kein: Přesně tak
simmy: toho se nezbavíš já taky u fábie slyším ať tam dám jiné pružiny, seříznu série apod. Málokdo si nechá vysvětlit že si radši počkám na kompletní podvozek, než zbytečně trápit sériové tlumiče
Simmy píše:jn, taky bych raději prvně ošetřil techniku a pak myslel na podvozky a kola ... zatím sem tu četl jen opačné rady sem zvědavý co mu budou platné kola a podvozek, když mu to bud nebude brzdit, nebo prostrčí nohy podlahou
Brzda je nepřítel výkonu, to je jasný přece.)
SWEET PRINCESS
Chovatelská stanice ušlechtilých koček
plemene Cornish rex a Devon rex
vhodných pro alergiky
Tak dnes jsem se vrhl trochu na spodek auta... Udělal se střední + koncovej díl, ještě na to příjde jedna vrstvička. Pak bude pár dílů podvozku na červeno, ale to zase až zítra...
TOMIK__007 píše:Tak dnes jsem se vrhl trochu na spodek auta... Udělal se střední + koncovej díl, ještě na to příjde jedna vrstvička. Pak bude pár dílů podvozku na červeno, ale to zase až zítra...
myslim že ty 2 první fotky budou mit ohlas u ANTIVWčkářů
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
Renault Megane Grandtour 1,5dCi rv18 - family wagen
Fiat Doblo Maxi 1,6 MTJ 120SX rv18 - služební
Renault Clio 1,2 rv 97-plonkovka...SOLD Renault Clio1,816V-letadlo..SOLD Renault Clio Sport 172 Ph2 rv02 - hají v garáži
AR166 pyco flexa tuning??? gratulujeme konecne ses k tomu odhodlal...
Od teď, jsem gaylord Auto pro buzny s abnormální lidovou, abstraktní tvořivostí od bývalého majitele Jinak je autíčko zachovalý a za ty love se to dá přežít na to skákání po Brně a do hokny
Pro Sopláky je to X14XE
Přílohy
fotka.php.jpg (61.5 KiB) Zobrazeno 1814 x
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Fáboš píše:GI je pecka, měl jsem to jako prvn auto rv 79, 4q 1.1 a ma D5 jse, z toho ve dvnou dostal 175 km/h. Moc rád na něj vzpomínám....
tys někde chlastal?:D
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd