Litřenka

Na čem pracují členové TF

Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis

Breakthru

Re: Litřenka

Příspěvek od Breakthru »

já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....

jen taková malá rada, neber na všechno flexu s brusným kotoučem.Na hrany budiž, ale na ploše se zachová flexa k plechu jako kurva k děcku....
svět dospělých je pro mne záhadou......

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

Breakthru píše:já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....

jen taková malá rada, neber na všechno flexu s brusným kotoučem.Na hrany budiž, ale na ploše se zachová flexa k plechu jako kurva k děcku....
Jenže barvožrout všechno nevezme tak jak to mám očistit až na plech??? No ale na veteránský srazy se většinou sjížděj auta z celý republiky...Vůbec si mě neurazil, jsem na takový lidi zvyklá:)

KRA

Příspěvek od KRA »

Super! Fandim ti 8) A docela me zaskocilo ze divka se dala do takoveho projektu :potlesk: Jsem zvedavej jak budes postupovat.. Tady nasi lidovi umelci na TF by se mohli od tebe ucit :mrgreen:

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Holka tak tobe fandim 8) mas kus odvahy 8)
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

Lucwia píše:
kminek píše:tomuhle moc fandím!!!!držím palec..já sám bych jednou něco takového chtěl uskutečnit a postavit si nějakou takovou libovku...
Tak jen do toho, když to zvládne malá holka, zvládneš to i ty :o)
Chce to jen odhodlání:o)
...a potom zrazu zistish...
ze nemash za 10 rokof ani pozvaranu kasnu... ..aj ked uz moc nechyba...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

KRA píše:Super! Fandim ti 8) A docela me zaskocilo ze divka se dala do takoveho projektu :potlesk: Jsem zvedavej jak budes postupovat.. Tady nasi lidovi umelci na TF by se mohli od tebe ucit :mrgreen:
Aaale to víš že ne:) já se pořád učím a je toho spoustu co se ještě naučit musím:)

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

Berry píše:Holka tak tobe fandim 8) mas kus odvahy 8)
kus odvahy a ještě víc šílenství:D

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

Jinak je tady nepsaným pravidlem a zvykem že si holky dávaj do avataru své fotky ve spodním prádle, případně bez. tak by si to měla rychle napravit spek ať ti to tady admin nesmaže :lol:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

barvožrout je další hnůj.Já se pokud možno týhle chemii při podstraňování barvy vyhejbám.Prostě ručně šmirglem nebo s citem excentrickou bruskou, co používaj v lakovnách.Jde o to, abys nerozpálila plech, ono to pak udělá svý.Já s tím mám zkušenosti a viděl jsem dost aut, který byly "renovovaný" bruskou.Pak se všechno dorovnává kitem.Na tom nic neuspěcháš, prostě si s tím pohraj a trošku si mákni, nic víc...

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

F.l.a.n.e.l. píše:Jinak je tady nepsaným pravidlem a zvykem že si holky dávaj do avataru své fotky ve spodním prádle, případně bez. tak by si to měla rychle napravit spek ať ti to tady admin nesmaže :lol:
Kdybys měl Rapida.... :D a přijel na Rozkoš mohls mě vidět 1:1 a v bikinách spek

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

Breakthru píše:barvožrout je další hnůj.Já se pokud možno týhle chemii při podstraňování barvy vyhejbám.Prostě ručně šmirglem nebo s citem excentrickou bruskou, co používaj v lakovnách.Jde o to, abys nerozpálila plech, ono to pak udělá svý.Já s tím mám zkušenosti a viděl jsem dost aut, který byly "renovovaný" bruskou.Pak se všechno dorovnává kitem.Na tom nic neuspěcháš, prostě si s tím pohraj a trošku si mákni, nic víc...
Barvožrout mi poměrně vyhovuje, plech se nezahřívá a myslím, že je to nejšetrnější způsob, hrany si dočišťuju vrtačkou a dráťákem. Excentrickou brusku nemám..a myslim, že jinej šetrnej způsob jak odstranit barvu až na plech není...a pískovat se mi dávat opravdu nechtěj, protože k tomuhle nemám důvěru...

F.l.a.n.e.l.

Tak to byla podpásovka :D
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

každej máme jiný postupy, no.Já k pískování, až na disky, taky moc nemám důveru....

JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

pieskovanie je dobra vec...
ale na velke kusy zeleza...

plech okolo 1mm to moze dost poskodit..
"zmenit tomu povodny tvar" a podobne neduhy..
ale zase na druhej strane to " odstrani hrdzu dokonale" ...
miestami je to az vidno..

a k tomu "barvozrutovi" len tolko ..
ze niekedy to treba aplikovat viac krat...
a niekdey ta povodna zakladovka aj tak ostane..
to je potom lepsie ju tam nechat..ked tak dobre drziiiii.... :wink:
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/

highlander

Příspěvek od highlander »

8) držím palce..bojuj!!!!vím,ze to neni lehky ale kdyz se neco chce,musi se za tim jit/ mel jsem asi podobne shnily mini.....akorad ,ze vcera( po par letech prace..) jsem uz odvezl autko do lakovny... :potlesk:
koupím staré jízdní kola, staré hračky, vše co dýchá patinou a špínou popř. překáží na půdě

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

F.l.a.n.e.l. píše:Tak to byla podpásovka :D
Ne ne je to pravda:( škoda ho rapídka...

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

highlander píše:8) držím palce..bojuj!!!!vím,ze to neni lehky ale kdyz se neco chce,musi se za tim jit/ mel jsem asi podobne shnily mini.....akorad ,ze vcera( po par letech prace..) jsem uz odvezl autko do lakovny... :potlesk:
Dobojovala sem...kastle je měněná, nějak sem usoudila, že by to bylo trochu moc...byly total nosníky a ty sehnat je docela sranda...

tholis
Moderátor

Příspěvek od tholis »

Lucwia: jako úplně si dobojovala, nebo si vyměnila kastli a jedeš dál??
" www.autowerks.cz "

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

Lucwia píše:
Breakthru píše:já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....

Jenže barvožrout všechno nevezme tak jak to mám očistit až na plech??? No ale na veteránský srazy se většinou sjížděj auta z celý republiky...Vůbec si mě neurazil, jsem na takový lidi zvyklá:)
opískovat!

celý auto se vším všudy vyšlo 1000,-

ale pozor, materiál se pískováním může trochu natáhnout, nebo zdeformovat, takže opatrně

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Vic na fotkach ukazovat tvoji pani :D

F.l.a.n.e.l.

ona nemá paní, ona má pána. :-D

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

:smich:

Lucwia: drzim palce, prace je na tom neskutecne, tak hlavne vydrz do konce 8)
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

tholis píše:Lucwia: jako úplně si dobojovala, nebo si vyměnila kastli a jedeš dál??
Nn jedu dál, ale kastli jsem vyměnila:)

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

honza 2.0 16v píše:
Lucwia píše:

opískovat!

celý auto se vším všudy vyšlo 1000,-

ale pozor, materiál se pískováním může trochu natáhnout, nebo zdeformovat, takže opatrně
Výše jsem psala, že k pískování nemám důvěru, pár pokroucenejch aut už jsem viděla, takže díky ne!

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

wsnw píše:Vic na fotkach ukazovat tvoji pani :D
Nevím o tom, že bych byla lesba :shock: :)

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

ARV6 píše::smich:

Lucwia: drzim palce, prace je na tom neskutecne, tak hlavne vydrz do konce 8)
pokusím se :)

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Hi jsem se spletl.... :D Dej fotku pani

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

máme to společný s tím pískováním, taky jsem viděl toho dost.Mantu jsem chtěl taky opískovat, ale místo toho na ní chystám ručně a šetřím na šmirgly :lol:
hele, zejtra vyklízím dílnu, nechceš nějaký díly na embéčko?Mám skla i s gumou, hafo píčovin, kapoty atd....vše na model ´64 a levou větračku na octavii, ta je jak nová...

Lucwia

Příspěvek od Lucwia »

hod foto a co by si za to chtel a muzem se pak dohodnout zajem by byl:)

Breakthru

Příspěvek od Breakthru »

odkud seš?Hele, zejtra vyklidím dílnu a ty věci dám bokem a pak ti je nafotím.Některý věci jako tu plechařinu bych vyhodil, tu bych ti dal klidně zadaxa, na zbytku se domluvíme....

Odpovědět

Zpět na „Projekty“