Litřenka
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: Litřenka
já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....
jen taková malá rada, neber na všechno flexu s brusným kotoučem.Na hrany budiž, ale na ploše se zachová flexa k plechu jako kurva k děcku....
jen taková malá rada, neber na všechno flexu s brusným kotoučem.Na hrany budiž, ale na ploše se zachová flexa k plechu jako kurva k děcku....
svět dospělých je pro mne záhadou......
Jenže barvožrout všechno nevezme tak jak to mám očistit až na plech??? No ale na veteránský srazy se většinou sjížděj auta z celý republiky...Vůbec si mě neurazil, jsem na takový lidi zvyklá:)Breakthru píše:já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....
Super! Fandim ti
A docela me zaskocilo ze divka se dala do takoveho projektu
Jsem zvedavej jak budes postupovat.. Tady nasi lidovi umelci na TF by se mohli od tebe ucit 

- Berry
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Holka tak tobe fandim
mas kus odvahy 

Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...a potom zrazu zistish...Lucwia píše:Tak jen do toho, když to zvládne malá holka, zvládneš to i tykminek píše:tomuhle moc fandím!!!!držím palec..já sám bych jednou něco takového chtěl uskutečnit a postavit si nějakou takovou libovku...
Chce to jen odhodlání:o)
ze nemash za 10 rokof ani pozvaranu kasnu... ..aj ked uz moc nechyba...
Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu/
Aaale to víš že ne:) já se pořád učím a je toho spoustu co se ještě naučit musím:)KRA píše:Super! Fandim tiA docela me zaskocilo ze divka se dala do takoveho projektu
Jsem zvedavej jak budes postupovat.. Tady nasi lidovi umelci na TF by se mohli od tebe ucit
kus odvahy a ještě víc šílenství:DBerry píše:Holka tak tobe fandimmas kus odvahy
- F.l.a.n.e.l.
Jinak je tady nepsaným pravidlem a zvykem že si holky dávaj do avataru své fotky ve spodním prádle, případně bez. tak by si to měla rychle napravit
ať ti to tady admin nesmaže 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

barvožrout je další hnůj.Já se pokud možno týhle chemii při podstraňování barvy vyhejbám.Prostě ručně šmirglem nebo s citem excentrickou bruskou, co používaj v lakovnách.Jde o to, abys nerozpálila plech, ono to pak udělá svý.Já s tím mám zkušenosti a viděl jsem dost aut, který byly "renovovaný" bruskou.Pak se všechno dorovnává kitem.Na tom nic neuspěcháš, prostě si s tím pohraj a trošku si mákni, nic víc...
Kdybys měl Rapida....F.l.a.n.e.l. píše:Jinak je tady nepsaným pravidlem a zvykem že si holky dávaj do avataru své fotky ve spodním prádle, případně bez. tak by si to měla rychle napravitať ti to tady admin nesmaže

Barvožrout mi poměrně vyhovuje, plech se nezahřívá a myslím, že je to nejšetrnější způsob, hrany si dočišťuju vrtačkou a dráťákem. Excentrickou brusku nemám..a myslim, že jinej šetrnej způsob jak odstranit barvu až na plech není...a pískovat se mi dávat opravdu nechtěj, protože k tomuhle nemám důvěru...Breakthru píše:barvožrout je další hnůj.Já se pokud možno týhle chemii při podstraňování barvy vyhejbám.Prostě ručně šmirglem nebo s citem excentrickou bruskou, co používaj v lakovnách.Jde o to, abys nerozpálila plech, ono to pak udělá svý.Já s tím mám zkušenosti a viděl jsem dost aut, který byly "renovovaný" bruskou.Pak se všechno dorovnává kitem.Na tom nic neuspěcháš, prostě si s tím pohraj a trošku si mákni, nic víc...
- F.l.a.n.e.l.
Tak to byla podpásovka 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

každej máme jiný postupy, no.Já k pískování, až na disky, taky moc nemám důveru....
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
pieskovanie je dobra vec...
ale na velke kusy zeleza...
plech okolo 1mm to moze dost poskodit..
"zmenit tomu povodny tvar" a podobne neduhy..
ale zase na druhej strane to " odstrani hrdzu dokonale" ...
miestami je to az vidno..
a k tomu "barvozrutovi" len tolko ..
ze niekedy to treba aplikovat viac krat...
a niekdey ta povodna zakladovka aj tak ostane..
to je potom lepsie ju tam nechat..ked tak dobre drziiiii....
ale na velke kusy zeleza...
plech okolo 1mm to moze dost poskodit..
"zmenit tomu povodny tvar" a podobne neduhy..
ale zase na druhej strane to " odstrani hrdzu dokonale" ...
miestami je to az vidno..
a k tomu "barvozrutovi" len tolko ..
ze niekedy to treba aplikovat viac krat...
a niekdey ta povodna zakladovka aj tak ostane..
to je potom lepsie ju tam nechat..ked tak dobre drziiiii....

Člen Klubu Šlapacích Moskvičov
-

koupím staré jízdní kola, staré hračky, vše co dýchá patinou a špínou popř. překáží na půdě
Ne ne je to pravda:( škoda ho rapídka...F.l.a.n.e.l. píše:Tak to byla podpásovka
Dobojovala sem...kastle je měněná, nějak sem usoudila, že by to bylo trochu moc...byly total nosníky a ty sehnat je docela sranda...highlander píše:držím palce..bojuj!!!!vím,ze to neni lehky ale kdyz se neco chce,musi se za tim jit/ mel jsem asi podobne shnily mini.....akorad ,ze vcera( po par letech prace..) jsem uz odvezl autko do lakovny...
Lucwia: jako úplně si dobojovala, nebo si vyměnila kastli a jedeš dál??
" www.autowerks.cz "
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
opískovat!Lucwia píše:Jenže barvožrout všechno nevezme tak jak to mám očistit až na plech??? No ale na veteránský srazy se většinou sjížděj auta z celý republiky...Vůbec si mě neurazil, jsem na takový lidi zvyklá:)Breakthru píše:já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....
celý auto se vším všudy vyšlo 1000,-
ale pozor, materiál se pískováním může trochu natáhnout, nebo zdeformovat, takže opatrně
Vic na fotkach ukazovat tvoji pani 

- F.l.a.n.e.l.
ona nemá paní, ona má pána. 

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

Lucwia: drzim palce, prace je na tom neskutecne, tak hlavne vydrz do konce

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Nn jedu dál, ale kastli jsem vyměnila:)tholis píše:Lucwia: jako úplně si dobojovala, nebo si vyměnila kastli a jedeš dál??
Výše jsem psala, že k pískování nemám důvěru, pár pokroucenejch aut už jsem viděla, takže díky ne!honza 2.0 16v píše:opískovat!Lucwia píše:Jenže barvožrout všechno nevezme tak jak to mám očistit až na plech??? No ale na veteránský srazy se většinou sjížděj auta z celý republiky...Vůbec si mě neurazil, jsem na takový lidi zvyklá:)Breakthru píše:já tě nechtěl nijak urazit, ale prostě škodovek je moc.Koukni někdy na nějak veteranskej sraz a uvidíš.Nejvíc je ale paradoxně felicií.Nicméně ten mezityp je krásnej.Já měl škodu super 1962, ale prostě model ´60 a nejlíp de luxe pro zahraničí byla asi nejhezčí z řad 440 a 445....těch je nejmíň, ty skoro nejsou....
celý auto se vším všudy vyšlo 1000,-
ale pozor, materiál se pískováním může trochu natáhnout, nebo zdeformovat, takže opatrně
Nevím o tom, že bych byla lesbawsnw píše:Vic na fotkach ukazovat tvoji pani

pokusím seARV6 píše:
Lucwia: drzim palce, prace je na tom neskutecne, tak hlavne vydrz do konce

Hi jsem se spletl....
Dej fotku pani

máme to společný s tím pískováním, taky jsem viděl toho dost.Mantu jsem chtěl taky opískovat, ale místo toho na ní chystám ručně a šetřím na šmirgly
hele, zejtra vyklízím dílnu, nechceš nějaký díly na embéčko?Mám skla i s gumou, hafo píčovin, kapoty atd....vše na model ´64 a levou větračku na octavii, ta je jak nová...

hele, zejtra vyklízím dílnu, nechceš nějaký díly na embéčko?Mám skla i s gumou, hafo píčovin, kapoty atd....vše na model ´64 a levou větračku na octavii, ta je jak nová...
hod foto a co by si za to chtel a muzem se pak dohodnout zajem by byl:)
odkud seš?Hele, zejtra vyklidím dílnu a ty věci dám bokem a pak ti je nafotím.Některý věci jako tu plechařinu bych vyhodil, tu bych ti dal klidně zadaxa, na zbytku se domluvíme....