je to s vymazem cisla (typu?) motoru z technickeho prukazu? Mam celkem vazneho zajemce na imprezu, nicmene chce mit papiry v poradku. v reze je 2.5l motor, misto 2.5l. Osobne si myslim, ze na to na technicke nikdo neprijde neb cislo je zakopane docela hluboko, ale je nejaka moznost vymazat cislo z papiru? Prepsani na soucasny 2.5l motor je asi hodne slozity a nevim, jestli vubec mozny. vim, ze se driv hodne mluvilo o vymazu cisla motoru. Pomuze to v mem pripade necemu?
Live4Ride Syndicate
cislo motoru muzes nechat vymazat ... ale TYP motoru vymazat nelze ... jedine co muzes udelat je vybrousit typ a pak nahlasit ze z duvodu havarie se typ motoru stal necitelny a oni ti ho vyrazi znovu 

- F.l.a.n.e.l.
přesně jak píše Ladisek s výmazem čísla motoru. Co se týče změny typu motoru, tak to asi jen tak nezmění aby si měl origo v TP ten tvůj silnější aktuální motor. To by si (podle mého) musel zažádat "o přestavbu" u subaru které by ti to schválilo. (VW třeba přestavby v minulých letech přestalo schvalovat všechny)Ladis píše:cislo motoru muzes nechat vymazat ... ale TYP motoru vymazat nelze ... jedine co muzes udelat je vybrousit typ a pak nahlasit ze z duvodu havarie se typ motoru stal necitelny a oni ti ho vyrazi znovu
Jinak varianta co psal ladis... Zbrousit typ motoru, pak uvést nehodu a poškození označení typu motoru a případné nové vyražení je velice dobrá myšlenka a určitě nejreálnější. Nicméně by to chtělo zjistit, jaký postoj by v tomto případě zaujmul kupující, páč by se oficiálnosti v motoru docílilo jen "na oko"

- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
nic nebrus , cislo kdysi skorodovalo a tak tam neni 

- F.l.a.n.e.l.
číslo jak číslo, ale typ bude musettomoking píše:nic nebrus , cislo kdysi skorodovalo a tak tam neni

Hezke stredecni rano...

nahodou jsem o toto foto zavadil v archivu

AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
O kurwa, to uz je historie : ))
Jinak jsem v aute nasel autonabijecku do cigaretaku na novou nokii. nekdo ji ke me dal do kastliku v Lungau. nechybi nekomu? Muzu ji vzit na sraz.
Jinak jsem v aute nasel autonabijecku do cigaretaku na novou nokii. nekdo ji ke me dal do kastliku v Lungau. nechybi nekomu? Muzu ji vzit na sraz.
Live4Ride Syndicate
No to bylo... svezeni to bylo hodne paradni 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
nekolik tisic za PHM byly taky fajne

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
No aspon jsem si zkusil, jake to je byt stamgastem nejen v knajpe 

VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Kam jelo?
AUTODÍLY SIEN Bohumín
775233340, 773334818
775233340, 773334818
Zase další "dlouhodobé" auto pryč. Už jsem asi poslední co má pořád stejné auto.
Live4Ride Syndicate
Nesel by nekdo na prohlidku vitkovickych zelezaren? Ja se na to chystam uz roky. Nedele se mi zamlouva.
http://www.hrady.cz/index.php?OID=3251&PARAM=6" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.hrady.cz/index.php?OID=3251&PARAM=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Live4Ride Syndicate
já bych se určitě přidal, několikrát sem se tam chtěl kouknout, ale nikdy mi to nějak nevyšlo . . .
..:: MB C-Klasse ::..