Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Pokec nejen o autech...

Moderátoři: Eiffel, Fáboš, Bohuš, Berry, habitat3, Tommy1978, Kane13, Ritchma

Odpovědět
Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Předvolaní k PČR A JINÉ OTÁZKY - otázky a odpovědi

Příspěvek od Eiffel »

F.l.a.n.e.l. píše:
Mike Mad píše:ha, prislo mi predvolani :D z prahe poslali k nam do Usti. Praha Cinovecka ZC svo 806623. tam zadny radary ani kamery nejdou, je to cca od Agipky smer LEtnany zacatek D8. nevite co znamena to tucne? urcite je to za rychlost, je tam 80 a ja tam smazim bobmy uz pak 120+. tak abych vedel jeslti bude fotka zepredu nebo co. pripadne tam jdu rovnou s odmitnutim podani vysvetleni.
jo jo. odmítni a dostaneš flastr :smich: . Možná kdyby si napsal, že tam jdeš s "osobou blízkou" tak to by prošlo ;-) A je uplně jedno jestli zepředu nebo zezadu tě fotli. ;-)
on tam ale nemůže dojít s osobou blízkou, pokud jel služebním
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

predvolani mam az na konec mesice, tak tam ale v patek dodju. je to tady v teplicich. doufam ze dostanu tak ty 3 4 body, aby mi jetse neco zbylo :(
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction
Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily

biohazard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od biohazard »

předminulej tejden jsem byl na Kongresáku s předvoláním z jižní spojky.Na 80tce jsem jel se služebákem 94 ... výsledek byl 1tis pokuta a 2 body dolu.Sám od sebe mi ten policajt řek,že je prej hranice překročení rychlosti o 19km/h kdy se to dá řešit touhle "nízkou" sazbou.Pak už se to stupňuje takže pokud si jel o 40km/h víc,tak good luck :lol:

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

pokud je firma rozumna tak sepise a nekym cizim smlouvu o pronajmu firemniho vozidla k soukromym ucelum na dobu cca 7 dni vc toho dne kdy byl prestupek.... pak to policie neresi a ridic nedostane zadnnej flastr.... jinac uz bych davno byl bez papiru
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Eiffel píše:
F.l.a.n.e.l. píše:
Mike Mad píše:ha, prislo mi predvolani :D z prahe poslali k nam do Usti. Praha Cinovecka ZC svo 806623. tam zadny radary ani kamery nejdou, je to cca od Agipky smer LEtnany zacatek D8. nevite co znamena to tucne? urcite je to za rychlost, je tam 80 a ja tam smazim bobmy uz pak 120+. tak abych vedel jeslti bude fotka zepredu nebo co. pripadne tam jdu rovnou s odmitnutim podani vysvetleni.
jo jo. odmítni a dostaneš flastr :smich: . Možná kdyby si napsal, že tam jdeš s "osobou blízkou" tak to by prošlo ;-) A je uplně jedno jestli zepředu nebo zezadu tě fotli. ;-)
on tam ale nemůže dojít s osobou blízkou, pokud jel služebním
Pokud má ta firma odpočet auta paušálem, tak nemusej víst knihu jízd :wink: A nebo jak píše Markus :wink:
Jinak na tomdle úseku mě taky změřili, tak čekám co přijde, sou to zmrdi je tam bezdůvodně ze 130snížení na 80 kvuli hluku a přitom kilometr široko daleko jsou jenom pole :roll:
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

maRkus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maRkus »

Hele me firemni dodavkou na nuselaku na 50, 127 a sla tam sekretarka s tou smlouvou o pronajmu a vyreseno, hotovo... zadny body, zadny penize...
AUTOSERVIS, PNEUSERVIS, AUTOSKLO, RYCHLOSERVIS, mechanické práce, klempířina, lakovaní, odtah vozidel. (Praha 5) - SZ nebo 603 909 767, http://www.freshlak.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.flickr.com/photos/130435261@N04/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

dneska sem smazil zase Pragl :D ... zpatky jsem jel uz odspodu 80, no vsichni me predjizdeli i kamiony a busy. jedu jedu a uz teda vim kde meri, hned za Omv co je Mc stojej kurvy na moste s prenoskou, nutno dodat ze za 100m je konec Praha a uz 130km/h. Inu jsem nelenil a sjel na dalsim sjezdu a vratil se zpatky, cestou pres most vytroubil a vyfuckoval :x bengose. nedalo mi to a zastavil sem za mostem a jal se na cestu za policajtama. oktavku cervenou s radarem pichlou unfair za stopkou v krizovatce. no vydal jsem se na ten most a ptam se jestli jim neprijde trapny merit pred ceduli na rovine. tak prej si nejake obcanske sdruzeni stezovalo ze tam vsichni jezdi rychle tak tam musi merit. a zajima me co bude na te me fotce, protoze jsem urcite zajizdel na omvku k Mc, takze max tak 100ka dobrzdovani na benzinku vyfocenych. tak to sem zvedav jak to vysvetlim tem nasim jitrnicim mistnim :lol: dostanu 10bodu a 50tis pokutu :hlazeni

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Každej den tam jezdim, vim, že tamměřej, ale jezdit tam 80 tam snad ani nejde...
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

TF

Příspěvek od TF »

Kdo je u policie tak mám dotaz:
Při měření rychlosti je ten úhel 22° skutečně závaznej? Odklon osy svazku antény od směru jízdy měřených vozidel.
http://www.rametchm.cz/index.php?typ=RMA&showid=13" onclick="window.open(this.href);return false;

Páč je je ted viděl, a ten úhel byl přibližně 45°, což už asi musí to měření ovlivňovat.

kubi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubi »

Pánové já mám otázku z jiného soudku. Kdybych evetnuelně použil fígl se ZTP pro přihlášení auta, je možnost, že by sociálka nebo kdokoli jinej mohli toho ZTP nějak popotahovat nebo mu sebrat dávky? Vím, že někteří lidi si s tím dělaj docela business... Tak mě to tak napadlo 8)
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan

Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ

Jergi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jergi »

Mike Mad píše:dneska sem smazil zase Pragl :D ... zpatky jsem jel uz odspodu 80, no vsichni me predjizdeli i kamiony a busy. jedu jedu a uz teda vim kde meri, hned za Omv co je Mc stojej kurvy na moste s prenoskou, nutno dodat ze za 100m je konec Praha a uz 130km/h. Inu jsem nelenil a sjel na dalsim sjezdu a vratil se zpatky, cestou pres most vytroubil a vyfuckoval :x bengose. nedalo mi to a zastavil sem za mostem a jal se na cestu za policajtama. oktavku cervenou s radarem pichlou unfair za stopkou v krizovatce. no vydal jsem se na ten most a ptam se jestli jim neprijde trapny merit pred ceduli na rovine. tak prej si nejake obcanske sdruzeni stezovalo ze tam vsichni jezdi rychle tak tam musi merit. a zajima me co bude na te me fotce, protoze jsem urcite zajizdel na omvku k Mc, takze max tak 100ka dobrzdovani na benzinku vyfocenych. tak to sem zvedav jak to vysvetlim tem nasim jitrnicim mistnim :lol: dostanu 10bodu a 50tis pokutu :hlazeni
Tak na Cinovecky se meri casto prenosnym radarem, je to jenom na fotky, nevybira se na miste a fotky jsou zepredu a celkem kvalitni, takze osoba blizka tady asi nezafunguje. Jinak ze si vytroubil a vyfuckoval bengose tos jim teda dal zavyucenou, oni urcite si to vymysleli sami tam stat a hrozne je to tam "bavi" asi :lol: Pravdou je ze vetsina techhle mist je na ruzny stiznosti urcitejch lidi, takze muze se nam to nelibit, muzeme s tim nesouhlasit ale to je tak jediny co se proti tomu da delat a fuckovani a troubeni mi tudiz pripada ve vsi ucte torochu jako slabomyslna frajerinka, která nepadne na úrodnou půdu v tomhle pripade.
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

sak ja nepsal ze je to k necemu, ale ma to kratkodoby uspokojujici ucinek :lol:

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

tak teď přijela MP a dostal jsem předvolání za parkování na chodníku po směru jízdy, paragraf na předvolání uveden nebyl. o ulici vedle stojí 6 aut na chodníku z toho 4 proti směru jízdy a 2 po směru jízdy. mám možnost se dovolat beztrestně????
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

to ti to přivezli osobně?
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

nee tata se s nima asi 20 minut hadal :lol: :lol: ja v klidu seděl u filmu a popíjel pivko
Svět by byl o mnoho bezpečnejší, když by každý před vstupem do letadla musel sníst kousek slaniny....

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

a podepisoval něco?
VW - Very Wonderful

horis

Příspěvek od horis »

BIGPAPA píše:tak teď přijela MP a dostal jsem předvolání za parkování na chodníku po směru jízdy, paragraf na předvolání uveden nebyl. o ulici vedle stojí 6 aut na chodníku z toho 4 proti směru jízdy a 2 po směru jízdy. mám možnost se dovolat beztrestně????
Proti čemu se dovolat beztrestně ? Proti parkování na chodníku ? :kladivo: To si myslel opravdu vážně ? :?: :?:

Jako že by se třeba parkoval na chodníku a maminky s kočárky, nebo třeba důchodci by chodili, kličkovali po silnici mezi auty :? :?

A poukazovat na ostatní přestupce ( o kterých ani nevíš zda je MP řešila/vyřeší, je min. slabomyslné ), neb staročeské přísloví - já nemám kozu, ta ať sousedovi taky chcípne :lol: Jestli MP vyřešila i ostatní přestupce, o to tady přeci vůbec nejde :nono: :nono: Paragraf by ti byl vypsán do blokové pokuty, tam musí být.

Někdy se nestačím tady divit ... :hmm:
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.

BIGPAPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BIGPAPA »

Rudi píše:a podepisoval něco?
nic jsem nepodepsal, navíc na lístečku bylo napsáno aď se dostavim 13. a mě se fakt už po devaty večer nikam chodit nechtělo :lol: :lol:
horis píše: Proti čemu se dovolat beztrestně ? Proti parkování na chodníku ? :kladivo: To si myslel opravdu vážně ? :?: :?:
Jako že by se třeba parkoval na chodníku a maminky s kočárky, nebo třeba důchodci by chodili, kličkovali po silnici mezi auty
A poukazovat na ostatní přestupce ( o kterých ani nevíš zda je MP řešila/vyřeší, je min. slabomyslné ), neb staročeské přísloví - já nemám kozu, ta ať sousedovi taky chcípne :lol: Jestli MP vyřešila i ostatní přestupce, o to tady přeci vůbec nejde :nono: :nono: Paragraf by ti byl vypsán do blokové pokuty, tam musí být.

1: chodník má šíří 230cm tudiž vždy zaparkuju tak abych nechal min. 150cm což je minimální šíře chodníku uvedená zákonem
2: když zaparkuju auto mimo chodník tak podle zákona nezbyde 3m volne komunikace v obou směrech
3: oststní přestupci nebyli ani další 3 dny řešeni - každy den udělaná domukumentace fotoaparátem
4: v zákoně 331/2000 sb. je v par. 53 ods.2 psáno - Jiní účastníci provozu na pozemních komunikacích než chodci nesmějí chodníku nebo stezky pro chodce užívat, pokud není v tomto zákoně stanoveno jinak.
5: ale oproti tomu v zákoně 200/90 sb. není stání na chodníku definováno tudíž nemužu být pokutován
6: nikde nemám fotku, že jsem to auto zaparkoval já, že z něj vystupuju atd atd

horis

Příspěvek od horis »

4Bigpapa

No předtím si nikde nenapsal, jak je chodník široký a kolik zbylo místa pro chodce. Ty ostatní přestupci mohli být předvolání, ty o tom ani nevíš, proto bych nepsal že nebyli řešeni. To že tě nikdo neviděl z vozu vystupovat, to nevadí, proto MP přišla rovnou za majitelem vozu... :D

Jinak ti musí prokázat, že se jedná o chodník ....

http://www.finance.cz/zpravy/finance/19 ... o-chodnik/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ještě si přečti Zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách někt. zákonů (zákon o silničním provozu)

http://business.center.cz/business/prav ... 1h2d1.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
ex only BMW e30 323i ex e30 320i ex e34 535i ex e30 320Ci ex e39 528i ex e30 325i black saloon, nyní BMW e36 1,8Is Imola rot
Bůh stvořil lidi jako slabé a silné. Teprve Samuel Colt tento nedostatek napravil.

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

BIGPAPA píše:
Rudi píše:a podepisoval něco?
nic jsem nepodepsal, navíc na lístečku bylo napsáno aď se dostavim 13. a mě se fakt už po devaty večer nikam chodit nechtělo :lol: :lol:
horis píše: Proti čemu se dovolat beztrestně ? Proti parkování na chodníku ? :kladivo: To si myslel opravdu vážně ? :?: :?:
Jako že by se třeba parkoval na chodníku a maminky s kočárky, nebo třeba důchodci by chodili, kličkovali po silnici mezi auty

1: chodník má šíří 230cm tudiž vždy zaparkuju tak abych nechal min. 150cm což je minimální šíře chodníku uvedená zákonem
2: když zaparkuju auto mimo chodník tak podle zákona nezbyde 3m volne komunikace v obou směrech
3: oststní přestupci nebyli ani další 3 dny řešeni - každy den udělaná domukumentace fotoaparátem
4: v zákoně 331/2000 sb. je v par. 53 ods.2 psáno - Jiní účastníci provozu na pozemních komunikacích než chodci nesmějí chodníku nebo stezky pro chodce užívat, pokud není v tomto zákoně stanoveno jinak.
5: ale oproti tomu v zákoně 200/90 sb. není stání na chodníku definováno tudíž nemužu být pokutován
6: nikde nemám fotku, že jsem to auto zaparkoval já, že z něj vystupuju atd atd
tak co řešíš, ať si přijedou znova a dokážou, kdo to tam zaparkoval :lol:
VW - Very Wonderful

Boháček

Příspěvek od Boháček »

horis píše:A poukazovat na ostatní přestupce ( o kterých ani nevíš zda je MP řešila/vyřeší, je min. slabomyslné ), neb staročeské přísloví - já nemám kozu, ta ať sousedovi taky chcípne :lol: Jestli MP vyřešila i ostatní přestupce, o to tady přeci vůbec nejde :nono: :nono:
nonono
až na to že zákon zná i něco jako nadržování že ?
jináč k těm obcím a firemním autům, kamarád teď neposlechl dobrých rad a vydal se hrdě na úřad, dopadl nakonec dobře, sám úředník navrhl, že firma odmítne sdělit, kdo vozidlo řídil a oni ji za to vyměří 3000,-
body nikomu žádný
takže nejde o bezpečnost, jde o prachy :?

cínovecká, chlumecká - tady se měření PČR rozmohlo, doporučuji klasiku, tedy stínítko
na tý chlumecký to zastavujou až od 73kmh a vejš
zbytek se posílá
vzdělání není zárukou inteligence

Mike Mad
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

tak 111km/h :D na fotce auto pekny ale sklo jen svetly flek od slunka, policistka rikala ze je to jedno neresil sem to. z prace me udali, tak sem na to sral, priznal se a hral hodnyho. 3body a 2.5tis pokuta. priste zakaz cinnosti :D a za bouracku jsem teda zadny body nedostal. takze mam jen 5bodu, uff

pajiki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pajiki »

Rudi píše: tak co řešíš, ať si přijedou znova a dokážou, kdo to tam zaparkoval :lol:
asi tak, nevím proč se tu řeší lístek za oknem na celý stránce a o slabomyslnosti příspěvků tu potom nemusí někteří jedinci polemizovat :? :?:
GIV VRT ALH

ketik

Příspěvek od ketik »

...kdyby v přestupkovym zákoně měly být vypsány všechny přestupky,tak to by bylo něco....a proto existuje toto =.. §22/1 l...
...BMW E36 323i 2.5 M52 ee..:-)

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Předminulý týden jsem byl u vrchonsti, vyjádřil jsem se k skutkovému stavu a v ostatním jsem se odkázal na to, že si zvolím právního zástupce. Pan úředník byl korektní, ale poněkud myšlenkově nepružný. Bitva pokračuje...
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

a papíry máš nebo ti je zatim sebrali?
VW - Very Wonderful

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

papíry mám, takže mám prostor k procesní kreativitě..... :lol:
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

adam09

Příspěvek od adam09 »

zdravím

chci se poptat

může mít informační tabule jako tak v sobě radar ? v kladně je úsek měření a mezi těma radarama je inf tabule, ale mezitim je křižovatka

může informační tabule i jako tak fotit ?

a druhá otázka končí platnost značky úseku meření křižovatkou ?

tzn když vyjedu z té křižovatky tak o žádném úseku nevím

díky za odpovědi
Diagnostika OPEL Kladno Praha, kdyby tak SZ

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

adam09 píše:zdravím

chci se poptat

může mít informační tabule jako tak v sobě radar ? v kladně je úsek měření a mezi těma radarama je inf tabule, ale mezitim je křižovatka

může informační tabule i jako tak fotit ?

a druhá otázka končí platnost značky úseku meření křižovatkou ?

tzn když vyjedu z té křižovatky tak o žádném úseku nevím

díky za odpovědi
Takže: radar v sobě info tabule určitě mít může... Pokud by chtěla pčr podle toho postihovat, určitě to musí mít nějaké platné kalibrační protokoly ;-)
Fotit klidně může ale jak jsem už psal bez protokolu o kalibraci můžou hovno.

ohledně křižovatky nekřižovatky ti neodpovím, chtělo by to vidět konkrétně aspon na nákresu nebo tak... Jinak obecně zdravý rozum, pokud tam je 13O, a jedu tam 13O tak netřeba řešit radar. Jinak zatím platí osoba blízká, takže je to zatím v poho. uvidíme co vymyslí zákonodárci od příštího roku... ;-)
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

pro zdejší policisty, mám auto, kde vepředu není žádné místo na RZ - z výroby - může se značka v půlce zlomit a ohnout? Svisle, mám auto do špičky. Děkuju
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Odpovědět

Zpět na „Pokec“