barry: nejel jsem na doraz, když se ti přizvedne předek není to nic přijemného, zabít se nehci, nemám ještě tolik odježděno
rudysvr6 a gynga: i kdybych měl včelku tak se ani jeden z Vás nechytne a teď můžete vymyslet zas něco "chytrého"
pojďte se hádát aspoň do offtopicu
""Žij proto aby jsi jezdil, jezdi tak aby si žil!!!"
Kdo si neplní sny, pouze přežívá. Kdo o ničem ani nesní, nežije vůbec. Je jedno jak dlouho na světě je, pokud nežije. Jestli umřu na motorce, nelitujte mě, stálo mi to zato.
heh...dělám že jsem nic neviděl...a nechám vás v tom na písečku
No jinak bych si mohl říkat VR6 killer dneska jsme si to s jednou Jettou VR6 vyříkali Ještě jednou dík Pájovi za pomoc To hlavní je venku no a po dovolené to začnu cpát na Mk2
Dailycar: BMW E60 525iA (218ps)
WeekendCar: VW Golf mk3 VR6
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Piče Lukovi to jede jak zmrd, jeli jsme asi 160 a viděli ho stát u cesty, asi za 5 vteřin nás předjížděl mnohem větší rychlostí, pak už jsme ho neviděli. Respect
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Nějaké foto Verči ze Slovenska (Buková) BTW: Předek už mám po ťukancu v richtigu...nová výztuha, nalakovaný nárazník, nová maska...peněz vyhozených jen kvůli nějakému zbabělci co se neumí přiznat
EDIT: Jooo a po roce a půl mám konečně široké lištičky v blatnících
Inprogress: =VW Golf mk2 GTI 12V= (???ps+) Velmi Rychlejch 6 Dost Obrovskejch HrnCů
Juris:tak ja chtel prijet do karvine za tebou s moji g2 ale ted abych se teda stydel kdyz tam je pro smich jetta s vr6:(
To sem si mel nechat asi RS4 abych nebyl pro smich frajerovi s 4kovym golfem v rope:(
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3
no měl by ses tady bát jezdit s tím upoceným KRkem (joke) Jinak já se Jettě s Vr6 nesměju...klaním se ji Já se směju jen TDIčkám ...jede to slušně a žere to hovno prostě nuda, která mě nebere
oukej,hlavni je prece ze nas bavej auta at jsou stare jak chcou,dulezita je preci zabava v nich
Mne trebas diesel nikdy nebude brat protoze auto musi mit taky zvuk,jako nerikam ze jedou spatne ale mne to proste neba.
Juris: jo a ja nemam upoceny KRko ale upoceny Plko
CRX>MB190EVO>CalibraT>Golf G60 Rallye>Civic VTI>Impreza GT>GII 16V>Civic Type-r>GIII VR6>BMW 840CI>GIII VR6>Audi RS4 Biturbo MTM
aktual:golf II GTI16V,golf II G60 Rallye,BMW M3
Jojo...když naftu tak nějakou co zvučí 1,6 TD ohne IC (51kw) bypass off...nafta UP ! Tož jsme tomu ještě trošku přidali http://www.youtube.com/watch?v=0J3_VEM8f78" onclick="window.open(this.href);return false;